What's new

ulkokasvatus 2010

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Phuhu, siälon taas yks reissu tehty :)



Takapihan louskukakkoset (Lappman seeds)




Pituutta on jo tarpeeksi, nyt saisivat alkaa turpoomaan :)

:dance013:
 

Meepo

Member
album.php
picture.php


Pehkuruder x typhoon uros joka taisteli elintilastaan isojen "homojen" kanssa, venymistä sen takia runsaasti. Harmi että uros, tosta ois voinu tulla ihan hyvän kokonen.

Aika täydellisen näkösiä noi badticketin louskukakkoset :p
 

StonedGolem

Member
Vieläköhän sitä veis ennen juhannusta muutamat lowryder kagoset spoteille... Viime viikol laitettii kyl noita idätettyinä spoteille joku 17kpl. Nyt ois mahdollisuus kunnon valojen alla esikasvattaa vajaa pari viikkoa.
 
B

BigHit

Jaa tuli käytyä metässä ja otin sit kuvaakin.

Oli muuten päässy melko janoseksi suurin osa.



Siinä pläjäys sekalaista kuvaa, kaikille ruiskittu vettä just ennen kuvien ottoa ja kaikki ovat samaa lajiketta. kuituhamppu, lr#2 tai jotain muuta, ei tiedä.
 

mj_groen

Member
Terve taas kaikille! Ja hyvä nähdä taas lupaavia alkuja.

Ite ollut matkoilla niin tuo planttaaminen vähä vaikeni. Kävin pari viikkoo siten istuttaa lupaavat lehtipuut methään, just kun sain täydellisen setin kasaan nostin katseeni ja wittu kun tuijotti joku erämies koiransa kans minua pusikosta sadan metrin päästä. Ootin niin kauan että tyyppi jatkoi matkaa ja päätin abortoida mission, revin kasvit maasta reppuun ja lähin käppäilee veke. Kaikki paitsi yks kasvi selvis traumasta mutta pari viikoa meni toipumiseen. Nyt istutettu uuteen jänkään mutta en oo käynnyt kattoo mitä sielä tilanne.

Iloa ja onnea kaikille viljeliöille!
 

mj_groen

Member
paskaa

paskaa

Ilmeisesti tääl ei väki tota saippuakikkaa sit käytä :( No, pitää varmaan pistää osa paloiks ja osa ehkä lastuiks. Saa nähä pitäiskö elukoita loitolla. Haisee noi valkoiset saippuat ainaki ihan hyvin.

oon kuullu tuosta saippuahommasta sen verran että joillekin on toiminut. Ite oon käyttänyt koiranpaskaa ja on toiminut takuvarmasti. Petoeläinten pasha ilmeistesti karkoittaa noita hampunsyöjiä tehokkaasti. Hauskaa paskankeräilyä sulle ;)
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Jaahas. Oli sitten hallat lyöny. LR2 kasveista jokunen otti damagea, tanskalaiset porskuttaa. Helvetin viileä viikko tossa välissä, olin jo hilkulla tehdä kasvihuoneen ja ois pitäny..no, mitää ei o menetetty ja jo on 50 uutta kaveria menosa ulos.
 

aiu

New member
Sinne lävähti, meni kyllä vähän persmäkeen kun esikasvatus jäi tekemättä oikeastaan kokonaan, sirkkalehteä esillä isoimmilla. Ennalta mietitty paikkakin jäi käyttämättä kun ilmeisesti olin yksityisalueella, tuli vihasta noottia kun meinasin ruveta lappamaan multaa takapoksista.
Tunnin etsintöjen ja epätoivon jälkeen löysin ihan passelin paikan, mutta huomasin jonkun toisen kasvit sieltä. Kauniita olivat ja hyvin lähteny kasvamaan, siinä vaiheessa vitutti jo sen verran että menin vain muutaman kymmenen metriä sivummalle ja kauhoin itikkaparvien läpi multasäkit paikalle ja taimet/idut maahan. Saa nyt nähä tuleeko mitään, viime kesän paikkaa olis mielellään käyttäny mutta sieltä kasvit vietiin ja tuhottiin. Vittumaista uusien paikkojen etsiminen. Viikon tai parin päästä uudestaan paikalle, jos joku niistä muutamasta kymmenestä nyt olis lähtenyt kasvamaan. Ovela olema ja lr -risteytyksiä kai ovat.

Ps. kattokaa vähän miten niitä polkuja tallotte, itse seurasin pientä polkua pusikon läpi ja kasvit lepäs suoraan kumppareiden vieressä, hyvä etten päälle astunut.
 

mj_groen

Member
hahaa kuulostaapa tutulta. olin viime keväännä silmäilly yhtä täydellistä spottia mutta kun kävin kattoo niin siellä oli jonkun plantaasi. Hienot kasvit olivat mutta meni taas homma paikan etsimiseksi. Otin loppukesällä muutamia siemenia geenipankkiin, kiitos :) Sen jälkeen löytyi makea suo mihin jouduin kiipeilee pitkin kaatuneita puita, pöllökin siellä kökötti kelon haarassa. Lajit meni ihan sekaisin kun upoin pimeällä itupurkki kädessä suohon mutta niistä tuli sit mun mysteeri mix lajikkeet.

Nuo tanskalaiset ja GG:t ovat ilmeisesti hyvin tottuneet kylmään kun hallat kestivät helposti. Ens vuonna pitääpä kokeilla miten aikaisin voi laittaa siemenet suoraan maahan. Paras ois että ei tarvis kotona esikasvattaa.

Useimpia GG2 risteytyksiä, mysteeri sekarotuja ja omia jalostuksia luvassa. Toivotaan vaan pitkää lämpimää kesää.
 

[E.T]

Member
Onko jengin kasvit kärsiny kovasta tuulesta ja kovasta sateesta täällä etelä-suomessa?
10xNS ulkona ja hyvältä näytti vielä vko sitten,mutta saa nähdä jos vaikka 1-2 vko sisään kävis kurkkaamassa jos uskaltaa. :)
Kuvia pitää muistaa ottaa.
Ei ole tässä topicissa vielä paljoa kuvia,mutta ois kiva nähdä missä vaiheissa jengillä nyt alkaa olemaan.
 
L

Lapplandish

Tässäpä ois muutama kuva täältä lapin perukoilta. Ilman esikasvatusta nämä on tuolla saaneet pärjätä.. Paljon on mennyt hukkaan kasveja kun ovat raekuurot ja etanat ottaneet omansa..

 

sensi420

New member
tänää lähti pari ak papuu idätyksee, muffinie toivos. ehtiskö lowryder valmiiks jos juhannukse jälkee veis ja ois viiko esikasvattelu?
 

don_veijo

Member
kyllägän nyt louskut valmistuu vaikka jussin jälkeen vast veiskin ulos tai näin ainakin luulisin ku mulla viime kesän typhooneil ja daneilla oli sama juttu jussin jälkeen maahan ja syyskuun alussa oli redyjä ku seuraavan kerran menin kattomaan :tiphat: ja jos ei kerkee ni ei voi mitn tosin ei tuol viellä ns se kesä ees oo viellä alkanu =)
:laughing:
mut joku lowryderin ystävä voi kertoo jos on kokemusta !!!! Muistelisin et lappiksel oli viime kesän jotain lr2sia ja korjas sadon ku tanskalaiset vast alotti kukkimista voi olla et muistan väärinkin
 
Last edited:

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
helposti kerkee, ite idättelen tässä vasta diesel ryderit ja lr#2:set. millon muuten viimeks ollu niin kylmää että ei kesäkuussa vielä siemenet idä ulkona? pakko oli siirtää 3 päivän jälkeen nuo purkit mökkiin pankon päälle ja heti alko itämään ku sientä sateella, fuck this coldness!
 
N

nukkumatti

^^Joo mulla pikkaset ekoissa oikeissa lehissä pyristelee takapihalla.. Cold man so cold.. :D:D
Kasvuvauhti ei päätä huimaa!! :)
 
Top