What's new

pudifiilin puutarha

Bud-O-Phile

Active member
aloha vaan kaikille! :wave:

uusi vuosi, vanhat kujeet. eli pudifiilin mielessä ovat yhä pimppikarvat mitä tahmainta sorttia, tällä kertaa oikeen päivittelykirjan merkeissä.

pääosissa paistattelee wanhan kunnon sensi seedsin northern lightsia ja homegrown fantaseedsin mangoa. siemenet löytyi alkuperäispakkauksissaan yllätyksenä serkun kellaria siivotessa, ikää näillä oli jo lähemmäs kymmenen vuotta joten toiveet itämisen suhteen eivät olleet kovin korkealla joten vaisusti aloittelin ilman sen kummempaa setuppia. yllätykseksi kaikki kolme simppua iti erinomaisesti parissa päivässä ja pääsivät samointein litran ruukkuihin perliitin ja mustan mullan sekaan 2x18w loisteputken alle.

nyt on sitten arviolta 5viikkoa 24h valonloistetta takana, viime viikolla posti toimitti kauan kaivatun darkroominkin ovelle (DR120W 120x60x160cm) ja seuraavana päivänä sisustin lapsukaisten kotiin vielä toisenkin 2x18w loisteputkisetin valaisemaan eli nyt valotehoa löytyy huimat 72w. eilen leikin ajastimella ja nyt käytössä 21/3 valojakso, tipautan viikon päästä 18/6 käyttöön kukitukseen menoa valmistellakseni ja tilaan kunnon valaisimen tilipäivän kunniaksi. tarkoitus olisi samalla istuttaa beibit 17l ruukkuihin jotka kaapista löytyykin jo valmiina.. ei vain rahallisuus anna sen vertaa periksi että saisin mullat hommattua yhtään aikaisemmin. :(

tarkempaa infoa setupista valaistuksen ja ilmastoinnin osalta kunhan saan ne :biggrin: nyt pidemmittä puheitta, kuvien aika!

northern light: tämä yksilö karisteli siemenkypäräänsä parisen viikkoa mullasta nousun jälkeen joten on hieman sisaruksestaan jäljessä. veikeän näköinen oli kun siemenkodan välistä pukkasi jo isot kolmisormiset lehdet ennenkuin vihdoin aukesi.. harmi kun ei kameraa vielä silloin ollut
picture.php


northern light - isompi sisarus: tästä kasvista pistari ollut juurtumassa parisen viikkoa vesisoikossa. ankarasti latvottu (viimeksi eilen) ja sidottu. pienempää sisarusta en sitoile ollenkaan vaan latvon ylimpiä latvoja niin kauan että alimmat yltävät samalle tasalle, tuleepahan testattua vähän eri kasvatusmetodeja.
picture.php


mango: queen/king of the jungle. possen selkeästi tuuhein otus, kuin myös rajulla kädellä silvottu ja sidottu. ensikosketus ko. lajikkeeseen, kuulemma venyy kukituksessa perkeleesti vaikka on nopea indicapainoitteinen lajike. päävarresta törröttävät aurinkolehdet jouduin napsimaan pois mitä luultavammin överöinnin vuoksi ja nyt muutkin vanhimmat lehdet ovat alkaneet oireilemaan. :frown:
picture.php


lähikuvaa oireilevasta lehdestä: perus nuteburnilta näyttää, kumma kyllä kun samalla perstuntuma annostuksella olen mennyt parin viikon jälkeen ja oireilu alkoi voimakkaana vasta viikko takaperin eikä ole korjaantunut kahden flushin jälkeen. noh, pääasia on että uudet latvustot pysyy terveinä ja kun näitä sairaita lehtiä napsii niin alemmat oksat saa enemmän valoa == enemmän vankkoja varsia kukkaa kantamaan.
picture.php


voimajuomat: näillä mäskeillä pärjätty tähän mennessä. biobactia kasteluveteen perstuntumalla koko kasvukauden, alg-a-micia lehtisumutteluun (haisee muuten aika paskalle) aina toiselle qq-viikolle asti ja bio bloomia kukitusajalle.
picture.php


pistokkaat: mango kourassa, tänään näkyi vihdoin pientä juuren alkua -> altakasteluruukkuun asumaan. northern light jatkaa vielä kylpylälomaansa 2W ledien alla.
picture.php


mango pistari ruukkuun istutettuna:
picture.php


perhepotretti: takavasemmalla yksi itsetuotettu lowryder2, pitäähän sitä pieni väli-sadonkorjuu saada ja kun muut lajikkeet ovat niin indicapainoisia (lue. sohvalukkoja) niin pieni pirteä päiväpoltto ei ole pahitteeksi joukossa. etuoikealla vielä yksi chilikokeilu, lajikkeesta ei hajuakaan mutta sopivan tulinen ruuanlaittoon.
picture.php


kuvapäivittelyä luvassa n. 10päivän intervalleilla jos ei mitään radikaalia tapahdu lintukodossa. pidetäänhän peukut pystyssä että olisi paljon piparia tulossa. :watchplant:
 
Hyvältä näyttää. Nortin uutta tulemista on odotettu. Aliarvostettu ruoho IMO. HGF Mango ihan mielenkiintoisen näkönen planttu. Taitaa olla, ettei lajiketta enää myydä ollenkaan?
 
K

Kukkamaisteri

Tuo Bio Bact on kyllä hyvää tavaraa mutta haju pistää todellakin sukat pyörimään jaloissa! :hide:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Mistä tommosta törkyä saa? Noissa orgaanisemmissa on aika usein kohtalaisen stydi haju :)

Mukavan tummia lehtiä siellä :dance013: :huggg:

Hyvä hyvä
 

Bud-O-Phile

Active member
kiitos vaan kaikille kommentoijille vaivannäöstä:wave:

Herbal extasy: no onhan tuo kivasti cup-voittoja niittänyt.. pakko boustailla et on kyllä vieläkin parasta polttoa mitä tähän asti kävellyt vastaan. jos ei nyt toimimattomia pl-kokeiluja oteta laskuun niin ensimmäinen kosketus ganjaan tuli juurikin näistä samoista siemenistä itäneestä nartusta eli nostalgiaa on tässä kasvatuksessa ilmassa. pärisi kovasti vielä vuosien kroonisen polton jälkeen aivan samalla tavalla kuin ekalla kerralla<3
tais HGF lopettaa tosiaan ton mangon jalostuksen, liekkö sievoisen hermisriskin varalta.. who knows? papaya taitaa olla aika lailla samaa kauraa mitä Nirvana tarjoaa

Kukkamaisteri: nojoo, onhan tuo aika dänkin tuoksusta tuo biopaskakin mutta tuoksuu kedonkukkasille kun vertaa tohon alg-a-micin sumutteluun

BadTicket: perusmarketeissakin kävellyt pienemmissä purkeissa vastaan, löytyy lähes joka kukkakaupasta ainakin se pienempi pönikkä.. isossa mörssärissä itelleki tuli yllätyksenä, ei ollut enää niitä pienempiä jälellä ja tuokin oli vika niin pakkohan se oli poistaa, riittoisaa tavaraa ja toimii paremmin ku lentokoneen vessa. tais olla 10,90€ toi 2,5l eli ei ole hinnallakaan pilattu.

sain tänää lokitettua parin päivän pikavipin kaverilta joten tuli pyörähdettyä prisman kautta ostamassa lecistä ja mustaa surmaa. kassaneiti hymyili kyllä epäilevän vienosti kun putkikasseihin lappasin romppeet, ei varmaan arvannut mitä takkutukan komerossa kasvaa:whistling:

plantut isommissa 17l ruukuissa:
picture.php


pienemmän nortin haara: JUMALAUTA! eikai noi vaan ole niitä mitä luulen, aika absurdilta vaikuttais kyllä kun pimeyttä eivät ole koko elinaikanaan saanut 6h pidempään. muissa haaroissa ei noita näy ja tossakin nodessa vain toisella puolella:thinking:
picture.php
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
ehdottomasti urkki, kirvestä vaan!

kantsii irrottaa tosta lamppuhärvelistä toi muovikupu pois ja laskee n. 10 sentin päähän latvoista. paljon menee valotehoja hukkaan tällä hetkellä!
 

Bud-O-Phile

Active member
ehdottomasti urkki, kirvestä vaan!

kantsii irrottaa tosta lamppuhärvelistä toi muovikupu pois ja laskee n. 10 sentin päähän latvoista. paljon menee valotehoja hukkaan tällä hetkellä!

prkl, en haluais kyllä millään uskoa mutta aika vakuuttavilta säkeiltä näyttävät. tosiaan kaks 3h yöunta ovat vasta saaneet, mikä perkeleen autoflower-nl tuo sit on.. en kyllä hukkaankaan raaski heittää kun isompaan purkkiinki sain ton ujutettua ja on niin hyvän näköinen että siitepölyä vois ottaa talteen kuhan saan noilla loistareilla erillisen kaapin kyhättyä. toivottavasti lowryder on narttu niin saa mällit häpykarvoihin ja ulkokasvia siitä sit hiomaan:biggrin:
ajattelin joo iteki nostella vähän ruukkuja korkeammalle, pitääpä samalla sit ottaa noi kuvutki pois, toimivat vaan niin hyvänä suojana jos hampit kasvaa niihin lomailun aikana kiinni.
 
K

Kukkamaisteri

Tarkkaile päivä tai kaksi miten ne kehittyy, joskus nuo nupit alkaakin myöhemmin työntämään karvoja.

Muutenkin alimpien oksien hankoihin tulee melkein kaikille lajikkeille joskus palli tai kolme muttei niistä sen kummempaa haittaa siis välttämättä ole.

-QQM
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Tattis infosta B-O-P.
Ja kannattaa tehdä tuo mitä Perza kehotti lampun kanssa.

Ps. Kyllä tuo ukko on :hide:
 

Bud-O-Phile

Active member
perkeleen perkeleen helevetin perkele. tässä taitaa nyt käydä niin että molemmat nortit ja jopa mangokin on sitten ukon retaleita. kaikista kasveista löysin noita samoja nystyröitä nodeista. toisaalta niitä on tupsahdellut esiin ainoastaan latvotuista kasvukärjistä eli voi olla jotain pieniä epämuodostuneita lehtienalkuja, mutta varmuuttahan tähän ei saa muutakuin flippaamalla 12/12. tänäyönä siis laskeutuu puolenpäivän mittainen pimeys boksiin ja odotellaan sormet ristissä että edes toinen nortti säästyisi viikatemieheltä

noh, ei auta kuin alkaa simppuja tilaileen sitten.. femmattuja en oo koskaan ennen tukenut koska en luota ladyboyn raiskaaman nartun tekevän yhtä mallikkaita mukuloita kuin standardin. tämän tällin jälkeen kyllä paskempikin kelepais.
mitäs armon raati on mieltä, oisko 600w liian kuuma pakkaus tohon kaappiin 355m3/h ilmastoinnilla tuben kera?

kuvapäivitykset sitten ku on varmuus sukupuolista
 
noh, ei auta kuin alkaa simppuja tilaileen sitten.. femmattuja en oo koskaan ennen tukenut koska en luota ladyboyn raiskaaman nartun tekevän yhtä mallikkaita mukuloita kuin standardin. tämän tällin jälkeen kyllä paskempikin kelepais.
Käsittääkseni noita femattuja tehdään kolloidisen hopean avulla, joka tuottaa banskuja naaraille, mutta ei niitä hermiksillä pölytellä. Se olisi jo siemenpankin itsemurhaa myydä sellaisia.
Lisäksi tuossa toimenpiteessä käytetään nykyään yleensä femakoita, jotka eivät hermistele ihan kevyesti. Näin täältä foorumeilta asiaa lukeneena olen ymmärtänyt. Kannattaa katsella esim Femaleseedsin foorumiosiota. Kts. esim. tämä: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=127854 En ole missään nähnyt yhtä hartsista Norttia tähän mennessä.

Harmi, jos kaikki sun plantut on urpoja. :/
 

Siberian

Member
50+ fem papua kasvattanut, kahdessa ollut palleja...

Female seeds on tosiaan hyvä paikka hoitaa ekat femut...Skunk spesial on niin tasalaatuista että luulee pistoja kasvattavansa, sekä aika vitun satoisa. Saman firman ICE on ainut lajike josta olen nähnyt vedettävän yli g/w mullassa.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
tais olla sitä x-linee eli rajotettua editionia... mut female seeds on sen verran laatulafka et mitä vaan niiltä kasvattaa, tuskin tulee pettymään. itse olen kasvattanut grapefruittia 3 phenoo femalelta ja kaikki oli erittäin päteviä kasveja, ei mitään hermuseen viittaavaakaan.

tein jopa yhden risteytyksen grapefruit x (c99 x herijuana) mut ei oo vielä joutanu testaamaan :)
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Niiden omilla sivuilla on yleensä paremmin valikoimaa. Female seeds piste nl siis, joutuu laittaan tollein, kun modet buffaa urlit, jos raha menee muualle kun gypon lafkaan. Mut joo, komppaa perzaa, enno vielä huonoa female seeds papua nähnyt, pari fenoa ei ollut niin vahvoja yksilöitä, mutta se nyt o sama sittten, onko femu vai regu.

:smokeit:
 

-BG-

Member
Näyttää tosi hyvältä...harmi vaan jos ovat urkkeja perkele..! Ois ollu mielenkiintosta seurata miten noi sun nortit kehittyy...ite kun sain vastottain valmiiksi samaa aika kautta olevan sensin nortin...nortti on kyllä aina vaan jees :yes:

Täältä peukut pystyyn että tulis vielä naaraita :yes:

picture.php
 

Bud-O-Phile

Active member
-BG- perhana ku noin rouheella fotolla hijackaat mun pystyynkuolleen risuprojektin;)
sogillakos ton pampun kasvatit? omat muistikuvat tosta plantusta oli että yks feno vääns just tollasen single-colan ja poltto oli aivan überloistavaa, nousu lähti aina samalla hiipivällä tavalla.. eka hirvee pöhinä et huhhuh tais tulla liikaa ja 15min päästä aivan vesiselkeä olo jota seurasi päänsisäinen ydinlataus.. sitten saikin jo sohvankarmeista pidellä kiinni.. ekalla kerralla teki vielä sen virheen että ton selkeän olon aikana kerkes imutella parit lisäpolttoaineet päänsisäiselle avaruusmatkalle:)

eihän siinä mittää vaikka kaikki olisivat urkkeja, se on kiinnijäämisen ohella riski mitä tässä harrastuksessa pitää vain ottaa. kovasti kyllä tuo NL:n menetys ottaisi pannuun kun ei vastaavaa enää nykysensiltä kuuleman mukaan tule. pakko pistää femakkopapuja tuleen jos vaikka ens viikolla sais/joutuis puhtaalta pöydältä aloittamaan, vois ainakin tota femaleseedsin norttia kokeilla ja jotain kivaa skunkkia seuraksi.. ehkä vielä joku näistä nykyhetken kuumista perunoista ettei liian oldskooliksi lipsahda.
 

-BG-

Member
Juu, ei ollu tarkotus kaapata millään tapaa...vähän motivaatiota vaan kasvatukseen :D
Toi on kasvatettu ihan siemenestä, 10 L ruukussa ja 2 vege kuukauden jälkeen kukkimaan...tollasia niistä on mulla aina tullu, ei oo paljoa ollu fenoissa vaihtelua...
Heh, joo noi nortti savut voi viedä joskus aika syvälle...deep shit...

Mites siellä näyttää kasvit..? Narttuja löytynyt..?
 

Latest posts

Latest posts

Top