What's new

ququmeisterin uudet kujeet

K

Kukkamaisteri

Kiitos kaunis koko konkkaronkalle!

Hyvää polttoa tuli ja taitaapi (kerrankin) riittää seuraavaan satoon saakka, witch is nice. Butaanierotteluakin voisi vähän kokeilla jos tulee sopivat osat vastaan,
eli jonkunlainen metalliputki.. pyöränpumppu tms. kinkun kuorrutin mitä näitä nyt on.

Vähän meni muuten käteen tämä nykyinen satsi.. 2 apolloa ja 2 sour jackia selvisi ja jackit vain vaivoin. :mad: Nortit ja Skunkit kärähti/kuivui/hukkui jne.

:dueling:
 
K

Kukkamaisteri

picture.php


51 yötä ququssa.

Tytöt kärsi kolmannella qq-viikolla vähän yhden vanhan hermisheinän pölystä mitä pöljänä käsittelin samassa tilassa...
Vanhemmissa alaosissa, mitkä karsin pois, oli rutkasti papuja. Eipä niistä muutenkaan olisi mitään tullut, suurin osa oli jo kypsiä 30pv iässä. Raakat kelpasi lintulaudan vieraille.
Pari-kolme-neljä viikkoa niittoon, ei ole kiirettä. Sato jää pieneksi mutta seuraavasta sitten parempi.

Itämässä näitä kaikkia kolme:
TFD: The Pure
Seedsman: Northern Lights
Seedsman: Hindu Kush Skunk
Nirvana: White Rhino
Nirvana: AK48

semmoinen tuttifrutti-testisatsi... vaihtelu virkistää :joint:
 
K

Kukkamaisteri

picture.php

picture.php


Tasan 9 viikkoa. Vuosisadan surkein sato mutta ei se mitään, nyt on Volcano talossa ja muutenkin ei enää jaksa koko hommaa.....:moon:
 
E

ext

Vaporizer Volcano? :) Mahtava budssi toi tasan 9 viikkoa. Ja lehdetkin aivan kokonaan vihreitä! Hienoo!
 
K

Kukkamaisteri

Joo Volcano on kyllä sijoitus tulevaisuuteen, helvatin helppo käyttää tämä solid valve -mallikin ja budin kulutus putosi noin puoleen. Triplavesiperkolaattori-bongi jäi samantien eläkkeelle. :yoinks:
 

DonBong

Member
On varmasti hyvä sijoitus... itseäni vaivaa kyllä toi yli 400 egen hinta, muutoin olisi jo sellainen käytössä.
 
K

Kukkamaisteri

~360€ posteineen ... noin euron per päivä vuoden ajan... sama säästyy pelkästään säästyneestä ququsta :)
 

litletown

Member
Joo täytyy myöntää että tässä ilman polttoa (viikkoja) voisin kuvitella että kuinka hyvää tuo on kyllä tulee vesi kielelle mutta onneksi on edes maitoa jääkaapissa :)
 

Stombe

Active member
Meitsi lämpee kyl iha pitkist papereist.. tosi harvoin tulee blisattua jostain muusta ku jointista, ja tietenkin pelkkää budia poltan. Emt mul o sillai kasvatus 50% tästä hommasta (ehkä 60% jos pitäis sanoa kumpi tärkeempi) ja sit polttaminen semmosena hyvänä kakkosena (40% tosiaan jos tasan ei vois sanoa) nii diggailen ehkä enemmän kasvatukseen liittyviä vermeitä ostella ja sterdaa kaikkea enemmän tai vähemmän uutta. Esim jos saisin valita volcanon tai 90w ufo ledin välillä valkkaisin heti ledin ..... ku ens vuon voi olla aika hiljasta ja jos nyt sattuu joku 1 ovinen kaapin alunen löytyy nii en kyl lähtis edes pikkunatilla tai eslil kokeilee sitä kasvatusta. Aikas hyvin jengi on saannu tosiaan noil ledeil, et olin aika skeptinen alus et mimmonen se loikka esl:istä led:iin on ja voiko todella olla mitään sen kummempaa merkitystä mut aika hyvin jengi o noil ledeil paukuttanu meneen.
Ku tosiaan mielummin otan 10g superia ku 100g siiduja sisältäviä ja kuumuudesta damagee ottanutta sekä hötön koostumuksen omaavaa kukkaa. Ledeil o
+ ei lämpöongelmia
+ snadi sähkökulutus
+ oikeaa spektriä
+ syvyysongelma ratkaistettavis verkolla tai taittelul
+ pienemmän sähkölaskun myötä maksaa ittensä koko ajan takas
+ pidempi ikänen ... ja varmasti kakkea muuta kivaa.
Muistan jo miten päräyttävää eslidubi oli vrt semmosta tavallista *** tähden natikal kotikasvatettua, voin vaan kuvitella taas miten iso ero on taas esl ja led budilla.
 
K

Kukkamaisteri

Tervepä taas koko posse!

Satoa ropisi Sourjackista ~55g, Apollosta ~220g... Hiukan pölytys verotti mutta onpahan ainakin nuo Sourjackin pavut ihan mielenkiintoista testata.. n.170kpl papua tuli.

Uutta sukupolvea, tällä kertaa kaikki uusia lajikkeita, Hindu Kush Skunk on Seedsmanilta ja White Rhino & AK48 Nirvanan.

picture.php


2 viikkoa 110W T5 PL-L, Philips, 6500K
1 viikko 250W MH, Philips MASTER HPI-T Plus, 4500K
2 viikkoa 250W HPS, Philips MASTER SON-T PIA Plus, 2000K
X viikkoa 400W HPS, Philips MASTER SON-T PIA Green Power, -

Tänään 10.11. vaihtui valo isompaan, 12/12 rytmiin viikon kuluttua..

Eli jo 5 viikkoa vegetelty, oikeastaan vasta 2 viimeistä viikkoa on alkanut tapahtua jotain, valot oli kuukauden todella korkealla ja nutet laihoja. Varovaisesti pitää uusia lajikkeita töniä liikkeelle...:dueling: Sarvikuonot on todella kääpiökasveja, aika outoa...

Kuukauden tuunaus:
Oikeassa alakulmassa näkyy pumppu joka puhaltaa vettä purkkien väliin ja alle. Purkit nostettu pari senttiä valkoisten sähköputkien päälle notta kylkireiät nousee osittain vedenpinnan yläpuolelle. Liikkuva vesi hapettaa äänettömästi ja tehokkaammin vs. ruplattava ilmapumppu.
Joskus lisään hiukan vetyproksidia jos lehdet näyttävät 'raskailta'.

Täältä tähän, QQM.
 

ganjamavn

Member
Mielenkiinnolla odotan millaiset "monsterit" saat aikaiseksi tuolla kasvatustavalla. Pilteman mainoksen ois voinu jättää pois ;)
 
K

Kukkamaisteri

picture.php


Laitanpa updatea kun havaittavaa eroa löytyy vain kolmen päivän jälkeen... 400W:n teho on murskaava! Juuret ilmestyi tankkiin 4-5 päivässä.

Tässä olen jo reilun viikon pidentänyt yötä tunnilla jokatoinen päivä eli pe-la yö on ensimmäinen quqitus yö.
Suunnitelmana 20pv 400W, 20pv 600W, 30pv 400W.
Nyt seuraavat 20pv menee tankkiin ns. transitio-nutet -> 40pv normi qq-nutet -> 10pv final solution & flush.

rootzone:
picture.php

Tuo ohut solumuovi syö ~99% resonoinnista ja mahdollistaa pumpun toiminnan matalassa vedessä + suodattaa roskia. Mainiota.

ps. tuo bilteman teippi on ihan p*rseestä, sininen väri jää seiniin kiinni!
 
Top