What's new

ULKOKASVATUS-09

-BG-

Member
Huhu miten herkullisen näköistä FJ :yes: syyskuun alku ollu onneksi erikoisen lämmin...toivotaan että jatkus vielä näin vielä pari viikkoa..!
 
G

GusStraw

Luulisi että juuritilan rajoittaminen vaan rajoittaa kasvua, ilmeisesti se kuitenkin myös nopeuttaa kukintaa? Ulkona tuo olisi kyllä helppo toteuttaa ihan vaan muovipussilla, jonka laittaa kuoppaan.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
hyvältä näyttää, ootko FJ sit rasvatonta maitoo ruiskinu noihin?

itseä lähinnä toi home hirvittää, onhan tässä muuten keliä vielä kuukauden verran.
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Nuo on kerran ruiskittu ja ei ole homeita näkyny, muutama pieni budi oli mädännyt mutta tästä syytän yleensä perkeleen koivunsiemeniä...on kyllä perkele huimaa seistä ittensä kokoisten kukkivien ulkokasvien keskellä, tuoksu on uskomaton. Tuo violetti paskiainen joka on ruukussa tuoksuu aivan uskomattomalle, ihmisen paska yhdistettynä kissankuseen + Dr. Pepper ja kiimainen nainen. aijai. Juu, ja ensi vuonna tosiaan kasvit lähtee kaikki muovipusseissa ja ruukuissa maahan, kananpaskat ruukkuun ja montun pohjalle syyslannokset odottelemaan. Kelejä saisi kyllä pidellä vielä tän kuun ajan. Valtaosa kukkii niin että satoa kyllä tulee vaikka löis huomenna pakkaset, kypsäähän se ei toki ole mutta pirun hartsista ja ennekaikkea lähes vaivatonta bonusta kaikki. Sellaset kolkytä noita kaikenkaikkiaan on että hiki tulee teurastaessa :D Mutta aijai, ensi kesänä pitää tehdä valikointia jo varhaisessa vaiheessa nyt kun tietää minkälaisista kasveista tulee minkäkin mallisia.
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Danish Passion "Krapulapaska"
picture.php


Tosi myöhäinen ja valtava Danish Passion, käsi suorana en yletä latvaan ja meikä on noin 190cm pitkä.
picture.php


Pehkurydeeerrrrr!!!!
picture.php


:wave:
 

litletown

Member
Hyvältä näyttää aika valtava toi danish passion kyllä harmivaan et ei ole kukkinut kunnolla mutta lehtee voi polttaa keuhkoköhään asti :) tai keksii jotain järkevämpää mutta omat jouduin kataa liian ajoissa maanviljeliän ansiosta joten kaikki jotka ovat pääseet näin pitkälle täytyy nostaa hattua.
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Jeh, muutama kasvi tanuista ei tosiaan lieemmin kuki mutta valtaosa kukkii vallan mainiosti, harmittaa kyllä että meni nuo esivalmistelut himppa myöhään mutta tietääpä mitä ensi vuonna sitten tekee, joka vuosi jotain uutta!
 

Pahvi

Member
Niimpä, sehän se juuri näissä autoflowereissa onkin niin vaikeaa. Ennustaa tuo oikee ajankohta koska heittää ulos, ainakin noissa fin420 pavuissa kun noissa on niin hirvittävät noi feno vaihtelut. Noh, ensi kesänä lähtee ainaki 2vk aikasemmin idätykseen nuo perkeleet. Toivottavasti sais jostai jotai uuttakin tonne pihamaalle kasvamaan :smoke:
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Jepjep! Noista DP kasveista on kyllä helppo sanoa heti viikon ulkonaolon jälkeen että mistä naaraista tulee minkäkinlaisia. Aijai, tulisi jo ensi kesä..
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
jep ja sukupuolenkin paljastavat helposti tossa kuukauden esikasvatuksen aikana jonka jälkeen on helppo esim urkit karsia seasta pölyttämästä kukkasia! ;)
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Ai hitto vie Paffi, että on Suomessa hidas posti, kun ne sun 3 vuotta sitten lähettämät pavut eioo vieläkään tullu :p :abduct:

Tänään lähtee OD-Pertit pakkaseen ja huomenna hassiksen nysväystä edessä :)
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
jepjep, suomen posti on kyllä paras heti sampopankin jälkeen. Perkele kun noista osa jää tosi vaiheeseen mutta hartsista se on jokatapauksessa niin miäpäs teen vittu piliveä niistä. Ja keitän butterit kaikesta mitä jää bubblen teosta. Muahahaha! Hitto tuohon pelkkään heinään tulee hukuttua, pitää kuivattaa kaikki ja tehdä jymybutterit nii-i.
 

kekkone

Member
Wanhat hipit kuiski korvaan että jos on ongelmia elukoiden kanssa jotka syö plantut, kannattais puukolla veistellä hajusaippuaa ympäri mestoja...Eivät kuulemma tykkää pahemmin saippuasta, saippuan hajulla ei niinkään väliä.....
En tiedä onko tämä tieto jo kerrottu aikasemmin, mutta tulipa postattua.
 

litletown

Member
Joo kyllä tää kesä meni himpasen pieleen.Eka kasvit vietiin kotoa siniseen rakennukseen.Sitten kun sai uudet setit just ja just laitettuu niin oli jo liian myöhä.no tuli nyt sentään jotain hötöä ja lehtee.Eli paikat jo katottuna ensikesäksi ja sen huomasin että,kannattaa satsata siemeniin enemmän kun esim.esikasvatukseen kyllä ne tuolla ulkona pärjää ja ne jotka ei niin tietää että,ei niistä mihinkään ole joten satsatkaa isompiin siemen eriin ja mielellään se 2-8 eri paikkaa ja eri lajikeita myös hitaita että,nopeita.ja ne ulkohommat kannattaa aloittaa ajoissa earlyt maaliskuun alussa ja kaikki af:t toukokuun alussa ja sit heti kun yölämpötilat on plussan puolella niin valmisiin kuoppiin jotka ovat kalkitettu jne.Myös mullan valinta on tärkeä taimi-kylvö-kukkamulta sekotus on aivan loistava mutta ei liian turpeinen setti kun noi saatanan etanat on nopeasti riasa.Mutta sitten taas ensikesänä jaksaa yrittää valmistelut aloitettu jo.
 

kekkone

Member
Ainiin, unohdin viä pistää tän linkin, koskien siis elukoitten karkottamista/planttujen
joutumista vääriin masuihin:
http://unleashdagreen.net/forums/showthread.php?t=3043

"I'm the dried blood user...I have been using it for over 20 years...never in the ground.....I sprinkle it over the whole plant...It never burns... its hard to wash off in a light/mod rain and when it does it is fert.. It works for me for rabbit and deer...it doesnt attract animals(for me) I have had a bear chew on a plastic bottle of it, but did not eat it. Bears will look at anything for food including your cold frame that has the smell of your hands all over it....As for your plants use it on a few and your other precautions on others...Its my guess that it may work for you to...As for the trampling...I have had lots of plants stepped on over the years....almost all just need a little love to recover. But plants that have been dug up, unless your lucky are usualy dead."
 

DonBong

Member
Mä kyllä käytän ens kesänä kaikki mahdolliset keinot hyväkseni, jotta sato säilyisi harvesti-päivään asti koskemattomana..perkules!!..

Tänään pitää vissiin jaksaa taas pyöräillä kurkistamaan miltä ne toiset spotit mulla näyttää, jos eivät ole nekin menneet vääriin suihin.

Have a great weekend brothers n sisters !! :rasta::yes:
 

Underground

Active member
Siisti pelto FJ, pitää tulla poistaan parit siemenet jossain vaiheessa. Nyt alkaa olla vapaa-aikaakin taas vaihteeks.

Pahville terveisiä, jäbäkin kaivautunut kiven alta esiin. Vieläkö hydro pöhisee?
 

Stombe

Active member
Long time no se UG! Toivottavasti ei oo ollut ongelmia viranomaisten tms paskan kanssa. Välil tekee paussi hyvää ihan sama minkä paris touhuu ja miten siistiä ja elämäntapajubaa se on...... Jäbältäki oli mulla Blingblingit eslien alla kesken mutta pedrot ei nyt klassisesti suoraan sanottuna niitä vienyt mut sanotaanko näin et 2 dorkaa päätti bentso känneis tulla sekoilee ja haastaan meidän oven taakse => lopputulos ambulanssi ja maija ja mondeo .... perkele, oli viel BT:tä saatu Reefermanin blueberry sativa tms... kaikkea kivaa ja harvinaista. No se on kiva et on nykyään jyvät erotettu akanoista ja KUNNOLLA! Kaikkea hyvää kaikille enemmän tai vähemmän aktiivisille ja icmag fin divisioonalle!

p.s Pahvi ootko tekemässä indoor settiä nyt lähiaikoina, jäbän monstereit kaivattais. Ja hyviä keskusteluja kans.
 

Latest posts

Latest posts

Top