What's new

ququmeisterin uudet kujeet

K

Kukkamaisteri

26.1.2009:


picture.php


Sinappi, www.hardwareversand.de Xilence 12cm potkurit maksoi reilu vuosi sitten 20,40€/10kpl, +postit siihen päälle mutta samalla ostin muutakin niin vaikea sanoa... edullista silti.

Tuore liemi ja EC 1.3 tuntuu toimivan optimisti.
Lähipäivinä on tarkoitus ottaa jokaisesta 4 alinta oksaa pistokkaiksi.

-QQM
 
P

perakko

tosta oikeen puoleisesta ainaki! näyttää kyllä mahtavalta. varsinkin tuo todella haarautuva kasvutapa, monta vahvannäköistä päälatvaa! very nice! osaatko kuvailla tuoksuja ollenkaan tässä vaiheessa? minkälaista hajua jää sorminpäihin kun raapii varsia??
 
S

sinappi

Kiitti Ququman! Pitää alkaa kahtoon. Ja kivalta näyttää..Mukavat puskat tulossa haaroista päätellen;)
 
K

Kukkamaisteri

29.1.2009:

picture.php


Perakko; Hajuista en oikein osaa sanoa mitään, dedä dukossa... jotain kaneli-parsaa ehkä, mieto haju. :2cents:
 
K

Kukkamaisteri

Tämmöisiä vauveleita tuli tänään:.. Perinteisiä klassikoita + mysteeri "S1" boonus.

picture.php



:abduct:
 
R

ruutzman

On vähän kasvupyrähdyksen makua, hurja muutos 4 päivässä! Miten, oletko antanut minkälaisessa ec:llä tyttöjen kasvaessa, nostanut vai pitänyt samassa, tai mahdollisesti laskenut? :chin: Tosi hyvältä näyttää.

Ja siinäpä onkin sitten ainakin vähäksi aikaa uutta kasvateltavaa :yummy:
Hyviä kokemuksia ainakin pilven osalta on useasti, mitä olen kaverilta päässyt maistamaan.
 
K

Kukkamaisteri

ECtä laskin hieman 1.2-1.4 haarukkaan, tytöt imee vettä ja lannoitteita tällähetkellä hyvässä balanssissa, pH ja EC pysynyt vakaana monta päivää. Hyvin pyyhkii..
 

sensimillah

Member
Gugumaisteri, jos vaan raskit niin voisin ostaa muutaman pavun noita The Pureja?
Tuota Skunkkia on niin pirun kauan pitäny laittaa ja tilaamani pavut ei koskaan tulleet.

Huh, nyt pajat deadly nightshadea. :rasta:
 
K

Kukkamaisteri

1.2.2009:
Nappasin 4 pistokasta kustakin, toivottavasti joku juurtuu.

picture.php


sensimillah; Valitettavasti käytännön syistä ei taida papukaupat nyt onnistua.:violin:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Tuo on noita uusia Sensi Flying dutchmani paketteja? Tuo pure nääs..
Mielenkiinnolla odotan itämisrepsua. Sensi on aika ala-arvoinen lafka noiden kanssa nykyään. Toivottavasti itävät.. Vähän niinku Wolfgang Petersen. Eka tekee Das Bootin ja sitten lokaa itsensä Troijalla ja Poseidonilla :smile:

:woohoo:
 
K

Kukkamaisteri

5.2.2009.
Ensimmäinen 12h yö takana ja puskilla pituutta 45-50cm, Toivottavasti eivät veny aivan tolkuttomiksi, oksaparit lähti vaihtelemaan puolta 11-13 haaran kohdalla ~40cm kohdilla.

picture.php


BadTicket; En tiedä paketista onko uusi vai vanha, onkos noissa nyt ollut viimeaikoina huonoja?? höh.. no halpoja oli ainakin että ei niin haittaa.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ niin se oli semmonen kellertävä se vanha paketti. Tuo on ilmeisesti sitten uusia. Laadusta en mene vannomaan mitään, suuntaan tai toiseen. Vaan noita sensin papuja on viime aikoina haukuttu. Esmes tää Edi Ruusentaalin Super Haisuli. Piti olla uusia papuja ja tuolla jengi sanoo, että 10% niistä itää. Niin enpä menisi luottamaan sensiin. Myös muutama vuosi taaksepäin sain erittäin huonon kuvan heidän asiakaspalvelustaan kun niitten paskoja indoor mixejä kokeilin. Friikkejä..
Toisaalta henkilökohtaiset skismat voivat ajaa meikäläisen kyseenalaistamaan ja epäilemään heidän tekosiaan. Toisaalta huhujen mukaan nämä Dronkerit ovat myyneet lafkansa ajat sitten, sensin siis. Jos joku Arjan tyylinen sitä nykyään runaa niin tietoja tuosta voi olla vaikea löytää. Ja rahan teko on se #1 listoilla.
Nojoo, menee vähän ränttäämiseksi. Kerrohan sitten miten käy, kun noita idätät
Se on varmaa, että sensi osti flying dutchmanin. Siitäpä oli topikki tuolla TFD ic:n voorumillakin. Ja niiden vanhat breedaajat ovat ainakin jättäneet laivan..
:smile:

Postaanpa vielä loppukevennykseksi täysin asiaan kuulumattoman videolinkin:

Chuck Norris in Fallout 3
 

Hyoglossus

New member
Totisen totta näyttää olevan Sensin siemenien laadun luhistuminen. Hyvä kaveri tosiaan tilasi noita ERSB -siemeniä, ja kas kummaa itävyys oli 10%, joka sekin urkki.
Tilaisin ennemmin tätänykyä Mandalalta tai vaikkapa Tanskasta. Halpa ei tosiaan tarkoita aina huonoa...
 
K

Kukkamaisteri

10.2.2009

Oikean- ja vasemmanpuoleinen varmistunut ukoksi/hermuksi, keskimmäinen vielä epävarma hermunen...

Thank You S.a.n.n.i.e.s S.e.e.d.s!
:wallbash:
 

Sweet Inc.

Member
Älä laita tuohon Bilteman digiajastimeen mitään isompaa kiinni! Mulla jätti irrottamatta, vaikka oli kontaktoria ohjaamassa.
Noi Elexit taas on kestäny jo neljättä vuotta mulla ja on tarkempia kuin esim, Omnirexin ajastimet. (Elexi on aika arveluttava valmistaja tosin)

Bilteman sähkölaitteet jää hyllyyn tästä lähin kyllä...Toiminnan on lopettanut myös pöytätuuletin ja ilmankosktutin.(No sen korjasin jessellä ja epoksilla mutta silti)
Tehkääpä vertailu, 23W Bilteman esl ja Megaman 15W esl. Megaman on aivan selvästi tehokkaampi vaikka watteja syö paljon vähemmän.

Onhan Biltema varsin wunderbar mutta mikään sähkölaite missä on jotain muuta kuin pelkkää kuparia kannattaa jättää sinne.
Myös muutamat pikaliittimet kannatta kiertää, pitäs tehdä lista mihin ei kannata koskea... Siksi että siellä on paljon hyvää ja halpaa kamaa, mutta paskan seassa.

Puskissa suhisee! Hyvän näköstä.
 
R

ruutzman

Oikean- ja vasemmanpuoleinen varmistunut ukoksi/hermuksi
Thank You S.a.n.n.i.e.s S.e.e.d.s!
:wallbash:

vtulla päähän.. taisitkin mainita tuolla alussa että hermisherkkä on mutta onhan toi aina perseestä, mitä ajattelit tehdä viimoisen kanssa? takas vegeen ja kasvattaa isommaks, tai no sukupuolen varmaan tarkistat ensin.. voihan sinne lisäillä jotain muuta sitten kaveriksi :petting:
 

Latest posts

Latest posts

Top