What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

sznake

jarhead
Mah, eu din cele 2 rauri, clar votez pe Base. Daca votam PSD-ul ne dam tara innapoi cu 10 ani de zile minim!

Sa nu mai spun ca oricum, TOTI politicienii sunt viciati! Oricum toti nu au altceva in cap decat pizde tinere si ce masina luxoasa sa isi mai cumpere.. Daca boul ala din articol vb de copii lui ca fumau iarba, el uita sa spuna de cate ori pe luna (saptamana?) se duce la curve!

Macar sa aducem viciile astea la suprafata, e mult mai corect si mai adevarat sa ne admitem natura umana, sa nu se mai ascundem dupa deget. Doar asa putem sa ne vedem linistiti de prosperitatea tarii. La urma urmei drumul spre o democratie adevarata trebuie sa fie consolidat cu libertati sociale! Cu habotnicia nu mai ajungi departe in mileniul 3!

Cine e mai adevarat? Cel care spune pe fatza: da domle, ma duc la curve!.. sau cel care se duce la curve si zice ca de fapt se duce la biserica?..
 

edster

Member
eu cred ca cei care se duc la curve si nu zic la nimeni hehehe
mi e personal mi se pare aberant articolul din gandul,parerea mea ca nu sunt decat propagande politicienesti care de fapt nu au nicio legatura cu decriminalizarea ''drogurilor usoare''.isi urmaresc decate interesele personale politico-economice,nici pe departe nevoile contribuabilului.cat despre commenturi....pfffff unele chiar m-au lasat rece,suntem zilnic spalati pe creier de televiziune si biserica si mi-e teama ca nu exista centre de reabilitare pt asa ceva.
bag pl m-am suparat si ma duc sa bag o pipa.pace aaaaa sznake frate 422 de posturi...tot asa bro.numa de bine.pace si over.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Se pare ca acum pe langa faptul ca fac propaganda anti-iarba diabolica in acelasi timp fac si propaganda anti-base. ma astept sa continue chestiile de genul asta, pentru ca psd-ul sa apara mai popular printre oitele noastre inchise la minte care merg negresit spre belire.

:muahaha: :muahaha: :yoinks: :abduct:

felicitari sznake! :wave:
 

smallearth

Member
votezi in felul acesta:



2elz5fc.jpg
 

high4free

Member
Eu cred ca base n-are de gand sa faca nimic pentru decriminalizare ci doar a gasit un mod foarte bun de a ne atrage atentia inca o data de la ceea ce se intampla cu adevarat.
FUCK YOU BASE:moon:
 

dubite

Member
Offtopic intr-un fel dar prea amuzant!!!
""S-a încercat blocarea maşinii, însă şoferul nu s-a supus somaţiei legale de a opri autoturismul şi a tamponat cu intenţie maşina în care se aflau poliţiştii, ulterior tamponând şi maşina Poliţiei din spatele acesteia, încercând astfel să scape. Poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical pentru a-l determina să oprească maşina, apoi în pneurile autoturismului deoarece acesta nu s-a supus somaţiilor legale. Unul dintre gloanţe se pare că a ricoşat dintr-un pneu şi a pătruns în autoturism, rănindu-l în zona capului pe şoferul maşinii, Sorin P."

http://www.gandul.info/flux/tanarul-impuscat-de-politistii-braileni-a-murit-la-spital-4938259
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta nu e amuzant, e chiar trist. Gloantele mai ricoseaza dar nici chiar asa. De altfel, la cauciuc nu se trage in plin, se trage in partea de jos, la un unghi din care ar ricosa foarte aproape cu suprafata strazii.
 

sznake

jarhead
Nu-mi e mila de bulangiul ala care s-a comportat asa. Merita nu un glonte ci cat mai ulte gloante in cap.

Tocmai ieri am vazut doi tigani intr-un Mercedes nou-nout, mi-au taiat calea milimetric, dupa care erau sa intre intr-unul din fata mea care oprise la trecerea de pietoni. Cel din fata in care erau sa intre s-a dat jos si a inceput sa tasteze un numar la celular (probabil politia).

Tiganii (2 smecherasi de 25-28 ani imbracati in D&G si cu fetzele umflate, probabil proxeneti sau cel putin dintr-un clan ceva) s-au dat jos si s-au dus tinta spre ala. Nu am apucat sa vad ce s-a intamplat ca n-am oprit, dar probabil l-au luat la bataie pe ala.
 

rdk

New member
cica baiatul caruia ia ''ricosat'' glontul in cap (headshot) nici macar nu era mafiotul presupus . sincer nu prea se trage nu conteaza cat de periculos e , doar in cazul in care inculpatul scotea o arma.
 
C

cannabis god

totusi sunt mirat de anumite comentarii.a zis unul asa:mai bine sa moara 1000 de nevinovati decat sa scape un vinovat".nu sunt criminal si nici nu ma bucur ca a murit un nevinovat,dar de aia s-a ajuns in halatul asta,ca militia nu face atunci cand trebuie sa faca si face exces de zel cand nu e cazul.sa scoata arma frate,poate se mai potolesc cocalarii si "genstarii" din romanica.sa ii puna la respect,ca in state.:laughing::joint:
 

brainDMG

Member
"Au fost semnalate zeci de cazuri in care minorii au intrat in coma dupa ce au inghitit diferite fefuri de pastile sau au fumat salvia cumparata din weed shop-uri."

eu cred ca voi semnalati doar ce vreti voi idiotilor ..
in ultimu timp cred k am semnalat mai multe cazuri de suicid(pe fondul lipsei de bani sau a depresiei) decat de coma de la droguri sau mai stiu eu ce fabulati voi ..
daca in tara asta e cineva mai de cacat si mai curva decat politia si politica .. aia e PRESA astia le spala mainile .
 

sznake

jarhead
:biglaugh: Daca ar sti stelistii ca acele instalatii "futuristice" se gasesc deja cam pe toate strazile municipale, de prin anii '80? cam pe atunci paremi-se au aparut HPS-urile...
 

Latest posts

Latest posts

Top