What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pot of Gold 11x, 1x Dream Goddess- RWgrow. + keramzit drip. 6k

Celer

Member
Cau, sem tu, hledal jsem neco noveho, par vlastencu tu taky je, tak Vam tu chci predstavit sve prvni hydro drip.

Svetlo- 600W
Odtah- UFO 1050m3
Stul doma delany 150x110 zakladna
kvetniky 6l, medium 70%RW kosticky + 30% keramzit, vse tyden pufrovano na prijatelne PH
Rezy: rezy od clecny wildy- 11POG, a jeden muj poklad Dream Goddess/ GodBudx Dreamweaver, myslim, ze tu ma i svuj thread, od MODseeds
klasika mistnost potazena folii.
Hnojiva- Bcuzz A, B hydro, PK, Atazime
kyselina od Gh Ph-
2x 12kapilar s filtry, nejsilnejsi cerpadlo od Akvaking

Omluvte kvatlitu fotek, musel sem je zmensovat pro grower, tak sou to maly mrzaci. Kytky na rustu focene nejsou, byly presne mesic, nejdriv to vazlo na cerpadle, a 2x sem vytopil, spinacky se utavily. Pak zaclo probijet cerpdlo, probijeli i kytky pri zalevani.

EDIT.: takze se omlouvam, ale fotky me fakt serou, a nejdou vlozit, neumim dobre anglicky, takze to musim pockat, nebudu tady cely dopoledne:D
 
Last edited:

Happy_Mirec

New member
No ja moc taky nee, ale zkus dat edit, potom pod smajlikama klikni na upload pics. V dalsim okne zvol obrazky, ktery chces pripojit a nasledne upload. Az budes mit fotky ve svi galerii, tak kliknes jenom na fotky, co mas u sebe v profilu a oni se ti do prispevku vlozi samy. Je to celkem slozity, ale to zvladnes :)
 

radvancan

Active member
ICMag Donor
Veteran
:)

:)

Celer.....hore mas ´´USER menu´´´tamje upload fotek....kliknes a pak pridavas foto ako na G..pak das upload/ submit ..pak se ti objevi fotka tam muzes napsat nazov, ale nemusis....pak das proces filess..takhle se ti uploadne fotka na icmag.
Potom ju pripojis k prispevku tak ze das napsat novy prispevok a potom dolu najdes sve nahrane fotky...do prispevku pridas kliknutim na fotku..v prispevku sa ti musi zobrazit jej adresa...a potom uz len Submit replay a mas fotku v prispevku...ked to zvladnes, cio verim ze hej tak to zmaznem :);) ja tiez neviem takmer vobec po anglicky ale je to to iste ako vydrbany G. :);)
 

Celer

Member
takze konecne, nebudu to pokouset, dokud to jde, posilam, fotky ze dne 65. 66.den. sklizne.




macros Dream Goddess 2x





Pot of gold


dalsi DG 3x





 
Last edited:

ZeeGun

Member
Přesně tak, máš ten PoG krásně dozrálej..

Měl jsem již tu čest ochutnat tento model a máš se na co těšit..:)
Je to opravdu silná odrůda..

Dal bych ti K ale ještě nemůžu..
 

Celer

Member
zbytek fotek ze dnu pred sklizni, zhruba od 55.dnu poslu pozdeji, a pripojim i report, az to bude suche, uz sem kostoval, a zhuluje to dobre:)
 

newhousegreen

-.-
Veteran
Celer said:
zbytek fotek ze dnu pred sklizni, zhruba od 55.dnu poslu pozdeji, a pripojim i report, az to bude suche, uz sem kostoval, a zhuluje to dobre:)
Už se těšime:),fakt krásný,všechny neuvěřitelně uniformní
 

simor

Member
Veteran
zdarec...
ukaž nám ty kytky celý...
POG POG proto bych je chtěl vidět...
díkes
 

Celer

Member
Je bejci:) Ja sem obcas chodim, fotky mam uz na CD, takze az budu mit chvilu casu koumat, jak je sem nahazet, je to pro me totiz dost slozity, jinak sklizen rozdelena na dve poloviny, jednu mel kolega prispivatel, co zapujcil komplet 600W, chobotnici k dripu a cerpadlo, samozrejme polovinu elektriky zaplatil, celkem toho bylo prez 0,5kg:D, presne nereknu, jelikoz neco se semtam uhulilo, myslim si, ze na prvni hydro velice dobre, jedina vec, co me stvala, byla konzistnce spodnich palic, ridky, ze to nebylo mozny, vrsky naopak jako krava, ty ani bohuzel nemam nafocene, protoze sem ty vrsky pri suseni zabalil ja debil do novin a jake bylo moje zdeseni, kdyz sem skoro ve vsech nasel plisen, takze hned rozstrihat a susil sem na bambusove rohozi na zemi a ofukovat el. primotopem na 1/2 vykon. K tomu huleni, chuti a ucinku, jednoznacne DG byl asi po dlouhy dobe tak silny huleni, co sem kouril, POG byl hezky dozraly, mozna az malicko prezraly, zhuloval vsak jak kdy, nekdy malo, nekdy total, ani ne podle mnozstvi, flushing probihal lajdacky cca 6 dni, protoze se podelalo cerpadlo a musel sem prolivat konvi vodou, a znate se, jestli ste tak liny jako ja:D, chut u DG byla silna, silne korenena, tak jak vonela susina, tak i chutnala, nastavala okamzita tezka zhulenost, u POGU, jak uz sem napsal vyse, je to hulo, ktery zhuli opravdu, jak kdy, kamosi rikali, ze je to slabsi jak venky, ale co si musime priznat, venky maji opravdu vetsi silu nez indoor, asi jak co, to je jasny, i prez zanedbany flushing byla chut a kour jemny, chuti sice jako chcanky, nebo nevim, jak to popsat, proste skero, vune susiny byla slaba, asi to bylo i tim spatnym susenim, nenapadny skunk, ne tak silny gaucak, jak se rika.
Fotky sem nahazu, az to jeste vykoumu, minule to trvalo fakt dlouho.
Fotky celych rostlin mam taky :woohoo:
 
Last edited:

Celer

Member
takze tady to mate:) vybral sem tak to nepodstatnesji, fotky ze zacatku kvetu nemam, takze zaciname od 33. dne.


stul drip

33.day

33.day

33.day

49.day

56.day

56.day

64.day

64.day
 
Last edited:

Celer

Member
A zde fota ze sklizne:) Vrsky tlusty jako ruka a mam ruce docela silny:D, spodky ridky jak outdoor.

macro POG

macro POG

leaf POG

POG

macro DG


DG


grassbag
 
Last edited:
Top