What's new

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo.....

Status
Not open for further replies.

berrea

Member
mě nasralo, že zubařka, když sem jí řek, že mi roste moudrák, tak mi do toho začla rejpat nějakym drátem... do tý doby sem se jenom občas kousnul do tváře, ale teď to mam podebraný a bolí to...
 
ted tady na to po ránu čumim jak puk
a nechci tomu věřit,to je neskutečný prase
ten Frydrych ty voe:bump::petting:


Policisté v terénu už nad tím nemají přivírat oči. „Pokud policista uvidí např. někoho kouřit marihuanu v parku, měl by ho legitimovat a předvést na služebnu, kde s ním sepíše záznam a zabaví drogu, kterou má ten člověk u sebe. V tomto případě by to tedy byl nedopalek cigarety,“ přiblížil postup šéf protidrogové centrály Jakub Frydrych.


ty voe to je debíííl:muahaha::muahaha::bashhead:
 

cornfield

anthropomorphic personification
ICMag Donor
tak za podání jointu člověku hrozí pomalu větší pálka jak za vraždu bílého člověka...... :-D
nebejt toho že v tehle sračkách vyrůstají moje deti řezal bych se jako blázen, takhle je mi lehce blivně
 
hele radvo , je uz neco co jsi nevidel nebo nezazil ? heheh pripada mi ze strycek pompo hadra jako :D :) ja tu mensi bez meskani znicil , pak me ale prepadly stihy ze jsem si mohl znicit nej pheno :) snad ne :)
 

Flores

Member
Dávnejšie som zo srandy hodil páru vysušených semien mandarinky mamči do kvetináča. Dnes tam čumím, krásnych 5 rastliniek :jump:
Chytil sa mi nádherný stromček dubu, ktorý som si priniesol z lesa a hodlám z neho urobiť bonsaj. Má perfektný tvar, tak to snáď pôjde ako po masle :blowbubbles: Včera som s kámošom našiel dokonalú lokalitu pre fleky. A cez víkend zrejme idem do lesa hrať airsoft. :dance013:

Už dlho som nemal taký fajn pocit :clover:

http://www.youtube.com/watch?v=q1NJhjvaOEA

F.:tiphat:
 

Clockmaker

Member
sushi v palladiu. A když už sem si myslel, že těm rakosníkům přecpáním snad pobleju ten jezdící pás, zavolá žena, že mi doma uvařila gulášek. 4kila za jeden den, osobní rekord
 

berrea

Member
potěšilo mne dneska hned několik věcí... zaprvý houbuška od nhg, která je pěkná už jenom kvůli designu, zadruhý setkání s lidma z legalizace, kde sem se v podstatě dozvěděl, že všechno je teď na dobrý cestě :)
 
dneska byl plodnej den.. něco sem podělal. pak milá návštěva, dobrý jídlo, večer chlastačka... ještě nemít holku tisíc kiláků daleko a mám se báájo ...
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top