What's new

First grow, outdoor, Diesel Ryder

Status
Not open for further replies.

Dr Obvious

Member
Salut,

Citesc forumul de ceva vreme si in final am zis sa iau actiune. Am comandat 3 seminte feminizate de Diesel Ryder (NYCD x LWR 2). Am pus semintele la germ si au germitat toate. Le-am pus in pamant in ordinea in care au germinat si acum stau in scara magarului la mine in curte (in ghivece pana cand o sa le duc la locul definitiv). Banuiesc ca e ceva normal sa am ceva intrebari asa ca am sa le pun si as fi recunoscator unor raspunsuri.

1. Nu am vazut niciunde grow complet outdoor, asa ca nu stiu cum o sa se dezvolte la inceput. Eu mai am o planta care are 2 luni (samanta gasita din intamplare)) si a fost crescuta la fel si mie mi se pare putin prost dezvoltata, are 4 noduri abia acum dupa 2 luni fara ceva (adevarat ca nu a fost o vreme excelenta cand am pus-o la inceputul lui martie). Am uitat de intrebare lol. Diesel ryderu infloreste dupa 3 saptamani, teama mea e sa nu creasca foarte putin pana cand intra in flower, si dupa sa scoata foarte putin. Oare cat o sa creasca in aceste 3 saptamani?

2. La fenotipurile autoflorante cand incepe regimul de fert? Am inteles ca in timpul vegetatiei nutrientii trebuia sa aiba mai putin azot si potasiu si in flower invers. (nu stiu daca am inteles bine, daca nu va rog sa ma corectati) Intrebarea este daca speciile autoflower au doar 3 saptamani de vegetatie, le cumpar fertilizator pentru vegetatie? Sau doar pentru flower pentru ca planta este mica si se arde? Vreau sa creasca cat mai mult in vegetatie ca sa am si productia mai mare si nu stiu ce sa fac.

3. Planta de aproape 2 luni are ceva gaurale mici probabil din cauza unor omide sau ceva asemanator. Nu stiu ce sa fac ca sa evit chestia asta pentru celelalte plante. M-am gandit sa le ingradesc cumva, dar nu stiu cat de eficient ar fi si in plus ar iesi in evidenta. Daca mi-ati putea da cateva sugestii ar fi foarte bine, probabil ceva cu ce as putea sa le stropesc (daca e indicat) sau o idee pentru ca sunt in pana.

Am sa pun ceva poze in curand.
PS: Planta de aproape 2 luni = 0
Diesel Ryder = 1, 2, 3 in functie de ordinea in care au iesit.
 
G

green_land

1. Nu iti fa griji, am crescut eu lowryder 2 si a crescut destul in primele 3 sapt
2. Iti recomand sa incepi cu fertilizatori organici ( eu mi-am luat de la biobizz, au fost si mai ieftini si din reviewurile citite sunt foarte buni : bio-grow ( veg. ) + bio-bloom ( flower. ) + top max ( stimulator in flower. ), e greu sa foarte greu sa arzi plantele cu ei.
3. pune poze :)

ma abonez la acest thread :D , si eu am vrut sa iau niste diesel ryderi...doar ca a trebuit sa renunt din cauza mirosului puternic care il emana ( indoor ).
 

swimi

Member
Nu se merita sa dai fert-uri de vegetatie pentru ca are doar o perioada vegetativa scurta. Ia decat de flower.
 
G

green_land

Nu se merita sa dai fert-uri de vegetatie pentru ca are doar o perioada vegetativa scurta. Ia decat de flower.

asa e. intra direct in flowering... si dau eject la stadiul de veg :)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce nu inteleg eu, de ce luati autoflower daca ajungeti sa va intrebati daca va creste suficient??
este clar ca aceea planta se va concentra pe inflorire cat mai devreme iar recolta va fi una minima. daca voiai plante care sa creasca suficient si sa dea o recolta multumitoare puteai lua orice alt hibrid care nu era autoflower. :2cents:

bafta cu ele si asteptam poze.. :wave:
 

Dr Obvious

Member
Inteleg ce spui... dar nici nu aspir la o recolta mare, ci macar la standardul atasat de autoflower.

Big up pentru suport, mersi fain. O sa lucrez la poze maine pe zi.
 

Dr Obvious

Member
Azi am facut niste poze. Incep cu 0:
showphoto.php
[/url][/IMG]
showphoto.php
[/url][/IMG]
showphoto.php
[/url][/IMG]
showphoto.php
[/url][/IMG]
Am marcat zonele unde are mici gaurele.

Si acum diesel ryder 1,2 si 3
showphoto.php
[/url][/IMG]
showphoto.php
[/url][/IMG]
showphoto.php
[/url][/IMG]
showphoto.php
[/url][/IMG]
showphoto.php
[/url][/IMG]

2 e putin mai mare decat 1, iar 3 e semnificativ mai mica decat celelalte. Cred ca am pus-o in pamant prea devreme, nu era asa de lunga codita, dar am zis sa o pun atunci. Nu stiu de ce. Banuiesc ca nu e o problema mare.

Si explo, ma mut in 24 august si de aia am ales autoflower ca sa termine pana atunci.
 
C

cannabis god

e in regula bro,fiecare planta se dezvolta in mod diferit...iar "codita" aia e radacina,deci nu influenteaza.samanta se pune in pamant atunci cand "codita" are maxim 1 cm,ea n-are nevoie de lumina.
cate zile au 1,2,3 si ce planta e zero?acelasi strain?
 

Dr Obvious

Member
1, 2 si 3 au exact o saptamana azi. 0 nu e acelasi strain, e o samanta gasita la intamplare, deci e strain necunoscut. A fost pusa acum aproximativ 2 luni fara ceva, nu mai stiu exact.
 
C

cannabis god

problema cu autoflower e ca daca nu le asiguri sa creasca bine in primele 2-3 saptamani o sa fie recolta mica.auto la 1 saptamana ar trebui sa aiba minim 10-12 cm pentru ceva material la final.
pace!
 

Dr Obvious

Member
De aia imi era si mie frica si nu eram sigur. Am avut si ghinion si a fost a 2 a si a 3 a zi inorat. Ce as putea sa le fac sa creasca mai repede in veg? Nutrienti am inteles ca nu se prea poate pentru ca e planta mica si se arde si nu are timp sa creasca in 3 saptamani.
 

Dr Obvious

Member
Tocmai am vazut un thread de diesel ryder grow, si plantele erau "just over 1 week" si in final tipu a scos 15 g uscat pe fiecare. Erau aroximativ egale cu ale mele, unele mai mici unele mai mari. Deci asta ar fi tinta mea: 15 g per planta. Sper sa fie posibila. Merci pentru raspunsuri.
 

Dr Obvious

Member
Nu stiu de ce. Linku e de la galeria mea de poze. Puteti sa incercati sa intrati la gallery la profil daca vreti sa le vedeti. Altfel nu am stiut sa le pun.Am dat upload la galerie si dupa am dat insert image si am pus linku de la fiecare.
 

Dr Obvious

Member
Am uitat sa mentionez ca au o saptamana de cand am bagat semintele germinate in pamant, au iesit dupa 2-3 zile pe rand, deci nu au chiar o saptamana. Cum se calculeaza? De cand ies sau de cand le-ai pus in pamant?
 
C

cannabis god

pai de cand ies,nu?ce treaba ai ca au stat o saptamana in pamant si pe urma au iesit?de cand le vezi.sau nu?
oricum,15 g pe planta e un obiectiv.
imi trag un scaun mai aproape sa urmaresc acest jurnal.bafta!
 
15 grame par putine.. dar pe planta inseamna destu de mult.. ma refer la lowryder.. deci 5-6-7 grame cate am avut eu.. si planta avea 42 cm inaltime... cu budzi destul de maricei pe tulpina.. in fine..


Bafta cu growu..

o sa urmaresc.. :tiphat:
 

Dr Obvious

Member
Green land, cum ai comandat fertilizatorii? Din romania? De afara? CU cardul? In romania eu am gasit ceva bio-bloom numai pe okazii. Nu m-as mai complica sa comand de afara cu cardu si nu stiu ce. Oare nu gasesc ceva bun prin magazine/ supermarketuri/ florarii. Astept ceva sugestii. Merci.
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top