What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

P0tCheFIN yrttitarha

P0tChef

Member
Tervehdys arvon foorumin väki! Päätin tuoda oman panokoseni tänne muutaman vuoden sivusta seurailun jälkeen. Oikein asiantuntevaa ja muutenkin leppoisaa väkeä täällä tuntuu pyörivän.

Sitten itse asiaan. Esikasvatus kaapissani majailee tällä hetkellä 3 sievää ersbi (ed rosenthal super bud) neitokaista, jotka ovat pistokkaista. Kaapissa on tilaa pituussuunnassa noin metri, leveyssuunnassa vajaa 60cm ja syvyyssuunnassa 40cm. Valaistus ei päätä huimaa. 43w edestä eslitehoa, mutta hyvinhän ne rehottaa. Ilmanvaihdon ja kasvien heiluttelun hoitaa kolme 12cm laitetuuletinta. Mukana myös bilteman ilmankostutin. Kasvien iästä ei ole hajuakaan. Siirsin nämä tänään ½litran maitotölkeistä suurempiin saviruukkuihin. Tyttelit olivat hyvin sidottuina tölkeissä ja suurinosa kasvukärjistä on latvottu.




Varsinaisesta kaapista ja sen sisällöstä tulossa myöhemmin infoa & fotoa. Siellä asustelee näiden emo ja sen sisko sekä 2 mustikkaa
(blueberry), jotka ovat kukkineet kohta nelisen viikkoa. :dance013:
 

P0tChef

Member
Suklaiset Raggamuffit

Suklaiset Raggamuffit

eli suklaamuffinit. Tässäpä kaikille jauhopeukaloille helppo ja toimiva muffiniohje.

3½ dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kermaa
2 kananmunaa
100 g cannabutteria
1 dl vahvaa kahvia
3 rkl vahvaa kaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata rouheena

Sulata ja jäähdytä cannabutteri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 150-200-asteisen uunin keskitasolla 15-20min.
Bon Apétit! :tiphat:
Butterin määrän voi ylittää noin 50g mitä ohjeessa sanotaan jos haluaa tujumpia muffareita. Suklaatakin voi laittaa tuplamäärän=1levy. Itse olen koittanut maraboun minttukrokanttia ja daimia.

Tälläinen setti tuli viimeksi. Tuplamäärä ja butteria tais olla 250g. Vihreämpi butteri on valmistettu trimmilehdistä ja haaleampi kukasta.
2 kipaletta riittää ainakin minulle pääsemään smootheihin fiiliksiin ja kestää pitkään. :dance:



Huomenna tulee 7viikkoa täyteen mustikoilla ja ersbeillä. Ersbit on lannoiteövereiden kourissa enkä ole saanut millään helpotettua niiden oloa. Mustikat näyttävät melkein kypsiltä. Trikomeita vois alkaa stiigailee. Aloitan kaikille huuhtelun ensiviiikolla. Pari kertaa menee ahf final solutionia ja pari pelkkää vettä.
 

-BG-

Member
Tervetuloo vaan :wave: ja kiitti hyvästä muffinsi ohjeesta...täytyy testata..! Pakkasessa on just sopivasti butteria :D
 

Fintendo

Member
Hyvän näköisiä muffinsseja. Itselläkin butterit jemmassa odottamassa sopivaa hetkeä / reseptiä. Minkäläisiä määriä tavaraa olette ihmiset butteriin käyttänyt? Itsellä tuossa on käytetty reilu 15g ABV:ta n.250grammaan voita.
 

P0tChef

Member
Hienoa että muffari ohje on päässyt testipenkkiin ja muidenkin reseptiarkistoon.

Täällä on vihdoin saatu sato korjattua. Ed Rosenthal Super Budit kukkivat 54 päivää ja Blueberryt 56. Ersbien kukinnot jäivät höttöisiksi ja pieniksi. Johtui varmaankin övereistä ja on tietääkseni muutenkin vähäsatoinen lajike. Kukitusaikakin on 14 viikkoa parhaan tuloksen saavuttamiseksi sativaisissa fenoissa. Blueberryt tekivät taas kivikovaa pamppua ja on nimensä veroinen kasvi. Tuoksu on todellakin huumaava makeamustikka. :canabis:
Kumpaakaan en ole vielä maistanut. Multatilaa tällä setillä ei ollut kuin vaivaiset 5 litraa ja aurinkona toimi 250w SpNA.

Kuivaa Ed Rosenthal Super Budia



Vasta kaadetut Blueberryt




Ersbi kloonit saivat eilen multatilaa 12 litraa ja pääsivät paistattelemaan päivää 250w natikan alle 18/6 valojaksolla.
Aika moisia puskia tuli näinkin pienellä valoteholla (43w esl). Todella yllättynyt. Onhan nöillä ikääkin yli 2kk. Viikonloppuna sitten kukkimaan. Scrogi mätkästään päälle vielä ennen sitä. Nämä melkein kuolivat kun olin viime viikon lomalla. Ystäväni kävi kerran kastelemassa ja se oli näemmä liian vähän. Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja lehtien kuihtumisella. Nyt leidit on taas elinvoimaisen oloisia. Näistä odotellaankin sitten jo satoa ja annetaan kukkia ainakin se 12 viikkoa näillä näkymin.

 

P0tChef

Member
Kiitos kehuista BigHit!

20 päivää valojakson vaihdosta. Sunnuntaina taittelin kasvukärjet viimeisen kerran verkon alle. Noin viikko sitten alkoi muutamista verkon yläpuolisista lehdistä lehtivihreä pakenemaan.? Tod.näk liian alhainen kasteluveden ph. Käytän ph downia kylläkin vain noin joka kolmas kerta. Näyttää melkein samalta ongelmalta kuin viime setissä mutta ravinteet ovat menneet tällä kertaa taulukon mukaan ilman growta, joten överit eivät voi olla kyseessä ja pelkällä vedellä mentiin pari viikkoa kun freshiin multaan nämä tyrkkäsin. Mullastakin tein kevyemmän mixin - enemmän soraa ja lisäksi orkidea multaa. Tai sitten en vain pysty näille tarjoamaan oikeanlaista kasvuympäristöä. :thinking:

 

P0tChef

Member
MLIxC99

MLIxC99

Uutta jo pukkaa. 2 päivän ikäiset taimet. Eilen saivat chilien kanssa aurinkokylpyä partsilla.



Los oliivi
 

P0tChef

Member
Tällä hetkellä menossa 48.päivä Ed Roshental Super Budeilla. Lehdet kuihtuu kuihtumistaan. Nostin vähän lamppua ylemmäs. Katsotaan kuinka kauan tätä kärsimysnäytelmää jaksaa katsella. :puppydoge Toukokuu mennään nyt ainakin vielä ravinteilla. Nuppuset ovat lehtevää popcornimaista hötöä, mutta hyvin sokerisia. Eipä näistä tarvi tälläkään kertaa satoa odottaa. Noh, laatu korvaa määrän, ainakin viimeksi. Parit kermaset ja aijettä mitä menoa!




Maple Leaf Indica x Cinderella99 ovat myöskin kukkimassa. Kolmas päivä taitaa olla menossa. Nartuista siis pistoja ja urkit pihalle näytille kansan ihmeteltäviksi.

Kesää vastaanottamassa


Ylpeinä ja erilaisina pienestä pitäen


Chilit kylvetty samaan aikaan


Bonuskuvina latvottu orkidea. Mun silmäterä!
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
mukavia kuvia, ikävät että toi ersbi scroci meni vähän penkin alle, minusta noi ehkä näyttää hyvinkin vajarisiltä, ehkä oli liian kevyet mullat?

nooh, kyllä sieltä kukkaa tulee, suosittelen vaihtamista kookokseen, säästyy ongelmilta! ;)

rauhhaa!
 

sensimillah

Member
mukavia kuvia, ikävät että toi ersbi scroci meni vähän penkin alle, minusta noi ehkä näyttää hyvinkin vajarisiltä, ehkä oli liian kevyet mullat?

nooh, kyllä sieltä kukkaa tulee, suosittelen vaihtamista kookokseen, säästyy ongelmilta! ;)

rauhhaa!

Kookos-jookos on parasta väliainetta soran kanssa yhdessä ei pompi ph kuten esim. soran kanssa.
 

P0tChef

Member
:thank you: Suomi-Prkl!:
Oon antanut litkuja ton biobizzin annostelutaulokon (light-mix) mukaan ilman growta ja viimeksi kun annoin growta mukana, niin viime setti mielestäni överöi. Mullat pitäs olla ok. Samanlaisen mixin oon aina tehny ilman orkideamultaa (n.10% joukossa) ja hyvin ovat hedelmät turpoilleet.

Perehdyin tohon kookokseen tuolla Unofficial Coco Coir Growers Threadissä ja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta matsqulta. Jotain videoitakin tuubista löytyi. Ei ole aiemmin tullut edes mieleen koittaa sotkea tota soran tai mullan kanssa. Paljon käyttävät vermuliittiäkin kookoksen kanssa, jopa 50/50 suhteessa. Seuraava rundi vielä pelkässä mullassa. Syksyllä sitten uudet kujeet kun taas aikaa piisaa uuden oppimiseen.

:smoweed:
 

P0tChef

Member
C99xMLI pistarit on juurtunu ja hyvässä kasvussa. 5 pistokasta pääsi kaverille kukitukseen kookos-vermiculite-perlite-sora mixiin 10l ämpäriin (koodinimi viidakkorumpu). Emot sai tänään lähteä partsilta metsään.

Pistot


Emot


Ulkosetit on hyvällä mallilla. Ikää näillä taitaa olla tasan 2 viikkoa. Northern Sunit on kaikkein innoikkaimpia kasvamaan. Parvekkeella luonnon valossa ollaan menty alusta asti. Ylhäällä Auto AK-47xEarly Wonder Skunk, alhaalla LR#2, oikealla Northern Sun.


 

P0tChef

Member
Harvest

Harvest

Eilen kaadettua Ed Rosenthal Super Budia 80 päivää kukkineena. Tunti per kasvi meni trimmauksessa. Harmittavan paljon jäi kasvukärkiä verkon alle. Ihan hyvän oloista budhaa sieltä sittenkin syntyi ongelmista huolimatta ja kyllä tuoksuu koko huusholli. Täytyy lopputuotetta vielä tänään maistella. Loput sitten curettumaan kun on sen aika.



Scissor hash
 
Top