What's new

Kun VITUTTAA!!!!

Fintendo

Member
Oh, the drama! kertokaa ny kaikille (edes privalla), että tietää ketä varoa ja voi vetää tinapaperimyssyn naruja tiukemmalle. Sitäpaitsi pienet konfliktit on aina ihan kivoja, kyllä foorumielämä aina salatut elämät voittaa! :tiphat:

Ja ettei mene ihan aiheen vierestä niin vastataan että trimmaus. :smokeit: No, eihän se suoranaisesti vituta, mutta tuli harvinaisen ärsyttävä narttu kellistettyä, pientä lefaa puskee joka raosta ja paljon. No näytin sille kuitenkin kuka on mies!
Fookin' T-break sucks ass... :dance013:
 

niluola

Member
NYT VITUTTAA.

Aivan kuin kääntääkseen veistä Jack Hererin ja Peter Steelen kuolemain jättämässä haavassa, saamarin kehrääjäpunkit teki yllätyshyökkäyksen suurimpaan ja kauneimpaan Jack Herereistäni! Punkkiongelma on ollut jo pitkään ja vaikeuttanut hommia muutenkin, mutta nyt alkoi seitti viuhua sellaista tahtia, että oli pakko vaan raa'asti pistää lihoiksi (n. 8 viikkoisena, reilusti liian aikaisin siis).

Saatana.

ETA: Litletown? Wha? Voitte te nyt varmaan pistää julkisestikin todisteet tyypin rottamaisuudesta kehiin!
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Tuo on vähän niin ja näin tuon poraamisen kanssa, kun nuo papukaupat/diilit/sun muut on foorumin säännöissä kielletty, niin ei niistä auta sitten täälläkään jauhaa. Omalla riskillä.. Että kattokaa kehen luotatta ja tollein.

Mutta asiaa mietitään ja selvitellään hitaasti, mutta varmasti.
Ikävä, jos joutuu banskuja alkaa jakelemaan. Vieläpä ei ole tarvinnut, mutta kerta se ois ensimmäinenkin, sanos entinen mies, kun juustoraastimella aknea paranteli.


All suspects are innocent until proven guilty in a court of law.
 

niluola

Member
Ahhaaa...meikällä kun ei ole mitään hajua mistä on kyse. Mutta eipä näemmä tarvitsekaan. Kurjaa, jos joku on joutunut hankaluuksiin tätä kautta...
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
viva mexico! ens viikolla pitas lentaa takas suomeen mutta tuskinpa onnistuu kun eurooppa on lentokaaoksessa ja pohjolan kaikki kentat suljettu. ei vituta TIPPAAKAAN! reissu siis jatkukoon...
 

kikkoman66

Member
Tilasin viime vuonna Briteistä aktiivihiilen mikä on ollu varastossa käyttämättömänä tähän päivään asti. Otin sen tossa testiin ja vähän ihmettelin kun ufosta puskee mustaa pölyä huoneeseen, ni vittu eikös se koko hiili rohise ja ritise ku sitä vähän ravistelee + hiilikokkareita tippuu joka raosta ulos, ja lähempää tarkisteltuna näkee että se on ottanu pari kunnon hittiä kylkeen niin että rakeet siel sisällä o varmasti menny kunnolla muruks. Paketti missä se tuli on täysin ehjä ni ei oo ollu ainakaan postin vika.Kusipäät varmaan kelannu että ku suomeen menossa paketti ni ei kaveri jaksa mitään reklamaatiota tehäkkää. Enkä jaksakkaa, puran vaan ton hiilen ja täytän uusilla rakeilla ja pistän kunnolla kasaan kaikki lommot suoristaen. Sen verran halppis hiili vielä että popniiteillä kinni eli ei oo tekijätkään suunnitellu sitä purettavaksi mut kyl täs aina keinot keksii. Ihan heti en siihen rupee kun kädet tekee aika voimakkaita kuristusliikkeitä mielikuvituspillin ympärillä. Saatana. Onneks en laittanu suoraan puhaltelee ja käyny nukkumaan ja heränny siihen et koko kämppä mustan noen peitossa, ja makso vaa 60 €. Vituttaa vaa setbäkki ja se et kohta dunkkaa jamaica. Ei voi mitää..... Yeah
 

krizo

Member
ÄÄäh Kevään ensimmäiset skeitti sessiot pidetty.
kesti noin 10 minuttia kun polven takaoikea ristiside revähti....
Nyt on kepit kädessä, kädet paskana ja dekki roskiksessa.
Ei pitäis lannistua mutta alkaa olemaan jo liian vanha tuohonkin lajiin.

Noh nyt on hyvä syy lopettaa tauko ja sytyttää lääkeyrtti.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
ikava kuulla krizo, itellaki oli tarkotus parin vuoden paussin jalkeen alottaa rullailua tana kesana kun loytyy ihan uuden himan laheltaki ihan makee pikku parkki. on vaan perkeleen loukkaantumisherkka laji, itsellakin meni nuorena molemmat nilkat ihan makaroniks ja kun ei vittu malttanu pysya poissa niin eihan ne koskaan meinannu parantua ennenkuin sai sit vierotettua ittesa kunnolla pariks vuodeks pois.

ei mitaan, jaksamisia vaan, kyl se yrtti jeesaa!
 

Horselover Fat

Member
Veteran
kyl vituttaa prkl. saatana kun pitää olla köyhä. pitäs varmaan vaan ruveta myymään tuota kukkaa, ni vois olla rahaa joskus. no emmä kyl silti... milläs sitä sitten rentoutuis, jos pilvensä myis pois. sit ois rahaa ja pohtis vaan, et oispa kiva jos ois pilvee.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Vitutus tehtävä: Koittakaapa pakata kasvatusteltta alkuperäispakettiinsa alkuperäisessä muodossa. Jumalauta että syö miestä! :D

:comfort:
 

budimen

Member
Vitutus tehtävä: Koittakaapa pakata kasvatusteltta alkuperäispakettiinsa alkuperäisessä muodossa. Jumalauta että syö miestä! :D

:comfort:

Voi vittu sentään pitikin mennä ottamaan puheeksi. Toi on niin testattu ja taattu vitutus. Onneks siihen vitutukseen on lääkkeet. Yleensä teltta tarttee saada vasta lääkityksen valmistuttua takaisin alkutilaansa.

Et ei se silleen vituta toisaalta.
 

Bud-O-Phile

Active member
*tu stna prkl ku juilii.. menin siivoustohinoissa astumaan kameran päälle ja arvaahan sen miten siinä käy ku ruho rusahtaa muovisen lelun rungolle. noh, onneksi meni takuuseen ilman kummempia kyselyitä ja uuden saa heti ku nasahtaa maahantuojalta varastoon, eihä siinä mittään..
no menin sit lohdutukseksi ostamaan itelle hyytävän kokosen jääbongin ja paskan möivät! heittää kyl helvetin makarooniksi yhdellä hitillä mut saatanan pesä purkautuu niinku tulivuori joka kerta ku päästää hitistä.. imet raivolla, aivan sama.. päästät hitin hitaasti, aivan sama.. ei voi tajuta mikä ihmeen ylipaine tonne voi muodostua joka vie kirjaimellisesti tuhkat pesästä oikeen punahehkusina pitkin pirttiä! meni siinä sit uudet puuvillahousut palamaan polvesta puhki ja samalla värimaailma muuttu malliksi "mustaa-valkoisella"

terveisiä weed star bongeille! :nanana:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
:wallbash:

Mikä WS malli ukolla on kyseessä?
Mullon tuo big mama, se ainaki futaa ihan kivasti..

:comfort:
 

Meepo

Member
Nyt vituttaa kun tulin ryöstetyksi säädössä -550e ja menetin kuun rahat ja jäin vielä velkaa kaverille, koska piti lainata kaverilta ruokaan rahaa. Vituttaa kun 3 kasvatusta on kussu jollain tavalla, kahdesti muutto kesken kaiken ja nyt hermahti kaikki paitsi 1 kasvi, reijos special joka oli 12/12 valoilla 2kk eikä kukkinut, tein bubblehashia eikä sekään toiminu. Vituttaa kun on volcano eikä täytettä sinne. Rupeaa usko loppumaan tähän lajiin, niin vitunmoiset oppirahat joka jutus. Nyt on 40~ hyvän kokosta kasvia esikasvatuksessa ulos jos ei onnistu saamaan ees jotain rytkyrideria valmiiks niin pitää varmaan tehä hamppuköydestä kaulakiikku ja lopettaa nää hommat.
Oli varmaa vitun kiva ryöstää suomen köyhin jätkä..
 
Top