What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Bongeja, piippuja, värkkejä

Jeah eli onko ukoilla mitään erityistä silmäterää polttovälineissä. Omatekoisia tai kaupasta ostettuja.


Ok tässä minun sydämeni voittanut kapistus.



Sain tämän eilen valmiiksi, vesitila on sorvatuu bubingasta (afrikkalainen puu). Lasi on hajonneesta Oxygenin bongista josta tähän idean sainkin. Kun siitä ei muuta jäljelle jäänyt kuin tuo putki.
Testailin tätä muoviletkulla ja mätöpesällä (putkea ja pesää odotellessa) ja olipahan pehmeimpiä savuja pitkään aikaan.
 
B

BigHit

Siistin bongin oot saanu aikaseks. Itellä silmäteränä 45cm jää bongi joka ei ole edes mun. :D
 

ganjamavn

Member
Ei oo mitään spesiaalia. Pääosin käytössä martikainen. Muita vehkeitä löytyy chillumi, iniön bongi, joku markkinoilta ostettu pieni lasinen reissubongi ja tietenkin sätkäpaperit.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Aika hieno teesi sulla siellä mooses :)
Hyvä että jaksat kierrättää ja käyttää uudestaan, mulla menee rikkinäiset yleensä roskiin tai erinäisiin keräilyastioihin. Vaikka muoviletkut hivenen arveluttavatkin..

18514IMG_1922.jpg


Eipä kyllä enää tuu pal bongia rokattua.

Jolperia enimmäkseen.

18514IMG_1615.jpg


Yleensä smoking papruja, mutta joskus noi roorit oli tarjouksessa :)
Mutta vaikka kaupan rizloista, jos muuta ei ole :)
Hassista tulee välillä keramisesta halpis-chilusta lossetettua, se on ihan jees kanssa .9
 
BONG! Nyt käytössä semisurkea spiraalibongi. Niin paskainen(mustaa tervaa joka ei lähde peruskaupan pesuaineilla...), etten siitä kuvia ala ottaa, ellei joku välttämättä halua nähdä. Tilattuna on jälleen kerran Magic Glassin Mr.Orange. Mitenhän pitkään saa olla ehjänä... :comfort:

Jointteja poltan mielelläni vain, jos varustettu aktiivihiilifiltterillä. Muuten ne ei oikein sano meikäläisellä mitään. En polta tupakkaa normaalisti.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Bongia kun ei jätä lattialle, koskaan, niin eliniän odote kasvaa huimaavaa vauhtia :) Mulla taitaa olla 3 vuotta ollu tuo ehjänä.

Mä en oikein noista aktiivihiilifilsuista perusta, jotenkin liian tiukkoja..
Peruspaffitippi :yes::dance013:
 
N

nukkumatti

Jointteja poltan mielelläni vain, jos varustettu aktiivihiilifiltterillä. Muuten ne ei oikein sano meikäläisellä mitään. En polta tupakkaa normaalisti.
Ei kai jointteihin mitään tupakkaa laiteta.. Eiks niitä kutsuta sätkiksi?

Itellä jointti, bongi ja vapo. Siinä järjestyksessä :)
 

budimen

Member
Volcanollahan sitä tulee noin 99,9% vapotettua. Jos hätä iskee, niin sitten jointti aktiivihiilillä ja bongista voi myös aktiivihiilten läpi, tosin kotona kun yleensä sauhuttelee, niin ihan vaan volcanolla. Ja etenkin nyt tällä hetkellä islannissa purkautuvan tulivuoren kunniaksi voisinkin laittaa myös oman tulivuoreni päälle. Yritän tehdä kaiken mahdollisimman terveellisesti, kun tällainen terveysintoilija olen, joten vapotus on se ykkösjuttu minulle. Syömällä tietysti voisi, tosin on sitten vähän työläänpää.

Olen harkinnut ostaa matkavapon vielä. Olisiko suosituksia toimivasta sellaisesta?
 

Fintendo

Member
Magic flight launch box tulee varmaan jossaan vaiheessa hankittua. Fuckcombustion:lla lisäå juttua siitä ja iolitesta.
 

[E.T]

Member
Martikainen löytyy ja sitten sellanen ikipiippu jos kukaan tälläisestä kuullut? (Kärkkäinen tekijä jollen väärin muista)
Lasibongeja on muutama ollut erilaisia ja kaikki on surkeitten sattumusten kautta menny säpäleiks. :drum:

Pakko hehkuttaa tämän hetkisiä hampurilaisia mitä tässä mutustelen.


Cheddaria,kanamunaa mmmmmmmm. :trampoline:
Ja taidan saada hiukan polttoakin tänään.
 

love?

Member
[E.T]: Oon nähny noita ikipiippuja kotimaisten headshoppien sivuilla ja ne näyttää aika asiallisilta. Onko hyvä? Esim jos vertaa vaikka aika samankaltaiseen Martikaiseen...

Martikainen on todellinen klassikko ja sen kaislavarsi on ratkaisuna mainio, joskin jo inkkareiden keksimä ennenkuin me vielä laskimme aikaa. Jotenki en ole kuitenkaan tainnut ikinä oppia polttamaan sitä kunnolla. On vähän karskit savut mikä on tosi yllättävää niin pitkällä varrella, pesä on aika iso (vaikka ostin pienimmän mitä silloin sattui kaupassa olemaan) ja sen muotoinen, että usein ei pala mitenkään täydellisesti vaan jättää sellasta "hiillosta" reunoille. Ootteko havainnu samaa? En väsää röökiin, tiiä sit josko ois siitä kiinni.

Sen lisäks mun Martikainen tuntuu olevan joku sunnuntaikappale kun sen jalat sojottaa epäsymmetrisesti vinoon, ois pitäny kaupassa tarkemmin tarkkailla laatua niinkuin aina lasia ostaessa, mutta luotin liikaa kai "brändiin" enkä sitten tullut ajatelleeks. Nyt sit ärsyttää joka kerta, kun sillä polttaa. :sasmokin:

Joka tapauksessa tollanen ikipiippu vois olla hauska korvaaja, joten ois kiva kuulla kokemuksia.

Martikaisen onehittereista pidän kyllä. Varsinkin niistä röökin kokosista joissa on tosi pieni ja ahdas pesä. Sellaseen ku ahtaa niin paljon kuin menee niin saa parhaimman makuset paukut mitä tiedän. Loppujen lopuksi se vetää aika paljon budia ja sitten kun polttaa niin öljyt oikein sirisee niin että kuuluu ja vaporisoituvat makuhermoja hemmottelemaan. Imemään kyllä joutuu ku mikäki hutsu ja puhistamaan hitin/kahen välein. Haluaisin tollasen onehitterin pesäks 14,4mm liittimellä bongiin!
 

[E.T]

Member
[E.T]: Oon nähny noita ikipiippuja kotimaisten headshoppien sivuilla ja ne näyttää aika asiallisilta. Onko hyvä? Esim jos vertaa vaikka aika samankaltaiseen Martikaiseen...

Uskaltaisin sanoa että poltteluvälineenä parempi kun martikainen ja boonuksena se että sitä ei saa oikeen millään ilveellä rikki.
Martikaisesta on hyvä polttaa mutta olen kyllä huomannut tuon hiiltymisen myös.
Molemmissa hyvät puolensa,mutta martikainen ehdottomasti kauniimpi ja enemmän koristeena se onkin.
Ja mullakin on vähän ne jalat vinot,tosin käistyötä ja uniikkeja jokainen,joten silläkin voi jotenkin yrittää tota puolustaa,tosin tiedä siitä sitten että kuinka paaseissa martski näitä kyhäilee.
:smokeit:
 

ganjamavn

Member
Mun martikaiseen laitoin todella pitkän varren, jotain yli 30cm ja sillä saa tosi hyvät hatsit. Ja ihan pelkkää budia siinä olen poltellut.
 

[E.T]

Member
Mistäs materiaalista nämä ikipiiput on tehty?

Kuulemma ukko on itse keksinyt/sekoittanut ton massan mistä toi on tehty,ainakin niin monteuzumassa myyjä osas kertoa ja resepti salaisuus.
Tiedä onko totta vai ei mutta tota ei saa millään paskaks.
Jonkinlainen vaporisaattori kyllä hankinnassa.
Onko jengillä kokemuksia muusta kun volcanosta?
Raporttia?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Meitsi ei luota/tue/osta mitään salaisuuksia. Niissä haisee kusetus ja kapitalismi :dance013::tiphat::thank you:
 
Top