What's new

Aprovizionare

high4free

Member
Salut oameni buni,

Pt ca traim in Romanica si nu avem magazine de specialitate in ale crescutului de plante in casa, ar fi frumos si foarte util ca fiecare sa zica din experienta lui de unde se aprovizioneaza cu cele necesare pentru grow.In felu asta o sa stie tot omu unde sunt cele mei ieftineala becuri, unde e cel mai bun pamant, unde se gasesc nutes buni, samd.

Asa pentru inceput, stie cineva unde pot gasesi carbon activ ca sa-mi fac si eu un filtru?

noroc!
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
magazine acvaristica

am citit undeva ca merge si cu asternut igienic pt pisici
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pe aici nu gasesti mare lucru.. din experienta mea singurele lucruri ok care le poti folosi de pe la noi sunt ghivecele si pamantul.
 

zeeland

Member
un prietend de-al meu foloseste filtre ptr hota. pur si simplu indeasa2-3 intr-o teava de canalizare din aia gri cu diametru de 100-110, nu stiu sigur. teava respectiva este intercalata undeva pe parcursul exhaust-ului.
 

sznake

jarhead
Nu cred ca exista niste locuri determinate de unde growerii romanasi merg agale, in sir indian, sa isi faca aprovizionarea...

Chiar daca ar fi, nu ar fi foarte inteligent sa le dam coordonate geografice ghertoilor albastri.. :)

Cand vine vb de crescut MJ nu te gandesti la ieftineala ci in primul rand la SIGURANTA!

:2cents:
 

high4free

Member
Nu cred ca exista niste locuri determinate de unde growerii romanasi merg agale, in sir indian, sa isi faca aprovizionarea...

Chiar daca ar fi, nu ar fi foarte inteligent sa le dam coordonate geografice ghertoilor albastri.. :)

Nu ma gandeam ca merge lumea in sir indian da ma gandeam ca cineva zice vezi ca am gasit la bricostore cutare fert care a fost super bun, sau fereste-te de cutare ca e de rahat.

noroc!
 

edster

Member
parerea mea e ca tot internetu e solutia cea mai buna pt growerii care au posibilitate sau cei pretentiosi care stiu ce cresc si vor ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.io sper ca in curand sa apara growshopuri si in tara.aaa si apropos stie careva daca au statut ilegal?ma refer daca e vreo lege sa interzica comercializarea produselor de grow.paix
 

sznake

jarhead
Binenteles ca nu exista o lege sa interzica produsele de grow. Alea is pt grow si atat. Poti sa cultivi rosii sau castraveti cu ele. Care-i prob?
 
S

soulles

Anul trecut ma plimbam in Budapesta si am dat de un grow shop Bush Doctor se numea era tare de toate gaseai nu imi venea sa cred ce vad:laughing:.Dar stati linistiti ca a gasit statul si acolo o modalitate de al inchide.
 
S

soulles

Inca nu am fost in Olanda dar anul asta sper sa ma duc de revelion.Amsterdam, cred ca nu o sa imi vina sa cred ca imi iau fys direct din magazin si il fumez acolo fara stress.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
ma gandeam la seminte
am incredere in seedbankupdate si informatiile de acolo...dar ca orice om cu putin creier si frica de cei ce fac din lege leagea lor, sunt curios in legatura cu modul de trimitere al semintelor. 20 de euro nu e o paguba prea mare, dar as prefera sa stiu daca va trebui sa ma duc sa le ridic sau sa semnez pt ele - doua optiuni care imi displac foarte mult. prefer lucrurile bine ascunse si in plicuri simple care ajung in cutia postala si nu atrag deloc atentie....desi cand am dat si eu seminte as fi putut sa le ascund mai bine...chiar daca posta interna nu e atat de intens verificata...
 
S

soulles

Gantz atata pot sa iti zic ca prima mea comanda de acu cativa ani de la nirvana a ajuns cu bine in plic si bine ascuns.Dar de atuncia am pierdut 300 de euro trimitand prin plic(nu dintro data).Este vb de drchronic.Acuma ca o ajuns banii si am luat tzeapa de la ei sau vreun agent postal so bucurat de bani asta nu stiu dar seminte nu am mai vazut de la ei.
edit:trebe semnat cand iti aduce la usa postasul dar poti evita asta daca ai vreun prieten care ia comanda si nu este grower desigur.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
prima mea comanda a fost tot de la dr chronic si am avut si eu probleme. prima data nu a venit...asa ca i-am mailuit...astia au tot verificat, au vorbit si apoi 7 zile mai tarziu royal airmail a venit la mine...si pt ca postasul se cunoste cu mama...draga de ea l-a ridicat.
nervi si morcovel: SCUUUUMP
Seminte: 20 euro
fumat Blue Mystic de anul nou cu cel mai bun prieten al meu: PRICELESS

dr chronic a avut niste probleme...am citit undeva ca fetita lui a avut ceva naspa rau si ca doctorii nu au putut sa o salveze si ca asta i-ar fi provocat o cadere nervoasa si din acest motiv au fost probleme cu dr chronic.

stai sa ma gandesc: oare politaiului ii va pasa daca amicul meu creste sau nu???? sincer eu sunt olecutzica mai responsabil asa ca le voi ridica eu de la postas daca e cazul...sau voi avea grija din timp ca sa nu fie nevoie sa semnez sau sa ma duc pana la nu stiu ce oficiu dupa ele. voi avea grija ca sa le comand de la o bancutza care le trimite direct la casuta mea postala ;)
 
S

soulles

Am avut un sir mare de nereusit cu seminte asa ca am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ma duc eu sa le cumpar de unde e legal sa vanda plus mai fac si o excursie.Dar este mai costisitor normal dar cum zici si tu sa fumezi un cui de vreo 20 cm cu cei mai buni prieteni e PRICELESS pt restu exista Master Card:laughing:
edit:inca un post si ai 1000
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca prin amsterdam te referi la locul ala magic de unde vei lua seminte, te anunt de pe acum ca oferta e limitata si nu vei gasi seminte decat de la cativa breederi. De cand s-a inchis Seedboutique (shop-ul din Amsterdam) acum cativa ani gasesti usor doar Sensi, Greenhouse si inca cateva mai putin cunoscute. Sensi sunt ok. Cu GH nu prea sunt eu de acord. Dar asta depinde de gusturile fiecaruia.
 

zeeland

Member
acu 2 ani am cumparat un pachet de ww de la green house cu 80 de euro. o germinat o singura samanta..... planta nu crestea nici de-al dracu, o ramas f mica si o devenit mascul :)). anu trecut am cumparat guerilla's gusto de la sensi. din 10 or iesit 8, din 8 am avut 3 femele. o crescut super, dimenisiuni impresionante. le-am recoltat cu emotie mare si cand am incercat budul....aproape ca si cum ai fi fumat ruderalis. slaaab de tot. deci nici nu stiu ce sa mai zic. noroc ca am avut seminte si din alte surse ca altfel si faceam cu nervii, lol.
 

arigog

Member
trebuie sa sar si eu in apararea celor de la GHSC.
am cumparat 10 seminte de SSH feminizate , de germinat au germinat toate perfect , singura pb a fost ca au trecut in jur de 20 de zile pana sa primesc comanda , dupa ce am platit si faptul ca au existat mai multe fenotipuri.

stiu ca parerile sunt impartite , in legatura cu ghs , eu unul doar de la ei am sa cumpar seminte tot timpul, deoarece au preturi bune , si din experienta mea calitate buna ;)

SSH GHSC : :joint:

 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sensi sunt ok, insa nu am incercat guerilla's gusto. la fel si white label, care apartin tot de sensi. la fel si alte marci de prin spania.

cu nirvana am avut ceva probleme.. in sensul ca nu mi-a germinat nici una dintr-un pack de ak-48 si de atunci am inteles ca e mai bine sa ma axez pe calitate. acum am ak-47 de la serious care presimt ca nu ma va dezamagi.

nu arata rau ssh-ul ala, cate zile de flower are in poze?
 
Top