What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Big Budia ja White Rhinoa mullassa 400w:n alla.

Joppeli

Member
Tein tämmösen kukitusraportin tänne, kun kuvat saa säilöttyä myös helposti. Kuukauden olleet 12/12 valoilla. Toivottavasti olisi jouluksi valmista että pääsisi saunaan. Alustana on 20l ämpärit ja musta multa.
 

GudVeikko

Member
Veit mun kastelukannun prkl! :D

Kivasti ovat levinneet tuonne ja tuo viimisen kuvan tyttö näyttää varsin ryhdikkäältä. :rasta: Mitä lajiketta tuo on?

E: Oho.. otsikossahan se lukeeki... koittelen täs kaakaota :p
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Laitoit sitte varmuuden vuoksi kaks kertaa threadin? :)
Ei vais, hienoja puskia. Ootko lannoittanu mustaa multaa millään?
:witch:
 

Joppeli

Member
Yritin keksiä mistä tuplapostauksen saisi poistettua, mutta ei onnistunut. Grow, Bloom, ja Top Max käytössä.
 
L

Lapplandish

eiköhän tuon saa pois kun ilmoittaa moderaattoreille..

kivat kasvit btw! :)
 
K

Kukkamaisteri

Aika muhkea sato tulossa jos vain kukitat 9-10 viikkoa, siksi koska;

a) purkit on noinkin isoja
b) kasvitkin kookkaita
c) sulla on tilaa

ps. etualan WR? kypsynee jo 8 viikon jälkeen.


-QQM
 

Joppeli

Member
WR:ssa on ruskeita karvoja, vaikka vasta tuli 4vk kukitusvaloilla täyteen. Lukemani mukaan molemmat kasvamassa olevat lajikkeet pitävät runsaasta lannoituksesta, joten purkkien kyljessä mainitulla maksimiannostuksella on menty jo viikko.
 

Joppeli

Member
Oli tuossa ledilamppukauppiaalla melko tyhjänpäiväinen mainospuhe, ja kyselin ihan ajankulukseni edes jonkunnäköisen testikasvatuksen perään..

Näköjään kyseinen henkilö oli maksanut mainospaikan itselleen, ja hintaan sisältyi foorumin kontrollointioikeus...Noh, eipä ole minun poltoista pois. Kritisoin, mielestäni ihan asiallisesti, meni 2 päivää, kunnes viesti oli hävinnyt, ja löytyi omasta boksista tällainen viesti...Money talks and bullshit walks...

Tässä väliaikakuva rakkaista alkavan viidennen viikon kohdalla. Kokeilen antaa 200-300% biobizzin pullonkyljen ohjetta vahvempaa mehua. Jos lehdet alkavat rusehtumaan, niin vaihdan raikkaalle vedelle yhdelle kasteluvälille.



 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Juu, tuo on mielestäni harvinaisen epäilyttävää, että kaikki topikit pitää ensin hyväksyttää kyseisen voorumin omistajalla/modella, ennen ku voi bamlaa asioista. Eli jotain salattavaa on ja periaatteessa täysin turha toispuoleinen voorumi, en edes jaksa katella niiden leditestikasvatuksia, kun ei kerran mielipiteet kelpaa enneku ne menee seulan läpi.. Ihan niinkun jossai P-Koreassa....................,... Vaikka selkeitä kapitalistin temppujahan nää on :)
Ei näin.:noway:
 

Joppeli

Member
Pientä päivitystä. Lannoitteita aloin viikko takaperin lisäämään tuplamäärän, minkä pullonkyljen etiketti ilmoittaisi maksimimääräksi. Hyvin tuntuisi kasveille sopivan. Biobizz bloomia ja topmaxia saavat siis reilun 10ml/l:aan vettä. Nestettä imevät kohtuullisesti, 2l joka kolmas päivä.

Suoritin kasveille scrogityylisen parturoinnin, ja varjoon jääneet pienet alahöttöoksat lähtivät roskikseen.

Löysin kamerasta valkotasapainonsäätö-napin, ja kuvissa alkavat värit toistumaan realistisempina. Jo mukavan huurteinen wr-tyttö. Olen rakastunut.


 

Joppeli

Member
Aika pienen päivityksen, syksy alkaa saapumaan puutarhaan. Tasan 8 viikkoa on kulunut valojakson vaihdosta, ja WR rupeaa olemaan kypsää. Mikroskoopilla katselin trikomeja, ja kaikki ovat harmaina. Saa kasvaa vielä reilun viikon. Tänään on kastelupäivä, ja annan viimeiset lannoitteet sille. Sitten huuhtelu ja viikko pelkkää vettä ennen kaatoa.

Big bud tulee hitaampana jäljessä. Ruskeita karvoja ei ole kuin pari vasta. Budinmuodostus on eriskummallista, pieniä luumunkokoisia tupsuja siellä täällä ympäri kasvia. No, onneksi niitä kuitenkin on paljon, niin ei tässä aivan ilman satoa jäädä, ja saattavat nuo tuosta vielä kasvaa reilustikin. Eihän vajaa kahdeksan viikkoa ole monelle lajikkeelle vielä ikä eikä mikään. Hennot risuiset oksat eivät jaksaneet hedelmää kantaa, ja jouduin sitomaan puskat. Kiersin vain narun ympäri ja vetäisin oksat nippuun, kun en jaksanut yksi kerrallaan ripustella kattoon tms.

Seuraava päivitys tulee sitten, kun nähdään mitä jäi käteen.

 
Hyvältä näyttää. Pystytkö kertomaan kokemuksia tuosta Top Maxista, että mitä se tuo lisää? Lisää tulee makua, sen tiedän, mutta vaikuttaako sadon laatuun(tehoon) tai määrään?
 

Joppeli

Member
Kiitoksia positiivisesta palautteesta. :)

Top maxin hyödystä tai hyödyttömyydestä en osaa lausua juuta tai jaata, koska en ole ilman sitä kasvattanut. Saisi kyllä tuohon hintaan hyötyä ollakin, pirun tyyristä litkua mokoma. :(
 
Luin artikkelia Topmaxista ja se on siinä ja siinä, että kannattaako tuo "tuunailu". Esim ennen käyttämästäni Ripenistä ei olekaan gurujen mukaan paljoakaan iloa.
 

Joppeli

Member
Hyvää uuttavuotta kaikille foorumilaisille. Big Budit työntävät vielä muutamaa uutta valkoista karvaa sieltä täältä, joten veikkaisin niiden kypsyvän vielä parisen viikkoa. Lehtiä ei neideissä ole juuri jäljellä enää.

Nostin tänään White Rhinon pimeään, viikonlopun aikana trimmaan ja ripustan sen kuivumaan. Viimeiset kaksi viikkoa olen antanut sille vain vettä, ei maistu kanankakalle. On aika jäätävän vahvaa indicaa kyllä. Hyvää kipu- ja unilääkkeeksi, mutta muuhun käyttöön ei sovi. Kehosta häviää tunto kokonaan, ja hereillä pystyy pinnistelemään 1.5h max. Kärsin työperäisistä niska- ja hartiasäryistä, jotka yltyvät välillä niin koviksi että nukkuminen on mahdotonta. Tuli aivan tippa silmään, kun kivut helpottivat totaalisesti. No more Voltaren ja Sirdalud for me. Lääkekäyttöön suosittelen ehdottomasti.

Veikkaisin n. 40g kuivapainoa.

 

-BG-

Member
Muhkeeta pamppua...eli fat lady sings...hienoa :yes: ja hyvä kuulla että löysit lääkkeen kipuihisi....
 

Latest posts

Latest posts

Top