What's new

despre becuri

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca intentionezi sa il folosesti.. da.. numai ca ar fi recomandat sa schimbi becul daca a fost folosit.
 

swimi

Member
Becul este clar ca nu mai este bun, au o durata de viata, dupa x luni le scad drastic lumenii => useless, dar aparatajul merita banii, daca are si balast elctronic sau care merge si pe HPS si pe MH (desi nu cred la bani astia) ai face o afacere.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca era ballast electronic nu cred ca il dadea la banii astia. si avand in vedere ce becuri gasesti in romania, nici nu as recomanda electronic, daca iei magnetic cred ca lungesti durata de viata a becurilor considerabil.
 

boltzar

Member
Omul care mi-l vinde a facut o instalatie la un stadion si i-a ramas in plus. Totul e nou: ballast electromagnetic, igniter, bec si reflector, dar reflectorul e rotund, nu cred ca o sa il folosesc.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai daca e pt. stadion are punctul de focalizare foarte indepartat.. nu cred ca ar fi recomandat sa il folosesti.
avand in vedere ca sunt noi nici nu as mai sta pe ganduri. daca e vre-un stadion mai pricopsit ai mari sanse sa fie un MH full spectrum sau chiar CMH.
 

boltzar

Member
Un teren de fusbal, suprafata artificiala, care o sa fie inchiriat cu ora. Foloseste 6 becuri de 1kw, i-au dat unul in plus. Maine il iau, incerc sa scad din pret si ii las reflectorul. 10x
 

MJgrow

Active member
eu nu as rade asa...

intradevar nu e o metoda ieftina dar e destul de ok ca si spectru/ lumeni
 

Attachments

  • corespondenta.jpg
    corespondenta.jpg
    6.2 KB · Views: 22
  • noncoherentsourcesfigure2.jpg
    noncoherentsourcesfigure2.jpg
    17.6 KB · Views: 17

dalin

Member
la un circuit hps la fel ca a lu paff din fotografii se poate pune un bec de 250??dupa ce trebuie sa ma iau daca vreau sa ii pun un bec mai mare??
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
instalatia lui paff este de 150w din cate stiu. pentru 250w iti trebuie ballast de 250w si ignitor compatibil.
 

yohji

Member
back again. am cumparat cam tot ce trebuia ..mi au ajuns si semintele de la elephantos..am luat 2 hps de 600 k vreau sa pun vreo 12 plante sa creasca ok cu spatiu intre ele. e bun calculul meu sau as putea sa pun si mai multe plante? si alta intrebare care ma obsedeaza..oare cat o sa mi vina curentul la consumul asta mai ales k la inceput le dau 24 din 24 lumina?
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
da, dar cu 1200 HPS, genetica buna si ceva fert de calitate poti creste destul bud. cam cat? un grower cu ceva experienta poate ajunge lejer la 1gr/w. iar daca cunoaste bine soiul si sistemul lui, dupa ceva timp poate ajunge la 1.5-1.7gr/w
 
Top