What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Hygge ude som inde og lidt til

Status
Not open for further replies.

Easygrowing

Active member
Veteran
Tak Lolli

men nej de ligner ort : ) det kører ad H---- til og tænker sgu på Ludo får lyst til og smide hele dynen ud,men gør det self ikke-har ved ikke hvor mange CFL,er for 2000,- og 3-4 hps nye-ny elektronisk ballast og så 2 x Pl-l og rør osv..nej gider ikke det her pygmægroeri mere,det fedt og se jeres flotte planter absolut,men nu skal planteskeen over i den anden hånd-det spild af tid-el osv.Det skal blive seriøst,så i kan få lidt og se på osse

Ja,men tak alligevel,den vælter der opad den EB altså Enough Bubble og kun vegget 1 uge fra frø af-men kloner fra den-ahh de har det svært og har stået til kloning ca 1 uge idag,så de skal til og vise rødder-ellers så bliver de ikke til noget-så det driller sgu..men det kan jo kun gå bedre så..tænk det kostede lige 7200 :- og få lavet en skide tand og så tog han ikke for alle røngtenbilleder hm...sygt. men såen er det jo.ja ja
 

Easygrowing

Active member
Veteran
picture.php


Sådan skal det helst være,så man kan sidde blandt dem og rigtig dufte dem og se,det planter ; ) sengen måtte skilles lidt af,da der var ca 13 planter og de 2 var ca 1.9 M na nok de 2 M,det var der noget ved,så skal have laveet et veggerum og sommer komme,så de kan komme ud og vegge til 1 m og så ind for 12-12 :dance013:
ja
 

Easygrowing

Active member
Veteran
jeps min hanekam dog paryk,var meningen det skulle været lagt op et andet sted og så
med overskriften-kom så ud af skabet
 

Easygrowing

Active member
Veteran
he he jamen Paddi

man kan gemme sig bag proxy osv osv,eller sløre sin identitet-så kommer Olitip en dag,så har jeg den jo ikke på og kan roligt svare,nej det fjols boer ikke her og har desuden fjernet
ringeklokken-postkassen og døren-det mur det hele nej nu skal jeg gå igen.Men åbner fandme ikke hvis det er,så må de ringe først eller lægge døren ned.

Men scchyy blæk opbrugt for idag.
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Jesper

så viser der sig de bedste rødder på Eb,erne,ah fedt.

Det en turboplante og klart den skal ud til sommer

Jubiii
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Jo og ja
så kom der sgu rødder på klonerne-det dejligt,når de så ud til ikke
og gide,men med lidt mere varme på,så skete det noget og alle på 1 x faktisk.

picture.php

skallet for neden.men osse taget fra den jo og lys kommer ikke derned alligevel så tja
picture.php

EB har bare fart på vokser vel et par cm om dagen
picture.php


Den kommer til og gi noget fornemmer jeg og så skal der ryges i aften og så måske læse dagens Avis : )
picture.php

Gro godt og hav det grønt

P:S vi har vel alle vore Ismer,hader bare solen :whistling:

At toppen er så slatten,fordi den får lidt med en Jojo så de nedre osse får lidt mere lys-ja ja
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Se lige der er massere rødder på vej av for den og sådan hele vejen rundt.Har en teori om,skærer man dem af helt inde ved jiffy,en dog med en skrap skalpel og så lader den køre lidt længere,så får man dobbelt så mange rødder,såkaldte trevlerødder-sådan opfører haveplanter sig ihvertfald,hvis man bruger en skarp spade..gøres ved f.eks flytning af større planter,for max overlevelsesmuligheder.
picture.php


picture.php


Endelig lidt medgang og nu vil jeg osse ryge så og sende Lolli en tanke eller 2,godt der er nogle der rigtig kan Gro :dance013:
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Tak paddi
skal nok blive "normal" igen fra imorgen af.Ikke al det ævl og kævl.

Naa det gør der ikke ved eftertanke og dog-for man gør det ved omkring flytning af stor planter,for max overlevelses chancer.Skal selv have flyttet et stort Abetræ og læst om det der,det måden og gøre det på.Men når man skærer en rod over,så stopper den jo med vækst der og så er det at nye små,men mange opstår for og holde sig i live,ja ved det ikke sådan rigtigt,men kan du ikke godt se,der er noget om det ? behøver bare ikke være en gevinst ligefrem.
Nå i skal have noget fred-her er sgu bare så godt

God ryger til dig osse
 

Easygrowing

Active member
Veteran
hi hi

Troede du på den da ? måske,mener den er ret giftig ? men nej tak,hellere hamp under min lampe end og fortære svampe : )
Tænk jeg troede du var alvorlig : ) havde faktisk lidt respekt for dig,fordi dine grow altid er så perfekte.Du sgu da "go" Nok.
Ja de har jo fjernet chatten : ( men mon ikke nogle bliver sure ? må vi godt skrive så meget -nå hold så kaje,men prøv og smag en pind med UK og alt virker bare så OK

ikke havde-har
 
Har en teori om,skærer man dem af helt inde ved jiffy,en dog med en skrap skalpel og så lader den køre lidt længere,så får man dobbelt så mange rødder

det tror jeg der er noget om, ala air-pot systemet..... om det kan betale sig i en jiffy er en anden sag:)

PS. hænger der fiskeblink på planten??
minder mig om madrilaftalen:D
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Ok : )

jo og selv om roden stopper med og vokse udad,så har de jo meget små rødder langs roden : ) på siden af den enkelte rod,de små tråde der,så den dør jo ikke af og blive skåret over ? nej den gør ikke,som og beskære et æbletræ f.eks og den vil vel optage mere næring så med flere rødder ialt ? nå ligemeget med mit lille grow,men udendørs jeg tænker på især ? og så tænk på,hvis man lavede en udeting men i hydro : ) det kunne blive stort.

Ja bruger altid fiskeblink,men tråden spoleret næsten men kan da godt "fiske" et pic op,med mange blink på planten og så kan du se,det funger ret godt,man flytter bare blinket lidt ud eller ind mod stammen alt efter vægt og stivhed i grenen self . ) og de hænger altid fast og fisker man alligevel,så behøver man jo ikke JoJO,er nejnej.
Kan da osse bare tage nogle møtrikker,altså store med fiskesnøre i og en løkke igennem,så den bare kan krænges udover sideskud og så trække dem lidt ned og sol bedre kigge ind og mindre chance for mug,da der jo er bedre vent rundt om det hele-derfor : )

Nå sov godt selv om det er svært og lukke for IC-det for stort : )
Prøv og se en Terese,s tråd,en der groer Træer og det er det,men inde,det helt vildt og måske en dame ? men gro kan vedkommende og under 3000 w ja..
Hygge Johnav et navn : ) frusciante ? ja ja he he
 

Easygrowing

Active member
Veteran
picture.php


Virker fint,man skal huske på de er der,men ellers så opdager man det,når man rigtig hænger fast i sofa,en.nej det helt ok faktisk

picture.php


Her er det vist stearin som holder fast . )

Hygge hm måske frugtknopper h e he

picture.php


Der bid.

Jamen Toker,der da ikke noget ved Tv,et og Lolli har været flink overfor mig og her er da en god stemning herinde

hva betyder LMAO ? alt det der btw og ja mange forkortelser.Troede du sov he he..

Nå må hellere falde ned igen,fyldt mere end nok nu : (
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top