What's new

Eka kasvatus 3 vuoteen. Homebox 1.8 & 400W cooltube & unknown strain

Kellastuminen vaivaa kahta kasvia oikein urakalla. PH pitäisi varmaan saada kohdalleen, mutta millä!?!? Turhauttaa kuluttaa aikaa kiertelemällä liikkeitä kuullakseen vain eioota. Dolomiittikalkkia siis etsiskelen. En mä kyllä tiedä edes, onko se PH ongelma, kun ei ole PH mittaria. Kananmunankuoret tuntuu nyt liian hitaalta ratkaisulta tässä kohdin...

Auttaisikohan istutus isompaan ruukkuun + uutta multaa? Laittais sinne sitten sekaan sitä kananmunankuorta.

Miksi vegessä ei tule koskaan ongelmia, mutta kun pääsee ququun niin eiköhän ne ongelmat ala. :(

Lisäksi nyt niitä palleja on alkanut ilmaantua. Sormin olen niitä napsinut pois. Yhdessä kasvissa oli jopa 6. Sen karvoituskin on toisia ohuempaa. Viisainta olisi varmaan leikata pois koko planttu. Mutta tämä ei ole edes ongelma verrattuna tuohon kellastumiseen.
 
Day 24 12/12

Day 24 12/12

New pictures before repot.
Every girl had a balls, I picked them off. I must be insane growing hermies. :prettyplease:

Uusia kuvia ennen uudelleenistutusta.
Kaikilla on pallit. No ei voi mitään. Se oli odotettavissa.

Queen of the ladyboy jungle:


Hermie midget(most balls I picked off, maybe first to chop):


Skinny boy waiting for repot:


Some view from right side:


And here is portrait :D :


Some cashcroppers delight aka schwag:

Well, have to take edge off from stress somehow. Been long day driving around city looking for lime after work. Finally found it though.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Emmä uso et re-pottaaminen enää tossa vaiheessa paljoa auttaa.
Miksi laitoit hermipapuja, kun oot selkeesti muutenkin panostanu.. Kaapin hommannu ja kaikkea. Imo, ei pitäs tinkiä pavuista enää tossa vaiheessa.:comfort:


:thinking::tumbleweed:
 
Emmä uso et re-pottaaminen enää tossa vaiheessa paljoa auttaa.
Miksi laitoit hermipapuja, kun oot selkeesti muutenkin panostanu.. Kaapin hommannu ja kaikkea. Imo, ei pitäs tinkiä pavuista enää tossa vaiheessa.:comfort:


:thinking::tumbleweed:
:thinking:Hyvä kysymys. Pitää ihan miettiä vastausta. Mitään järkevää en kyllä osaa sanoa muuta, kun että sillä hetkellä kun kaappi lähti tulemaan Saksasta, niin käsillä ei ollut kuin noita hermispapuja. Malttamattomuus ja älyämättömyys pistää tilaukseen samalla papuja siis varmaan isoin syy.
Koko asiahan lähti rullaamaan niin ettei itsekään tajunnut, mitä oli tekemässä, ennenkuin käsissä oli julmetun iso pahvilaatikko. Oli kaikkea muutakin kiirettä silloin. Nyt on taas ehtinyt asiaan keskittyä ja todettua, että ehkä olisi voinut odottaa sen viikon pari.

En silti ole itse surullinen, koska tuostakin saan omat tarpeet tyydytettyä ja tarjottua kavereillekin. :comfort:

EDIT: Niin siis, en mä olisi alkanut kasvattaa taas itse, jos tilanteet ei olisi menneet täällä ihan äkkiseltään näin älyttömäksi. Kun lopetin kasvatuksen, niin laatukukkaa tyrkytettiin joka puolelta. Meni joku 300€ kuussa, mutta töissäkäyvänä se oli ihan kohtuu hinta, ettei tarvinnut itse kasvattaa.
Nyt ei olekaan tarjolla laatukukkaa missään, pelkästään tuota schwaggia, johon saisi upotettua vaikka kuinka rahaa, eikä silti olisi tyytyväinen. 300€ ostaa tuota paskaa ja polttaa sitä max. viikon. Ei sellainen vetele.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Juu, saahan niistä aina hassista tai pullaa tehtyä :)
Mutta vastaisuudessa niin kyllä tuolta saa pummattua siemeniä :prettyplease::whistling: :artist:
 
Ei siis noista tarvii öljyjä puristella tai kokkailla, jos tulevat yhtään äitiinsä. Oli siis laatupolttoa, vaikka siemeniä seassa. Aivan siis upeaa ja ei täällä ole tullut vielä myyntiin vastaan samanlaista polttoa. Olin itsekin ihmeissäni, kun oli mieli pirteä ja teki mieli jammailla ja olla yhtä maailman kanssa. :dance013:
Loput hermispavut annoin jo eteenpäin ohjeella: Istuta keväällä/kesällä jokaiseen kukkaruukkuun mikä tulee vastaan. Aikoi kuulemma antaa pavut pojilleen, jos ne sitten istuttelis niitä pitkin metsiköitä. :D

Olen jo tilannut arsenaalin Nirvanan siiduja kevään sessioihin, kunhan tämä on alta pois. Mutta niistä myöhemmin omassa ketjussaan sitten.
 

kekkone

Member
Oon kans aina ihmetelly miks tyypit ei panosta
papuihin vaikka ostavat monen sadan edestä
"tarvikkeita"?
Paska lajike on paska lajike vaikka mitä lannotetta/
kasvatusjärjestelmää käyttäis...
 
Niin, siis ei siinä muuta vikaa, kuin nuo pallit. Nypin näkyvät pois, niitä oli 1-2 per kasvi, yhdessä 4. Uusia ei ole vielä näkynyt. Polttona oli sellaista mistä pidän. Sopivan pirteää ja vainotus vapaata. Poisti perusahdistuksen tähän mennessä parhaiten ikinä.
Jos täällä on tarjolla hyvää kukkaa, niin se on yleensä vahvaa indicaa ja kaikkihan tietää, mitä siinä käy. Wow, Fu***** Stoned, Jääkaapin ovi käy, TV, sohva ja Zzzzz... Toki rentouttavaa, mutta hieman borea pidemmän päälle.

Olen muuten tehnyt muutamalle plantulle LST:tä ja noiden kasvien taiteluissa latvoissa on paljon enemmän hartsia tässä vaiheessa, kuin kasveissa, joiden latvoja ei ole taiteltu. Nice to know vai kuvittelenko vain... :bashhead:
 

budimen

Member
Oon kans aina ihmetelly miks tyypit ei panosta
papuihin vaikka ostavat monen sadan edestä
"tarvikkeita"?
Paska lajike on paska lajike vaikka mitä lannotetta/
kasvatusjärjestelmää käyttäis...


Itse panostin alkuun välineisiin ja hommasin mahdollisimman helppohoitoiset ja edulliset pavut ekaan settiin ja nimenomaan sen takia, että tappio olisi mahdollisimman pieni ekan plantun kusahtaessa. No kaikki meni hyvin ja toiseen planttuun uskalsin laittaa jo toistakin lajiketta mukaan, mutta nämä femakko pavuilla. Sekin onnistui mainiosti. Välineisiin olen satsannut lisää urakan edetessä. Kyllä harrastukseen kannattaa satsata.
 

Bud-O-Phile

Active member
mites kassien laita? ei kuvista ainakaan muhkeita banaaniryppäitä hypi silmille. hirveetä loanheittoa hermispavuista, ei itellä ainakaan wanhasta kunnon psykedeliakukasta ole pahaa sanottavaa vaikka lähes 100% hermanneja olivatki kaikki.. ennoo yht. friikkejä kasveja nähnytkään joissa varretkin hartsin peitossa ja kukkaa puskee aurinkolehtien tyvestäkin (siis lehdestä itsestään.) no okei.. pääbudi kaverin aerofarmissa 1000w alla painoi sen 600g, olihan se 2x2l colapullon kokoinen mut kuten painosta arvata saattaa papuja sai trimmatta urakalla ;)
 
bud-o-phile: Tattis kannustavasta asenteesta. Hieman ollut joo vähissä se muutaman postauksen osalta. :D

Kasseja ei ole näkyny lisää, kun salvasin transsut tuossa viikko sitten. Itsekin ihmettelin asian jatkuvaa dissaamista, vaikka asiaa selitin useammassa postauksessa, mutta en jaksa välittää tämän aiheen ympärillä välillä pyörivästä elitismistä.

Ei harrastuksien arvoa voi mitata rahassa. Cash croppaaminen ei ole minun juttu ellei siitä tule joskus laillista. Ajattelen, että jos on hyvää polttoa -> ei välii vaikka niitä kasseja ois ollut enemmänkin. Enemmän tämä on harrastus, josta saa itselleen jotain hyötyä välillä, mutta joka on kanssa myös ihan kivaa puuhaa, eikä ryppyotsaista puskemista.
Oisko se ollut sitten hyväksyttyä elitistien mielestä heti iskeä lisää dollaria tiskiin ja ostaa 150€ lajikkeet ja sitten ihmetellä niiden kanssa tulleita ongelmia?
Eka kasvatus, myös tauon jälkeen on enemmän vähemmän uuden opettelua tai kertausta. Toka kasvatus on sitten se, jolla se pakkanen täytetään.

Tällä hetkellä projekti on oikeastaan noita lehtien kellastumisia lukuunottamatta, joka sekin nyt hoidossa, mennyt kuten ajattelinkin. Lisäksi oppinut pari uutta kikkaa, joten kokonaisuudessaan jo + kokemus.
 

budimen

Member
No joo. Panostus on tietysti jokaisen oma asia ja jokaisella on omat intressit. Itsekkään en pysty maksimivaloilla harrastamaan ja tuleehan se budjettiin kattokin aina jossakin vaiheessa vastaan. Kaikki panostus on tietysti plussaa. Ja minusta kaikki setit on kuitenkin seuraavaa settiä ajatellen harjoittelua. Itse olen aikalailla noviisi näissä asioissa. Silti olen huomannut itse panostavani, tai ainakin luulen panostavani. Ja todellakaan mitään haittaa siitä ei ole.

Silti mukava seurailla miten muut onnistuvat projekteissaan. Ja minusta parasta kasvatusinfoa tulee yleensä silloin, kun kasvatetaan ei ihanteellisissa olosuhteissa (tässä tapauksessa hermispavuilla).
Ja harrastushan tässä on tosiaan tärkeintä.
 
Hmm ei näytä ollenkaan pahalta kyllä, ja jos kerran olet kyseisistä pavuista kasvatettua planttua jo maistellutkin ja tykännyt. Niin miksipä et lähtisi niillä liikkeelle. Enemmänkin annan propsia oman polun tallaajille ja niille jotka tekee sitä omaa juttuu :yes:
Ihan uteliaisuudesta kyselisin et mitä lajikkeita nirvanalta on keväälle tiedossa. Kaverilla on nyt menossa Ak48 nirvanalta ja on kyllä ollut erittäin elinvoimainen kasvi, pavutkin oli itäny vuorokaudessa.
 
Hmm ei näytä ollenkaan pahalta kyllä, ja jos kerran olet kyseisistä pavuista kasvatettua planttua jo maistellutkin ja tykännyt. Niin miksipä et lähtisi niillä liikkeelle. Enemmänkin annan propsia oman polun tallaajille ja niille jotka tekee sitä omaa juttuu :yes:
Ihan uteliaisuudesta kyselisin et mitä lajikkeita nirvanalta on keväälle tiedossa. Kaverilla on nyt menossa Ak48 nirvanalta ja on kyllä ollut erittäin elinvoimainen kasvi, pavutkin oli itäny vuorokaudessa.
Niin siis nuo voi olla randomhermie itsepölytettyjä tai WW x randomhermie. Randomhermie on ainoa, josta polttokokemuksia. WW kasvatus oli epic fail, josta en vieläkään tajua mikä kusi. Yhtäkkiä kasvit vaan kuoli pystyyn kukinnan 5 viikolla(näistä kerätyt siemenet silti on itäneet). Epäilen vahvasti, että annoin liian rankalla kädellä Biobloomia WW:lle.
Varmasti en vielä osaa sanoa seuraavasta setistä, kun olisi muutamat eri paketit odottamassa. Luultavasti COB, PPP ja Nirvana Special. Eli perusindicaa, hybridiä ja sitten sativavoittoista. Yhteen lajikkeeseen kun kyllästyy helposti. Jos topskudista tulee siemeniä ajoissa, niin sitten parit apollot ja jaskat sekaan. Nirvanan pavut on kyllä olleet aikaisemmin hieman lottoa. Upeista kasveista mutanttien kautta itämättömiin siemeniin.
 
Top