What's new

Karma Genetics

newhousegreen

-.-
Veteran


  • First Price Sativa Breeders 420ICMAG Cup 2009(Amnesia Haze X Jack Herrer#22)

  • Third Price Indica Breeders 420ICMAG Cup 2009
  • Third Price Sativa Breeders 420ICMAG Cup 2008

Hello fine Farmers
Karma Genetics

:wave:

I think most of you don't know me. So here is a little introduction.​
(Myslím že většina z vás mě nezná.Zde se lehce možná seznámíme.)

I am a dutch male that grew up in the dutch canna scene. I have been growing cannabis for 18 years now.​

(Jsem pěstitel vyskytující se na scéně.Cannabis pěstuji osmnáctým rokem)

When I was 18 I started working in a coffeeshop in the south of holland. I worked there for 5 years, seeing a lot of different strains. My interest in the plant got so high that I went from the coffeeshop to a local growshop. Its there that I started doing my first indoor breeding. Been busy on an easy way for a few years, and now I think it's time to get it in second gear.​
(Když mi bylo 18 začal jsem pracovat v coffeeshopu na jihu Hollandska a tak jsem postupně poznával a seznamoval se s mnoha rozdílnými druhy.Mé zkušenosti po čase dosáhly jisté úrovně a tak jsem se mohl přesunout z coffeeshopu do growshopu.Zde jsem začal pěstovat indoor.Zaměstnán,pro mě přijatelnou a i téměř lehkou prací(s nadsázkou řečeno-pozn.) jsem byl po mnoho let a nyní si myslím že je čas na druhé kolo.)

I now run a Smart-Seed_Grow shop in the south of holland. A small but cosy shop where I have been selling my seeds for a year now, and the locals seem to realy like them.​

(Nyní provozuji malý seeds-grow shop na jihu Holladnska.Je to taková malý ,útulný obchůdek kde již rok prodávám semínka k radosti místním.)

Currently working on The Happy Brother BX1 and The Kushage#16 BX1, and some smaller side projects.​

V současné době,se zabývám prací na odrůdě "Happy Brother BX1"(BX=Backcross-pozn.).Usilí také vkládám do několika menších projektů.

I hope I can bring some fun stuff and also some new Genetics to the table.​

Věřím,že by se mi mohlo podařit vnést,nějakou tu novou,zábavnou genetiku na náš stůl.

I am a heavy stoner so my memory can be bad. If I ever forget to answer your PM just send it again hi hi hi:thinking:

Jsem opravdu,"Heavy Stoner",to znamená,že mi občas něco vypadne.Neberte si to zle,a odešlete svoje PM znovu,pokud jsem na něj dosud nezareagoval hi hi hi:thinking:
 
Last edited:

newhousegreen

-.-
Veteran
Karma`s Jack

Karma`s Jack

Karma`s Jack

Genetics: JH#12 x JH#22
Flowering Time : 10-14 weeks & 9-10 weeks (Indica Pheno)
Environment : Indoor
Origin : Netherlands
Seeds Per Pack : 10​

The Jack is still a winner for many of us. This line is heavily incrossed. Its a crossing of Sensi Seeds Jack Herer and from Sanies's Jack Line.
(The Jack je stále Vítězem pro mnoho z nás.Jeho linie je nejvíce incrossed(navzájem skřížená).Vychází z kombinace originálního Jacka od Sensi seeds a vyselektovaného Jacka z Sanieho linie.)

The results are few pheno's, a great long flowering sativa with that fresh citrus kind of taste, and the more indica pheno that will finish in 9 to 10 weeks, with a more spice taste.
(Ponejvíce se objevuje několik modifikací obou hlavních phenotypů.První,skvělá-dlouho dozrávající sativa,s citronovou chutí.Druhá,více indika,s více kořeněným aroma,kvetoucí jen asi 9 až 10 týdnů.)



picture.php
.
 
Last edited:

newhousegreen

-.-
Veteran
Mirre

Mirre

Mirre
Genetics:Karma`s Jack X Sage(Th seeds)​


This is a good medical strain. It gives a narcotic high. Its a good yielder and pretty stable.
(Mirre se skvěle uplatňuje v medicíně.Udává narkotické high.Je dobře výnosný a skvěle stabilní.)

The Mom is a selected Sage Female that came from a 50 seed grow of TH seeds Sage. The male is my Jack Herrer#22 male. This came from a crossing of my old Sensi seeds Jack crossed to ******'s Jack. It gives very good yielding offspring.

(Matkou je vyselektovaná Sage matka,pocházející z padesáti semen Sage od TH seeds.Opylovačem měl tu čest státi se Jack Herrer#22.Ten vzešel z křížení dvou již zmiňených Jacků(#12 & #22.)Skvělý výnos a i něco víc jistě zaručen.)

Flowering 10 / 12 weeks

picture.php

.
 

newhousegreen

-.-
Veteran
Happy Brother

Happy Brother

When I was working in a coffeeshop in 1996 we used to get some weed called​
Happy Brother

It was the strongest herb I smoked in those years. As I was also growing at that time I really wanted to grow this oh so tasty herb myself. So I asked that supplier if I could get some seeds from it. He told me he got the herb from an old Rasta man in Amsterdam. The brother of this Rasta grew this herb for his brother because he was paralyzed, the original grower said he made it but I don’t think so because he did not have any seeds. Then it went silent and I didn’t see this supplier for almost 2 years. In 1998 he came walking in with a new supplier of the Happy Brother and he brought me 3 clones’ that really looked like shit. The first grow I did with it was so special to see a plant produce my most favourite smoke. And up to this day it still is my most favourite smoke.​
(Když jsem ještě pracoval coffeeshopu v roce 1996,rozhodli jsme se získat si pro sebe bylinku,které jsme říkali Happy Brother.
Byla to ta nejsilnější kytka těch let.Jak jsem tak tu dobu pěstoval,stále více jsem toužil pěstovat i ji.Zeptal jsem se tedy dealera jestli by se pro mě nenašel nějaká semena.Řekl mi že rostlinu získal od jednoho Rastafariána z Amstru.
Bratr tohoto Rasty pěstoval tuto bylinu pro svého bratra jelikož trpěl paralízou.Nebyl jsem si ale jist tvrzenim,že ji vykřížil on,jelikož neměl semena.
Pak se vše zhoršilo a já neviděl dealera,obchodníka další 2 roky.V roce 98 přišel s novým producentem Happy Brothera a dal mi tři klony na zkoušku.Vypadali jako Shit ale nakonec z nich vyrostla úžasná tráva,vlastně nejlepší.Byla nejlepší tehdy a je nejlepší i teď.(kouř)

It is not a big yielder, but it’s very strong against insects and diseases. It makes rock hard little nugs that don’t shrink much when dried. It flowers for about 9 to 10 weeks.​
(Není to žádnej velkej borec na výnos,ale je na druhou stranu mnohem odolnější vůči hmyzákum a ?.Rostou z ní velký silný nugety,který se pak moc nesmrsknou.Květ 9-10 týdnů.)


But the taste and the effect is what this is all about. The taste is very hard for me to describe I have not smoked any other herb that tastes like this. I am sure all smokers will really like the taste.​
(Effect a chuť je ale to o čem to celé je.Všimnete si velmi silného,pro mě jedinečného kouře,který nikde jinde nenajdete.Jsem si jist že bude každému kuřákovi chutnat.)

I have been woring with the HB for a long time now. I tryed a lot of crossings with it. She it pretty dominant in a cross. The goal was always to find a good male to do my first BX. I first started with HB X Ultra Skunk it was very unstable. Then i did a HB X NYCD crossing to much NYCD, Then came the HB x Chocolatechunk and the HB x Sage. I found some good HB dominant males in the HB x ChocolateChunk but they where not branched enouf.​
(Dlouho již pracuji s touto rostlinou.Zkoušel jsem s ní udělat mnoho crossů.
Je skvělě dominantní.Cílem bylo vždy najít dobrého samce k tvorbě mých prvních BX(opravdových?).Vše začalo skřížením s Ultra Skunkem,ale tato kombinace vykazovala značnou nestálost.Proto jsem zkusil cross s New York City Dieselem,což bylo zase moc po Dieselu.Zkusil jsem ChocolateChunk a Sage.Našel jsem dominanci na straně Happy Brotherra v crossu s ChocolateChunkem,ale bohužel se špatně větvil.
,


The last i did and the winner for the BX project is the Happy Brother X ChemdogD IX1 all do the ChemdogD IX1 is not stable it still gave a pretty stable offspring. I found a good male afther all these years that i think is worthy of doimg the first BX.​
Poslední co jsem udělal,a což také byl "zlatý" tah,bylo skřížení s ChemdogD IX1,což je F2 incros kříženec ChemD řízku s Hindu Kush samcem od Sensi seeds(.Vše zapadlo přestože ChemdogD IX1 není stabilní.Tu dodal právě Happy Brother.Našel jsem po letech konečně dobrého otce a tak nyní konečně dělám pořádné BX.

This BX project is running at the moment.

picture.php
.
 

radvancan

Active member
ICMag Donor
Veteran
Dobrá práce NHS.....
Karma genetics se mi hodne libi a jeho křížence jsou nádherní.....
Videl jsem par reportu jeho genetik od FUCKEM fam a určitě časem rád od něho vyskouším....
 

CrTecekk

Member
jsem pred rokem dostal bonus prave karmovu ChemdogD IX1 ale F2, ten ChemdogD IX1 je tusim od rezdoga a je to kross s hasplantem od sensi seed. Vyroslti me 4 samice z 5 semen a dve phne jsou opravdu dobre.....myslim ze kluk nedela spatnou praci
 

newhousegreen

-.-
Veteran
Dobrá práce NHS.....
Karma genetics se mi hodne libi a jeho křížence jsou nádherní.....
Videl jsem par reportu jeho genetik od FUCKEM fam a určitě časem rád od něho vyskouším....

tak to neni ani náhodou,jestli máš,máte někdo jakákoli další infa o karmě,neváhejte a házejte to sem,nějak to zmastíme.
...Jojojo sdílim tvuj názor,určitě poříď něco:woohoo:

jsem pred rokem dostal bonus prave karmovu ChemdogD IX1 ale F2, ten ChemdogD IX1 je tusim od rezdoga a je to kross s hasplantem od sensi seed. Vyroslti me 4 samice z 5 semen a dve phne jsou opravdu dobre.....myslim ze kluk nedela spatnou praci

:yeahthats to je dobré.
Právě viď,pěstuje 18 let,tak aby už mu tam něco nerostlo,ještě tomu v hullandu:)
 

newhousegreen

-.-
Veteran
Super Silver Sour Diesel Haze X Jack Herrer #22

Super Silver Sour Diesel Haze X Jack Herrer #22

oké,vypůjčeno od Connoisseur quality genetics,doufám že jsou spříznění,tušim.)
Super Silver Sour Diesel​
Hazewell finaly the time has come
you would never of guessed this strain has only been released once
it is so far spread its crazy
australia,us,all over europe, everywhere
but for those who cant get a cut nows your chance

i have taken my cup winning cut and crossed it with an original pack of seeds of sssdh
i was given some original seeds from a good buddy in amsterdam and also my good friend rezdog give me some also
so i went ahead and put 10 of my winning cut plus 10 original sssdh seeds and did an open pollination

seeds are drying now and will be going out to various retailers

the sssdh is some serious dank
it has turned in to an elite and was only available in cuting until now
rezdog has given me the all clear to start selling these(thanks brother)

i stand by my products 100%
any problems i will try help you any way i can

these are up there with the best hazes ever made nl5haze ssh nevils haze mango haze nevils/mango(and ask anyone im a haze freak ive tried them all)
this is my all time fav strain
such a tasty strain, sweet lemon fuel with a buzz that will twist up even the most heavyweight smoker

incoming in the next 2-3 weeks
this will be my best seeds put out so far and you will definately find a winner or 3
peace

il be uploading pics later on in this thread of the seeded buds​



And some random shots...

picture.php

picture.php

picture.php


Hope you all like..!!!

:joint:
 

newhousegreen

-.-
Veteran
Jack-O-Nesia :REPORT:

Jack-O-Nesia :REPORT:

Pro oživení tu vystavuji report z Thc`farmeru,co dodat...

Jack-O-Nesia=(Amnesia Haze X Jack Herrer#22)

Jack-O-Nesia


This is Pheno #3 at 56 days and she's almost done.Looks like all pheno's should be ready by week 10 with the next pheno I show you is a 9 week r'. I Took these shots a few days ago so were 60 days today.This gal should be ready by the up comng weekend so I know what I;ll be doing​
(Takže tady pheno číslo tři,padesátýšestý den květu a již se zdá že bude.Vypadá jako phena dozrávající kolem desátého týdne,dnes je již šedesát dní takže jí už moc nezbývá.Bude ready příští weekend,takže už teď
vim co budu muset dělat..)

This gal smells of lemons and a perhaps Cherry Candy after smell.The lemon is strong almost diesel like that almost burns the nostrils.definately clears the sinuses.​
(Tahle holka voní po citronech a možná lehce cherrycand na konci.Lemon je silný,jako diesel,doslova upaluje nos.Naprosto očisťuje nosní dutiny.)

She all cloudy with a few ambers but they look more red/pinkish in colour.Should be interesting to see them in another 7 days or so.I'll try a take a few more shots b4 I take her down which will put her about 67 days.They have been flushing for 1 week now.​
(Mnoho trichomů je čirých ale stejnak vypadají trochu červeně/růžově.Bude zajímavé ji vidět za týden.Budu se snažit pořít nějaké další fotky,takže ji seknu 67. den
Nyní už týden flushuju.(čim?)

The buds are very firm to the squeeze with nice calix's streaming out ward.
All 4 plants are going to provide me with a very descent yield

(Palice se vybízejí k očištění+ráda ukázuje své uvězněné calixes.
Všechny čtyři kytky,co mám,už teď mají víc než dost materiálu.)


picture.php

picture.php
Pro případné zájemce o seeds,info
This is the prerelease of the Jack O Nesia, for the ones that cant wait till january 2010, when the real release will be.


These are defantly winners and are going to make name for them selfs, Its the amnesia vut i got the first price breeders cup with at the ICMAG2009, the male is my well proven jack#22 get ready for extreem crystals early in flower, and a big bang when smoked,

(Neboli:Toto je " předprodej " Jack O Nesia pro ty kteří nemohou déle čekat do Ledna 2010,kdy už budou seeds k mání.
Jak víte,jsou v něm zastoupeni jen Vítězové,ti mu také dali jméno.
Je to Amnesia vut(sud) s kterou jsem získal první cenu na ICMAG2009,
samcem byl můj hrdý Jack#22,ready for extreme crystals,již v brzkém nákvětu a BIG BANG při čoudu.
picture.php
 

newhousegreen

-.-
Veteran
Jamil Sayyida

Jamil Sayyida

Jamil Sayyida
Leb#27 x (PPxReder.Erd.Purp x Purpureat)

Flowering Time : Late Sep-Early Oct
Environment : Outdoor
Origin : Netherlands

This is an outdoor strain that can be harvested at the end of September to the beginning of October in Holland.
The name Jamil Sayyida means beautiful lady in Arabic, and that is what she is; she gets great violet colours.
The smell and taste is flowery to spicy. She is stronger than the Leb#27 but still grows almost the same.
I have to give credits to my fine friend Esben for supplying me with the fine genetics to create this wonderful outdoor strain.
Genetics: Leb#27 x (PPxReder.Erd.Purp x Purpureat)​
(Tento outdoor model může být sklízen již na konci září,začátkem října v hollandsku.
Jméno Jamil Sayyida míní krásu lady z Arábie(Šeherezády?),to je čím je,odí se do krásných fialových šatů.
Voní krásně,květinově,po koření.Je silnější než Leb#27,ale stále stejně skvěle roste.Musím velmi poděkovat a darovat Credits mému dobrému příteli Esbemu z Dánska,za to že mi pomohl s tvorbou této fajnové genetiky.)

foto.--
 
1

1000ARMSofKALI

karma je podle mě poctivá genetika, a hlavně jack-o-nesia vypadá jako extra hybrid, bude možná legendární...haze genetika je skvěle šlechtěná genetika, díky Skunkmanovi Nevillovi Shantimu atd. master breeders

ad. chemdog IX1... rez použil pro iniciační cross samce nebo více samců hindu kush od sensi seeds, a potom udělal BX a z toho teprve IX...

kali
 

newhousegreen

-.-
Veteran
karma je podle mě poctivá genetika, a hlavně jack-o-nesia vypadá jako extra hybrid, bude možná legendární...haze genetika je skvěle šlechtěná genetika, díky Skunkmanovi Nevillovi Shantimu atd. master breeders

ad. chemdog IX1... rez použil pro iniciační cross samce hindu kush od sensi seeds, a potom udělal BX a z toho teprve IX...

kali

ano,ano myslím si totéž.
ty máš větší zkušenosti se sativama,ale i já můžu potvrdit že semena co jsem dostal od tebe a kytky z nich jsou díky Thunku,stabilní.

IX1..-díky za doplnění,změnim to.)
 

CrTecekk

Member
tohle karma k tomu napsal, ja si to splet
The ChemdogD IX1 F2's are made from Rez his Chemdog IX1 seeds. Rez crossed the ChemD cut with a hindu Kush from sensi and then did a Incross (the same as a F2).

The Freebie's from me are a open polination of the the ChemdogD IX1 so in reality they are F3's just didn't wanne f.uck with the original name.

So to make it simpel. These are a incross of Rez his ChemdogD IX1 seeds.



Yes a F1 x F1 from the same strain gives what we call a F2.

When you cross it back at one of the original parents it will be a BX1
 
Prague Visit

Prague Visit

Hi All,

Karma and a few of us IC maggers will be in prague the weekend of january 7th. anyone up for a smokeout? :)

peace

dogsbllx
 

Latest posts

Latest posts

Top