What's new

tipsun kevät puuhat

N

nukkumatti

Boys will be boys :D On muuten uros kasvi.. Jos ei ollut tarkoituskin olla :D

Jee jee TERVETULOA!!!
 

tipsu

New member
juu tänään kyseiset yksilät lähti roskikseen kun koko satsissa ei pitänyt olla uroksia mut kuinka ollakkaan niitä vaan sinne oli ilmestunyt :(:(:( no mut toivotaan et naaraitakin tulis ettei tarvis kaikki nyhtää irti ja laittaa uusia heti tulemaan
 
N

nukkumatti

urkit tulee ekassa kahessa viikossa. Naaraat voi kestää lajikkeesta riippuen jopa kuukauteen. Mutta tavan hybrideillä pitäis 2 -3 viikkoa karvoihin valojakson vaihtamisesta. Stressi, geenit ...moni asia säätelee koska valmis aloittamaan kukinnan :) .
 

tipsu

New member
noni sit vaan peukut pystyssä että niitä narttuja tulis 7 katkoin tänää kun perskeles uroksia oli :(
 

tipsu

New member
mitens muuten kun nyt oon antanut vaan lannoitteena jotain kaupan subriittiä niin joko alkais uskaltaa antaa topmaxsia sinne ?
 

tipsu

New member
ja sit tietysti käytän kasteluveden mukana co2 tablettaja ja tarkotus olis ens viikolla saada jotain parempaa lannoittettakin ph mittaria en vielä omista et sellanenkin pitäs kai hankkia :D
 
N

nukkumatti

Itse en ole koskaan käyttänyt co2 tabletteja.. Mut oletko varma ettei ne pelaa ph:n kanssa? Joku kuka tietää niin varmaan hyppää lauteille! :)
Top max hiilaripohjainen kukinnan TEHOSTAJA.. :) Ei vielä tarvii antaa. Vai mites jengi? Ei mun mielestä kannata liikaa rahoja käyttää eli itse antaisin vasta kun kukinta kunnolla alkanut. 3 viikolla vaiks aloittaa. :)
Vähän on mg/cal vajaria jos luen oikein kasveja. On tuon natikan alla kuvattu niin ei oikein saa selevää.
Nappaa kuva jos toinenkin ilman spna valoja.

Multa kasvatus??
Ja mitä ravinteita löytyy?
 

tipsu

New member
juu mullissa kasvatan tai siin on 30% lekaa ja loput kekkilää tänää huomasin kun valot sytty er kahessa oli jo tullut pimpsa karvat ;) oli jotain toivoa on viel toivottavasti tulis muihinkin :D ja ravinteita en oo viel antanut muutakun subtraattia perjantaina pitäs lähtee hakee ravinteita mitä kaikkea kannattas topmaxsin lisäks ostaa ? :)
 

tipsu

New member
ja miten jos kerran on mg/cal vajarit niin millä saan parhaiten korjattua ja kuinka usein noita kannattaa kastella ja millä lannote määrillä?
 
N

nukkumatti

Seuraavan kerran kalkitset multia ennen kasvatuksen alkua ja sillä se hoituu.
Kalsium magnesium lisää saa alan liikkeistä. Tai karvassuolaa apteekista mangesiumin tarpeeseen. Tai käyt hakemassa kaupasta melassia. Siitä löytyy myös kyseiset aineet. Vaihtoehtoja paljon :) .

Mikä sitten helpoin ja halvin...Tai mihin ikinä päätyykään. :)
 

tipsu

New member
no siinähän se on kun eng on myrkkyä mulle :D:D siis oon lukenyt sataan kertaa kaikki hullut puutarhurit ja wiki koriste oppaat :D
 
N

nukkumatti

Kannattaa muuten käydä kattoon myös orgaaninen puoli. Ja stickyt alusta. Varsinkin organics for beginners... ;)
 
N

nukkumatti

Ai no voi harmi...Meinaa lukemalla oppii ... käytä vaikka www.sanakirja.org kääntämiseen :)

Siellä on kaikille kuka ekaa kertaa sinne hyppää niin todella paljon uusia termejä/sanoja, joita ei lukion ruotsin tunnilla opetettu.

Kaikki ollaan samassa venheessä:D:D
 

Latest posts

Latest posts

Top