What's new

Auto-irigare

Paff

Member
ce camera mah nu era vorba de out?
la indoor am cum sa le supraveghez deja..

pai pui un telefon cu 3G sa raspunda automat... si detasezi camera 3G de la el o duci cu firele pe la 3...4 metri de planta si o fixezi pe o crenguta la ce inaltime de sol vrei, si sa fie bine camuflata.... Camera are diametrul de cativa milimetri, deci se poate camufla usor :tiphat:
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
sistemul functioneaza
backcountry a folosit un sistem de acest gen anul trecut. are totul documentat ;)
 

ganjamind

Member
un cuvant am...:
!!!GENIAL!!!
Paff daca vei face asta te voi urma si eu:) eu voi face ptr indoor sa nu mai am grija cand lipsesc cu zilele de acasa...
 

MS20

Member
ma gandesc si eu sa folosesc la un out.inca nu m-am decis despre locul unde urmeaza sa troneze dansa.
 

Dyoxide

New member
Eu cand am plecat in vacanta de Paste am pus un bidon de 5l si un perfuzor, l`am pus sa curga o picatura la 10 secunde si asta a fost, planta a fost bine, nu e o idee la fel de high-tech ca a lui paff si nici nu prea poate fi folosita in outdor dar la indor merge bine.
 

MJgrow

Active member
e buna metoda cu perfuzorul dar numai indoor, ca in outdoor nu prea cresc perfuzii prin copaci sau boscheti :)

cam greu de camuflat dar nu imposibil :)

interesanta metoda orcum, nu m-am gandit la treaba asta chiar daca ma invart numai printre ele :D
 

Dyoxide

New member
In Romania nu e ceva iesit din comun sa vezi pet-uri prin paduri si prin copaci, nu ar fi o problema camuflarea, problema e ca la maxim o saptamana trebuie alimentat
 

MJgrow

Active member
asta daca nu ploua... ca daca ploua iti calculezi...

calculezi pe dracu ca tot picura si daca ploua deci fie soare sau zapada tot trebuie alimentat, sau facut un sistem sa se scurga apa in boasca sa picureze in continuare:)

lasa bre ca doar platim taxa de poloare de 3-4 ori cat costa masina. ce e asa anormal sa nevi sticle prin copaci ?

eco green
 

MJgrow

Active member
faci tu palnie dar se evapora mai repede la 40grade decat picura in cacatu ala.

asta era ideea. trebuie facut un fel de palnie in palnie subtire cumva.
 

MS20

Member
ar merge dar depinde de zona unde stai...apa de ploaie e plina de cacaturi de la poluare.iti moare si nu stii de ce.ideea cu auto-irigarea, e ca galeata respectiva sau in ce vreti voi sa faceti, se poate ingropa in pamant si lasi numai umpic din tiava afara, eventual cu un dop deasupra sa nu se infunde cu frunze atunci cand ploua, sau cu ce camuflati.
 

Sevz

Member
pui una bucata galeata mare de tot si in cur bagi o palnie ( sigilata cu silicon ) si din palnie sa curga in perfuzie si din perfuzie pe planta ta si mai cumperi o vopsea culoarea copacilor de acolo si te-ai scos
 

sznake

jarhead
pai nici nu as avea interes sa setez mai putin de un minut.
apa ajunge mai in profunzime daca e turnata mai incet.
daca o torni repede, si pamantul e uscat, ajunge direct in tavita de la ghiveci..

eu ud pe parcursul la 20-60 minute.. odata la cateva zile, depinde si de ghivece bineinteles..
:yes: in felul asta e mult mai naturala udarea, simuleaza o ploaie domoala si agreabila!
 

Paff

Member
Irigare programata

Irigare programata

:underwater:Ok!!! Va trebuie o pompa stropitori parbriz...12V (o poti recupera de la o masina veche sau cumpara de la orice magazin cu piese dacia).... Tot de acolo iei cativa metri de furtun pt. stropitori de parbriz... si un T-u pt. furtunase. Mai iei un transformator 220/12V(sau sursa PC), un timer digital (http://bricoshop.allshops.ro/produs/...2++Strohm.html ) si o galeata (recipient)
Galeata o folosesti ca rezervor... din galeata pleaca un furtunas la intrarea in pompa, alt furtunas la iesirea din pompa si-l mufezi la piciorul t-ului... ultimul furtnas il infigi in laterala t-ului , il treci prin toate ghivecele si inchizi cercul in ultima ramificatie ramasa libera a T-ului. Acum iti trebuie un ac, care-l incingi la aragaz (bricheta) si gauresti furtunul in dreptul ghiveciului... Dai cate o gaura pt fiecare ghiveci... dupa care faci teste.. si vezi cata apa curge in fiecare ghiveci timp de 1 min. (1min=durata minima programabila la timerul digital) testele le faci in niste vase... iar in functie de asta maresti cate putin gaurile din furtun si vei stii cat sa programezi timerul. Acelasi principiu ca asta de aici: http://www.gardena.ro/product_details.aspx?productId=147 Sistemul de ramificatii si duze se gaseste si separat http://www.gardena.ro/view_products.aspx?categoryId=75&orderBy=2&orderType=asc si te duce cam pe la 50 ron. La Hornbach gasiti toate aceste accesorii gardena. Din cand in cand trebuie sa mai verificati gaurelele sa nu se infunde din cauza depunerilor de calcar.
Pt. a va face o idee : http://www.youtube.com/watch?v=OdEoO...eature=related
 

Attachments

  • DSC07432mr.jpg
    DSC07432mr.jpg
    93.5 KB · Views: 23
  • DSC07425mr copy.jpg
    DSC07425mr copy.jpg
    110.9 KB · Views: 20
  • DSC07442mr.JPG
    DSC07442mr.JPG
    122.2 KB · Views: 20

Latest posts

Latest posts

Top