What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

ulkokasvatus 2010

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Sielon ekat LR2set takapihalla :) Kukkivatkii jo kun alottelin tuossa sisällä.. Pitää rakentaa vielä aita, ettei naapurit pääse kuikuilemaan.
Toisaalta annoin kyllä vähän rikkakasvien rehottaa, niin eipä noit tuolta vielä edes huomaa.. Ellei harjaantunut silmä ole, tai ihan vieressä seiso.
 

StonedGolem

Member
On kyllä ollut aivan mahtavia ilmoja... ainakin kasveja ajatellen - oman kropan mielestä kyllä aivan liian kuuma :( Nukkumisestakaan ei tule mitään! Ja voi miten tekisi mieli käydä kurkkaamassa spotteja, mutta täytynee pitää vähän itsekuria, ettei tule liian usein vierailtua spoteilla.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Juu, tuo on totta :)
Mulla oli möksän takana viime vuonna ja aikamoinen polkuhan sinne johti.. Ja loppu vielä suoraan pudimetsään :D

Ei ois tarvinnu paljoa miettiä, jos sinne joku ulkopuolinen olisi pärähtänyt, mutta niin syrjässä, että harvemmin sinne ketään eksyy.

..Ihan kun oisin tän jo kerran postannu.. NOoh, sorry vaan :)

Ja samaa mieltä nukkumisesta, tottunut tuommoseen Mannerheimimaiseen 15 asteessa goisimiseen, nyt se ei onnaa.. Mut nooh, kerran ku o lämmin ni ei auta valittaa.. Toivottavasti tulloo vielä kunnon kesä tästä... Vaikka olkapää tänää jo palo .9

:dance013:
 

Meepo

Member
Olipa muutamassa päivässä venyny pari kasvia hellekelien ansiosta. Todella paksu pillukarvakin näkyi yhdessä lr:ssä. Huomenna sit työpäivä, 200l multaa spotille..
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
eiköhän tässä vielä kerran tule loskat naamalle. ei tämä mikään pysyvä trendi vielä ole. kesäkuussa on vielä nollan öitä!
 

[E.T]

Member
Kyllä se auppatirallaa viikon päästä meikäpoika vie ainakin Norther Sunit ulos,parvekkeella nyt viikon ollut ja näyttääpi ihan hyvältä.
Mites kuinka kauan on arvio siemenestä kukkaan,kun ei ole aiemmin tullut kasvatettua.
:)
 

litletown

Member
Ekat sidu erät idätetty.Odottellaan koska nousee ylös jne.Itse en kanssa viellä kiirehtisi noiden ulko-juttujen kanssa tietty huonoimmat karsiintuu mutta sitten on vähemmän kasvejakin.Ei viellä kiirettä ole kärsivällisyys palkitaan.
 
B

BigHit

Tuli sitten itekkin alotettua jo idätys kärsimättömästi. uudestaan vaan jos ei eka rundi onnistu.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
juuri näistä syistä itse näen järkevämmäksi viedä terveet kasvit valmiina kasvamaan ulos vasta sitten kun kelit todella sen sallii, eli kun sitä kasvamista itseasiassa tapahtuu.
 
Josh! Näin se kesä tekee tuloaan ja taimet kasvaa.
Ennen kesälomalle lähtöä laitan 9 RD ulos (spotit vielä käymättä paikan päällä). Katsotaan sit heinäkuus seuraavan kerran, et mites urkki tilanne jos siellä enää sit mitään silloin on.
Oiskohan noi plantut tulossa viikon ikään pikku hiljaa noh täs olis sit pikku pikkusista kuvat viel.


Ihan kiva et 9/10 iti propseja siitä siementoimittajalle. Ovat vähän tuulessa nii siksi osa noin notkollaan:)
 

Pajari-P

New member
MOOSESTELIJA: Itikö kuinka nopeesti RD? Mulla nyt neljä päivää ollut itämässä ja 1/6 kasvattanut hännän, lopuissa ei mitään muutosta, pitäskö viilata kärkiä...
 

StonedGolem

Member
Voi helevettiläine! Sadetta on tässä odoteltu päiväkausia, mutta hirveetä paahdetta vaan ollut. Alkaa jo pelottamaan, että riittääkö taimille vettä :(
 

Masturbo

New member
Pajari-P mulla kanssa noita RD siiduja, sekä muita tanskalaisia ja itävyys on ollut hyvä eli n 90% noussut mullista. Idätys tapahtunut suodatinpussi ja sieltä multiin menetelmällä. Ainoana probleemana on ollut pitkä ja heikko varsi.. Johtunee vähätyppisestä mullasta, vai mitä epäilette? Joka tapauksessa annoin hieman ravinteita äsken saa nähdä kuinka käy. Heikoimpia itämään oli muuten thyphoonit vaikka siemenet ulkoisesti olivat hyvännäköisiä verrattuna RD:hen. Kai se on tuurista kiinni mitä sattuu käpälään.
 

Latest posts

Latest posts

Top