What's new

GudVeikon joulu :: B-52 | Blueberry | Northern Lights

GudVeikko

Member
Tättärää! Ensimmäinen sato on valmistumaan päin ja pistin tuossa parisen viikkoa sitten uutta erää itämään. Olisi sitten joulun ja uudenvuoden megalaiskottelut taattu! :bongsmi:

Toiseen erään kuuluu viimeiset B-52 -siidut, neljä NL:ää ja kaksi Blueberry-risteytystä. Blueberryistä en tosiaan tiedä mitään muuta kuin sen, että ne on saatu friikahtaneesta nartusta.

Kasvatustilaa ei hirveästi näin talven tullessa ole, koska en viitsisi sähköä kuluttaa turhaan tilojen lämmittämiseen. Hetken pohdinnan ja mukavan askartelun jälkeen löysin edestäni tällaisen:


Pieni koppi käytävällä. Valaisee juuri sopivan himmeästi nyt :)


Kolmen ruukun jono vasemmalla pitää sisällään lajiketta nimeltä B-52
Kaksi keskimmäistä ovat mustikoita ja loput neljä oikealla revontulia.
En tiedä johtuiko idätysviikon viileydestä, mutta kauan on kestänyt itäminen. Toivottavasti nuo neljä tuolta vielä nousevat niin saisin edes pari varmaa naarasta jouluksi :yummy:

Tällä kertaa ajattelin yrittää treenata kasveista vähän matalampia ja leveämpiä. Ensimmäinen erä venähti vähän turhan paljon pituutta, mutta olenpahan oppinut yhtä sun toista kasveista <3
Lähinnä Low Stress Training- ja Topping-tekniikoita tulen käyttämään ja taidan laittaa jokaiselle kasville kuitenkin ihan oman kukkaruukun yhteisen ison saavin sijaan.

Kiitos hamppukansalle ja onnea talven kasvatuksiin minunkin puolestani! :smoweed:
 
L

Lapplandish

ei muuta ku kovaa kasvua sinne siis!:) ..kuvia odotellessa..
 

GudVeikko

Member
Huhhahhei, jouluprojekti rupeaa näyttämään jo osittain lupaavalta :D



Vasemmalla kaksi B-52:sta
Keskellä oleva iso ja oikealla sinisessä ämpärissä kasvava kasvi ovat Blueberryjä ja loput kolme valkoisissa ämpäreissä ovat Northern Lightseja.

B-52:
Taivuttelua ja päävarsi latvottu sekä pari isoa lehteä napsittu pois tieltä. Saattaa olla turhan viileätä tuossa kasvatustilassa kun melko hitaasti kasvavat.. Toivottavasti parin viikon sisällä saa nuo taivuteltua tavoiteltuun muotoonsa. :lurk:

Blueberry:
Isoa on latvottu kaksi kertaa. Saatan vielä kerran latvoa, mutta katsotaan nyt miten tuo kasvaa. Pieni blueberry saa saman käsittelyn.

Northern Lights:
Itivät viimeisinä ja saavat kasvaa rauhassa ja hiljaa taustalla. En ole vielä päättänyt näiden kohtalosta.
 

litletown

Member
Hyvin on lähtenyt käyntiin,ja hyvää kasvatusta että joulun ja uudenvuoden odottelulle tsemppiä ja kova kiri päälle.
 

GudVeikko

Member
Kiriä kiriä.. Joo en ole kalenteria jaksanut kurkkia ja huomasin tossa et eihän nää enää taida keritä jouluks.. :wallbash:
Noh, ei voi mitään. Siirtelin juuri muutaman kasvin QQkomeroon ja tyttöjä taas toivotaan, varsinkin tuosta allanäkyvästä blueberrystä :)


Toivottavasti juuri lisäämäni Mg-sulfaatti kadottaa kaiken violetin tuolta.



10.11.E: No nyt kyllä ottaa päähän.. Tuo blueberry näyttää pahasti karjulta. Valmistauduin tässä juuri pistokkaiden ottoon kun tuo yhtäkkiä levisi liiankin kovaa mutta eihän tästä nyt tule yhtään mitään.
 

GudVeikko

Member
Hellou again!

Toista viikko päässyt livahtamaan jopa hyvin selvänä :D ja nyt jaksaa työn ohella pistää pari kuvaakin taas.


Nyt on taas senverta piristävä komero, että hyvin pystyy pitämään taukoa ja antaa 'tolen' laskea. Miksikä tuota oikein voisi sanoa, kun ei se nyt ihan toleranssilta tunnu. Eräänlainen tottuminen siihen toiseen fiilikseen ja paikkaan kai tulee, ettei se sen takia tunnu niin järisyttävän päräyttävältä enää pitemmän päälle. Aion polttaa seuraavan kerran vasta sitten, kun olen unohtanut pilvifiilistä niin paljon, etten enää kestä olla polttamatta uteliaisuudeltani 'löytää' se tuntu uudestaan. :whip:

Vasemmalla oleva B-52 on vasta kolmatta vuorokautta komerossa vähän hitaamman kasvun takia kun taas nuo kaksi muuta ovat olleet qqssa parisen viikkoa. (Pitäs ruveta laittamaan johonkin muistiin, piirtää vaikka kalenteri takaseinään... ja sinitarralla siihen merkkejä kiinni.. tai jotain..)

Siirsin tosiaan palliutuneen blueberryn pois qqkomerosta eslin alle ja unohdin sen sinne pariksi päiväksi. Kolmantena päivänä kun hieman tarkemmin tutkailin, huomasin tyttötupsuja latvoissa. Nyt se on varsin komea ladyboy, mitä nyt vähän alalehdet roikkuvat :)

Tuon sisarukselle käy ihan samoin.
Taisin tehdä virheen heti alussa kun en tutkinut tätä lajiketta yhtään. Sain muutenkin aika yllättäen muutamia siemeniä joskus kesällä. Ei sopinut B-52:n kanssa saman valon alle samassa unirytmissä kai.. No mutta nyt sitten on ensikesän chillit turvattu :p



Näiden kahden taivuttelu taisi olla ihan kannattavaa. Ei se ihan nappiin mennyt alussa, mutta kai sen saan anteeksi vielä näin hampuusikokelaana.:abduct:

Eli nyt uudenvuoden vaihteelle olisi tiedossa vähän pommittajaa, pikkusen mustikkaa ja mustikkapapuja, ja jopa revontuliakin! :woohoo:

Hampuusikokelas GudVeikko kiittää ja kuittaa. :Bolt:
 

GudVeikko

Member
Hjuvaa Joulukuuta! Kuka nyysi meiän lumet!?

Ehkäpä ne lumet löytyy kohta makkarin komerosta! Hahaa! :smokeit:

Ihan mukavasti ne siellä kasvelee. No hätä vieläkään ja ehkä saankin jotain jo jouluna hassutella.
B-52 ja NL ovat kuukauden suurinpiirtein kukkineet. NL:n trimmailuja hieman tupruttelin ja ihan lupaavalta vaikuttanee.


Nämä kasvoivatkin yllättävän nopeaan, oli pakko vähän vispailla:


Toinen B-52 on pari viikkoa muita jäljessä. Vähän vajareitakin..


Valitettavasti kuva-albumini tuli täyteen ja joudun odottamaan vielä yhden postauksen verran saavuttaakseni viidennenkymmenennen tason. Pari kuvaa jäi vielä :D
 

GudVeikko

Member
Hyvää Joulua tai mitä sitten juhlittekin :)

Hyvää Joulua tai mitä sitten juhlittekin :)

Terve! Minä laiskottelen ja quattropostailen(?) ja jotain :smokeit:

Joulukuuseni näyttävät näin joulupäivän alkaessa tältä:


Eivät kerenneet eivätkä taida ehtiä uudenvuoden pirskeisiinkään. Noh, ei se mitään. Säästyypähän enemmän itelle :rasta:

NL: Kivasti tullu timmi latvakerros myöhäisen taivuttelun myötä. Pituuskasvu kun on pikkusen muita nopeampaa..


B-52:



Minä jään tänne vielä kyykkimään ja lahjoja odottelemaan. Viettäkää te rentoja lomia! :eggnog:
 
N

nukkumatti

Hyvää joulua vaan sinnekkin!!
Ihanat kuuset btw ! :D Aikast sativainen nortti...Jollen taas dsd päissöini väärin jymmärtänyt :D
 

GudVeikko

Member
Töttöröö.

Näin kuukausi joulun jälkeen on kai ihan hyvä pistää vielä pari kuvaa.
Talvi on ollut turhan vilpoinen myös komeron asukeille. Pahimmillaan on öisin painunut lämpötila hieman alle 15°C:n mutta vihdoinkin kehtaan pohtia kuivauspaikkaa ja -päiviä. Northern Lightsia olenkin jo lähes koko tammikuun tässä maistellut ja trimmaillut ja hauskaillut ja jea :smokeit:
Riittää siitä vielä ensi kuuksikin. Ja lopputalvi lennetään B-52:lla :dance013:


Saviruukussa ollut B-52 jäi hassusti pieneksi. Nuput ovat jo paksuja ja rupeavat saamaan jo rusketustakin, mutta niitä on vähän ja ne ovat lyhyitä.

Parin päivän päästä ajattelin kaataa. Toisessa B-52:ssa on kuitenkin paljon enemmän niin ei tuo vähyys haittaa. Kunhan se sitten maistuu hyvältä :)

Muuten. Eihän ganjabis kasva ylikypsäksi? Eli menettävätkö kukinnot thc:tä jos kasvi saa olla liian pitkään kukkimassa? Satuin vaan törmäämään jollain keskustelusaitilla erään henkilön kyselyyn ja rupesin itsekin pohtimaan...
 
B

BigHit

Jos annat kukkia liian pitkään niin systeemit (thc?) rupee hajoamaan muiksi yhdisteiksi.

Tulee myös kuulema melkosta unilääkettä.
 
K

Kukkamaisteri

Ymmärtääkseni varsinkin sativat tuottaa jatkuvasti uutta ainetta ja vaikutus muuttuu budin kypsyessä psykedeelisestä lääkinnälliseen/kivunlievityksen suuntaan.
Eli THC/CBN/CBD/YMS/JNE suhde muuttuu JA kokonaismäärä kasvaa.
 

Latest posts

Latest posts

Top