What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Eka kasvatus 3 vuoteen. Homebox 1.8 & 400W cooltube & unknown strain

Se on tuo nyt etummaisena ylemmässä kuvassa olevan pääbudi. 10L majaileva puskamainen kuningatar. Muutama alamainen on paljon enemmän hartsin peitossa, niistä olisi kiva räpsiä kuvia, mutta tuo puhelimen kamera on niin scheisse, ettei sillä mitään taidekuvia saa. Zoomikin on hämärä, kun se alkaa tarkennella itseään päin seiniä. :(

Eilen pistin multiin ituja pilkistelleet 5xCOB, 2xAfghani, 4xPPP - Nirvana. 3 Durban poisonia ei olleet itäneet yksikään, vielä. Jaskaa ja Apolloa ei sitten taida saada kasvatukseen, kun ei sieltä Tanskasta niitä siemeniä näy ei kuulu. Noh, lohdutukseksi pitää laitella itämään pari Dutchgrown Dieselrellaa. :) Olisi tuossa vielä noita Safari Mixejä, mutta ei taida mahtua tähän settiin, kun vielä olisi tarkoitus muutama Nirvana Special idätellä. Jos noista jotain kesäsettiä saisi.

Ai nii joo. 1 Nirvana Special siidu ei ole itänyt, minkä laitoin parin suodatinpussin päivän jälkeen multiin yli viikko sitten. Taidankin laitella noita Specialeja ja Durbaneita kaikki loput siemenet itämään. Vaikuttaisi taas perinteiseltä Nirvana lotolta. :dunno:
 

Bud-O-Phile

Active member
ootko ihan tarkotuksella noin rankalla kädellä karsinu alahaaroja vai liekkö nitkupeikko käyny tekemässä taikojaan? :smoker:
ei pahastakaan näytä olleen kun noin läskiä patonkia pukkaa, kuvien laadussa vois tosiaan olla parantamisen varaa kun ei kännykällä näytä kummosia tulevan. huono kuvanlaatu on hyvällä smoke-reportilla korjattavissa kun ei ihan suvituleen pieksemältä kenkäheinältä tuo vasemmalla etualalla oleva näytä.
 
WANTED: :smokeit:
Joo, se Ganjatontun rikostoveri, Nitkupeikko(kuvassa yläpuolella) on ollut asialla. :)
Pari pikkulikkaa kolmepuokeista tuli jo niitettyäkin, sekä tuo iso puska alkaa olla muutaman päivän sisällä kaatokunnossa. Tuoksu on muuttunut pistävästä kypsän hedelmän tuoksuksi. Ihan kuin kypsä banaani.
Voi jo sanoa nyt, että ei oo mitään kenkäheinää. Eilen piti tasureiden jälkeen ottaa parin vartin torkut, iski niin transsiin. :smokey:

PS. Miksi kaikki himoitsee päästä tuon pienen White Widow tyttösen pöksyihin? She is not even 16!!! Et ole ensimmäinen nurkilla pyörivä kolli, joka sitä himokkailla silmillään on katsellut. :D Njoo, kyllähän tuosta huonostakin kuvasta hyvin selviää, miksi WW sukua kutsutaan nimellä White Strains.
 
Nyt on niitto tehty. Pitää jotain photoja postailla noista kuivuvista tytöistä. Tässä on halattu kannua ankarasti, että on saatu tasot kohdilleen. Nyt ei ahdista eikä ole mieli alakuloinen. We are the world vaihde pikemminkin päällä. :tiphat:

Minkäslaista polttoraporttia noista osaisi laittaa? Hyvää puheripuli polttoa, jota tarpeeksi kun jyrää, niin tulee tarve hautautua omaan vakuumiin ja nukahtaa. :) Nousee 15 min, sitten tasaista oloa 2-3h ja huomaa vain vaikutuksen loppumisen, ei semmosta nuutunutta jälkioloa tai tukkoisia silmiä. Ajatus kirkas ja mieli iloinen. Hieman on taipumusta nostamaan näläntunnetta perusgugua voimakkaammin.
Muuten tämä hermiedagga sopii aamusta iltaan. Oikeastaan vain yö ei ole hyvää aikaa tälle, koska heti savujen jälkeen en saa unta, vaan tekee mieli alkaa puuhailemaan. Tuohon rakoon pitäisi olla sitä megalekaindyä.

WWxHermie kuivuu vielä. On siitäkin pikku maistiaisia otettu ja enemmän sekoittava ja lamaava oli vaikutus verrattuna tuohon muuhun rojuun. Enempi iltaan sopivaa siis.


:thank you: kaikille ketjua seuranneille.
 
Scheisse cam...
No tässä olisi aamupala:

Yritin ottaa sitten taidekuvia kuten toisetkin. Ei oikein onnannut. Ja annoin homman jäädä.

Kohta voisin alkaa uuteen ketjuun postailemaan kuvia uusista lapsista. Durban Poisoneista taisi selvitä 2. Nirvana specialit... 2-3 ehkä lähdössä. Saa nähdä miten käy. Ässä-arvat.

Siemeniä on ollut lopputuotteessa n.3. Kyllä tässä on jyrättykin. Viikosta on aika sumuiset muistikuvat. Alkaa paluu arkeen.
 

Bud-O-Phile

Active member
vankan näköstä jööttiähän sieltä pukkas, naamalleen sai hermisvauhkoilijat! onkos tuo kuvassa paistatteleva se WWxHermanni kuolanvaluttaja ku niin nätisti kimaltelee? :)
 
:thank you: :tiphat: Bud-O-Phile ja litletown

Ja :moon: vauhkoilijoille. :bump:
Tuo kimaltelija oli jompikumpi niistä turpeista uudelleenistutetuista.

Uusi ketju tulee heti, kun olen saanut loputkin siidut itämään. Sitä ennen pysyy uutispimennys. Nirvana Specialeista taisi sitten lähteä 1/10. Saa nähdä, kuoleeko sekin ennen ensimmäistä kunnollista lehtiparia kuten kävi yhdelle Durbanille.
 
Top