What's new

konsentreret citronsaft som PH down i hydro

DK2670_01

Member
Hey der

Hvad siger i til citronsaft i steddet for PH down til hydro sytemmer ?

har brugt det før i nødstilfælde og det var ok, men vandtanken blev lidt slimet syntes jeg

Men har hørt/læst at det bare giver nærring til de forkerte bakterier der lever rund om røderne ?

og vil der være forskelv på om man bruger citron i Leca, roockwoold, kokus ?
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Citric acid.... ved sgu ikke med hydro men jeg har brugt den mange gang i nød i mit jord. Jeg bruger også natron som ph+ i nød. Virker skide godt!! og nej....citronsyre giver IKKE smag, da den indeholder ikke de lemon-terpider som giver smag og duft til citron!! Citron saft til gengæld indeholder masser af de duft/smagstoffer..
 

DK2670_01

Member
hey Tak for alle svarene :D

Jeg har brugt citronsaft før og det virkede for sin sag ok MEN jeg syntes bare at res blive godt snasket til, det kan jeg godt leve med, det er mere om de bakterier der nu er i citonsaft går ind og påvirker de forskelvlige gødningstoffer ?

Bruger hele den mineralske BAC serien bestående af Grow A og B, Bloom A og B, bloomstimulater, pro-active, final solution, og F1 superbud.

Så det ville jo være lidt dumt hvis det går hen og ødelægger den gode sammesætning :( bruger kun organisk BAC gødning til jord ;)

Her er hvad jeg har fundet på andre tråde men mit engelske er ikke sååå godt og her kan google ikke hjælpe :(

if i were to lower to ph for soil applications, citric acid would be the choice...Earth Juice has a pound i think for seven bucks-inflated price. Distilled vinegar is better imo.

for hydro, the citric acid is futile as the vinegar. citric acid will feed the good bacteria and with the right combination can turn your rez into like a compost tea with a high ph. phoshporic acid is very strong ,quick,and stable

i used freshly squeezed lemon and lime juice in my water reservuor and after a week there was some green slime, i think early grow of some algicide or moss.whether was it good/bad
 

DK2670_01

Member
Ja min konklution må være:
det kan bruges i jord og kokus

helst ikke i hydro da res bliver fyldt med snask der pludselig kan gøre PH verdien meget høj (det giver mening da der kommer mere og mere snask og mindre vand i res)
Det kan bruges i nødstilfelde og så ville jeg rense res ;)

Nongle skriver at man kan bruge distilleret edike ?? hvad faen er det og det lyder ikke sundt ??

Men min søgen startede sæføli et nyt spørgsmål *GG* Jeg pleger IKKE at justere mit hydro system i de 14 dage jeg flusher. Men er blevet lidt i tvivl da jeg læste at hvis ph verdien er over 7 er der mineraler planten ikke kan optage eller afgive ???
Det er jo fint at planten ikke kan optage flere mineraler MEN at den ikke skulle kunne afgive sine affaldstoffer når PH verdien er for høj. lyder ikke godt ... men kan kan det være rigtigt ??
 
R

ranneG

Hey DK2670 er det noget du vil bruge konsekvent som ph ned eller er det til nødstilfælde når du løber tør? Hvis det er for at spare penge i growshoppen, i så fald så køb noget fosforsyre i matas eller lign. P er også godt i blomst.

"phoshporic acid is very strong ,quick,and stable"

Jeg bruger ph 5,5-6 i flush.
 

DK2670_01

Member
abselut kun til nød ;) og ang flush er det for at få den bedste smag :D har hørt at der trods alt er lidt gødning i prof hydro PH down til bloom og til grow
Bruger selv begge dele, når jeg har ;)
Men prøver at kørre flush i rent vand uden andet tilsat
 
R

ranneG

Ph justeret i flush, tror sku bare jeg har gjort det til en fast ting at justere ph. Du ved så glemmer ens stener hjerne det ikke :D. Ved egentlig ikke om det har noget på sig. Andre der har indspark?
 

Latest posts

Latest posts

Top