What's new

Mangler hjælp Til hydro system

DK2670_01

Member
prøv at tegn hvad din plan er så er det nemmere at hjælpe ;)
det kar er fint nok MEN det stinker kraftigt af olie den første måned :(
Men 60 litter leca kugler til planterne er GODT nok meget ? Hvam med nogle lavere bedrollers du kan stille på tvers af det sorte kar (ikea eller bauhaus, har mange forskelvlige typer og størrelser ;)
Hvis det bare er dryppere i leca så er en 500l pumpe mere end nok og timeren skal stå til vande 15 min ca hver 4 time ;)

INGEN måtte eller andet i bunden
 

DK2670_01

Member
men hvorfor ebbe/flod ?
Drop lecaen og kør areo ;)
http://www.youtube.com/watch?v=84zYe2Bq_zs&feature=related

Men denne her skulle give dig en god ide om ebbe flod som du vil lave ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vBy3Cshs7ww&feature=related

Du kan eventuelt putte en flyde ventil i det nederste kar og så en slange (fx uden for skabet) til en 150 l regnvandsspands til at "føde" det nederste kar så det altid får frisk vand når det kørre :D

Så skal du kun fylde den store spand udenfor hver 14 dag :D
 
L

Ludo

Du kan med fordel skære de to øverste baljer af ca 10-15cm under øverste kant. Så tage det stykke og montere det på baljen så kanten stadig styrker og gør baljen fast. Du kan bare bruge montagelim til at sætte det fast med......på den måde får du to ca. 35l baljer istedet. Det vil jeg mene er en bedre størrelse til et 90l reservoir, og også en rigtig fin størrelse til planterne.......:bump:
Ville stærkt overveje det med ebb/flow.......hvis du dog ombestemmer dig kan du tage en vandpumpe og få den stoppet i enden, stikke drypslanger ind i den så kan du få vandet begge baljer.....:jump:
Men eller er der da rigelig valgmuligheder hva T-stykker angår. På alle de hydro/groshops jeg kigger/køber fra her i dk har alle T stykker. Ellers kan silvan hjælpe.....der er afløb osv du kan bruge til at lave fødeslange af. Go karma.........og hyg dig med projektet.
 
L

Ludo

Håber det er ok jeg lufter et hurtigt spørgsmål i din tråd....??!! Jeg synes det vil være fjollet at starte en hydrotråd mer.
Men hvad er meningen erfaringen med hensyn til drifts tid af vandpumpen i re.cirk.drip system...???? Skal det køre 24/7 eller være slukket i natte timerne...?!!:thank you:
 
L

Ludo

Hvis man kigge på youtube er der også en del der får tilfredsstillende resulteater med ebb/flow....!! Men jeg synes det ser ud til de andre systemer er en tand bedre med hensyn til udbytte og væksthastighed. Og så har jeg selv haft dårlige oplevelser med det......så det gør nok også at jeg hælder mer til de andre muligheder for vanding!!! Fik meget ringe udbytte og planterne lignede lowryders i forhold til deres søstre.....:moon:
 

DK2670_01

Member
om det er ebbe/flow eller aero vil ikke give det store udslag i høsten, de begge giver godt ;) det er mest et spørgsmål om arbejdet før og under growet og rengøringen af de 2 systemmer ;)

Hvis du er til ebbe/flow i leca GO FOR IT, det er nemt, stabilt og billigt :D

1 gram tørret pot pr w er en god målestok om det er et godt grow ;) 400 gram på en 400w er tip top

1. gang jeg prøvede fik den ene plante 146 gram 8) ellers ligger det på 15-30 gram pr plante i snit, for mig :D MEN jeg kørre også 20-30 planter unde én 600w og 0.94g/w er det højeste jeg har nået

HUSK at det er abeslut ikke alle sorter der køre godt i hydro :( nogle kan kun køre i jord :/
 

DK2670_01

Member
så heldere 250w i veg og i starten af bloom og så 400w de sidste 6 uger ;) MEN helst 400 under hele bloom :D Jeg er begydt at skrue op for lyset til sidst, 30 min hver uge så de sidste 3 uger for de 13 timers lys :D

Wat X timer X pris X dage (ca 2 kr pr Kw +/- 25øre)
0,4x18x2x10 = ca 144 kr (0.25x18x2x10 = ca 90 kr)
0,4x12x2x56 = ca 537 kr

Yahhhrrr den var monster den MK Ultra men sæføli var de andre det tilsvarende mindre da den tog alt lyset (man bliver jo klogere for hver gang) men jeg fik 574 g på en 600w første gang jeg prøvede at dyrke :D

20-45 g/pl er da rigtigt pænt :)
 

Dkgrower

Active member
Veteran
tja runde spande fylder for meget. :) men ellers cool nok det bare samme metode ham i filmen "i grow chronic" bruger til sine mødre.
:tiphat:
Så lav dem i 4 kantet potter. :moon:

Vil dog gøre opmærksom på at 6 spande pr 600W er ret optimalt for denne type setup eller 4 til 400W, så det er ikke plads der er problemet.

Du kan efter følgende bygge et resovare som topper vand på spandene hvis du vil automatisere

Det her er det bedste og billigste, store Buds, højt afkast og mindre blomster periode.

mine 2 øre.
:wave:
 

Latest posts

Latest posts

Top