What's new

Sisäkasvatuskauden projektit

P

perakko

terveennäkösiä kuspäitä :D

oliks toi violator kush og kush x herijuana vai muistanko aivan väärin..?

punkit kannattaa hoitaa hengiltä. neem oljyä joka toinen päivä viikon ajan. otat vaikka suodatinpussin, kastat sen siihen litkuun ja käyt joka lehden läpi, ei vielä liian iso homma tossa vaiheessa.

hyvältä näyttää!
 
C

curts1

Mulla on ny plantut 12/12 systeemillä ja LR2:set ovat jo kypsymässä -nice. Sativat ovat outoja olentoja, pituutta ei juuri ole tullut, toisaalta en sitä kaipaakaan. Kadun että tilasin Kwazulu straini kun olisi varmasti ollut jotain fiksumpaaki valinta.

Jos/kun tää tulee valmiiksi laitan Diesel Ryderit kasvamaan.
 

Horselover Fat

Member
Veteran
Perakon JB on kyllä sikahyvän näköistä!

Näpsäkät kasvit kyllä ruutzmanillakin tulossa. Kauanko ollu vegessä?

Omat on menny 1kk sitten mullan alle. Eli jotain 3-4 viikkoa nyt vegeilleet. Olin vähän laiska ni ovat vielä aika pieniä. Nyt kyllä kasvavat iloisesti =)
 
R

ruutzman

Perakko, öööö jos muistan nyt aivan oikein niin violator taisi olla hindu kush X malana, oon aika varma että isä oli ainakin tuo manalalamikälie :smile: barney's farm varmasti kertoo enemmän

Ja joo, juurikin tuolla neem öljyllä olen hoitanut. Alkuun taisin 4 kertaa pestä lehdet juurikin tuolla mainitsemallasi tekniikalla, paitsi että käytin pesusieniä mutta sillähän nyt ei ole mitään väliä. Tässä on vaan semmonen hauska juttu että nuo punkit on mitä ilmeisemminkin asuneet tässä kämpässä kauemmin kuin minä. Naapurin täti on jonkin sortin tuttu ja kertoi asuntoa esitellessään että aikaisempikin asukas oli ollut joku kukkaispoika, kaiken maailman kasveja pitkin seiniä hyllyjä kattoja ja ikkunoita. Siinä vaiheessa kun punkit ekan kerran minulle ilmestyi ja aloin asiaa funtsia niin loppujen lopuksi pääsin siihen tulokseen että ne ovat jo aikaisemmalta kollegalta tänne jääneet.

Eivätkä todellakaan ole mitään kivoja, mitään kasveja ei ole oikein voinut pitää, söivät chilit ja viikunatkin. Siis olihan noita muitakin kasveja hieman johonkin väliin mutta ei ne oikein hyvin kasvaneet.
Nyttemmin sitten nämä hamppu tyttöset ovat oikeastaan ainoat kasvit täällä ja olen onnistunut punkit pitämään suhteellisen hyvin erossa tai ainakin omissa oloissaan tuolla neem pesulla ja hyvin usealla päivittäin suihkimisella(neem-öljy myöskin nyt jonkin aikaa).

Eli siis nämä punkit taitavat olla jo aika monetta sukupolvea, voidaan varmaan puhua melkein jo kuolemattomista öttiäisistä :confused:
Pitää nyt vielä kohta uudestaan pestä tytöt ja toivoa että kun vaihtaa natikan päälle ja kuivuus nousee ne eivät kovin nopeasti hyökkisi päälle...

Horselover, saitpa kyllä kalenteria katselemaan ja päätä raapimaan, tuntuu että mennyt ajantaju ihan ulalle eli yllättävän kauan nuokin on vissiin ollu.. Pistokkaat istutin multaan aikalailla 2kk sitten ja nuissa isommissa ruukuissa ovat olleet varmaan noin kuukauden ja kaksi viikkoa :smile:
Vielä mennään maximissaan puolitoista viikkoa ennen kuin vaihdan valojaksoa. Harmittaa kun on niin saamaton etten ole saanut laitettua ylös mitään päiviä edes itselle.
 

-BG-

Member
perakko said:
sit täs on hashplant x skunk#1 bg:ltä 4/4 oli narttuja



näitä ois siis tarkotus heitellä kukkimaan toivottavasti lähiaikona... :violin:

Hyvin meni kun kaikki narttuja :yes: hienoa..! Laita ihmees uutta raporttia kun projekti etenee..!

Ja herutukset loppuun pure hazella


 
Last edited:

Sweet Inc.

Member
Tsaijjaijjai!

Tsaijjaijjai!

Onko sulla Ruutzman ilmankostutin skulannut, onko mittaria jolla oot katellu ilmankosteutta? Oma kärysi kolmen päivän käytön jälkee (Biltema :no: ),
Eikä auttanut kahden kuution kaapissa 500m3/h ufolla yhtään. On niin perkeleeeeeen kuiva ilma tässä talossa varsinkin talvella.
Nyt siinä 25%RH joka laskee vielä yli 5% kaapissa, tai asteikko loppuu digimittarista.
Ongelma on että multa kuivuu päältä nanosekunnissa, ja vielä pahempi homma on lehtien selvä kärsiminen.
Ei ole enää tilaa lecalle ruukkujen pinnalla, juuret kasvaa ylös mullan pinnalle asti koska pidin mv:tä viikon siinä päällä haihtumsien estämiseksi. Pakko jatkaa kunnes saan isommat ruukut. Liian kovasta ilmanvaihdosta (syntyvästä alhaisesta kosteudesta):
Retardo Motabon said:
Transpiration increases in the plant causing a reduction in growth efficiency due to increased demand on roots to maintain water balance in the plant. Stoma close when wind is too strong to conserve moisture. therefore Co2 intake is reduced in the plant. Agitation from strong wind also causes inefficiency in the translocation of nutrients within the plant. energy is wasted repairing wind damaged leaf tissue. many studies have been done on this.
Aivan noobie mullan kanssa mutta hyvältä noi näyttää ilman lannoitteita mustassasurmassa.
Mullassa olevat AK ja 3xSkunkSpecial menee 11l multaruukkuihin heti, kunhan tilaus tulee Sakemanneilta läpi. :cuss: Joulu&Vuodevaihde. :cuss:
Jos tulisi tällä viikolla, pääsisi heittämään femmattuja 3xJackHerer, 2xBlueBerry ja 2xWW 1l multapotseista omaan bio-coco-multa-leca-dripperiin,
D.I.Y biofiltterillä ja GHE:n Biomagix-sotkulla.

Perakolla, Rootzmanilla ja BG:llä on jo niin hyvän näköstä että omat= :badday:
Vittu mikä raamattu taas...SkunkSpecial Luftwaffe lennättää...

EDIT: Koittakaapa muuten laittaa suihku niin kuumalle kun pystyy ja huutamaan, kylppärin ovi auki, ja 45m2 kaksio muuttuu tropiikiksi viidessä minuutissa. 70%rh ja 26 C on aika tukala vaan oleskella, shokkihoitona kyllä toimii...
 
Last edited:
S

sinappi

Perakko, kiitos karmasta!! En ole aiemmin käynyt kunnolla selaamassa mitään käyttäjähommia ja nyt vasta huomasin tuollaisenkin..Olin ehtimässä jos olis saanut vähän kuvia latailtua mut täytyypi ootella et poijjaat saa saitin kuntoon.

Heissuli vei
 

Sweet Inc.

Member
Tyhmä on aina tyhmä....

Tyhmä on aina tyhmä....

Perakko, kiitos karmasta!! En ole aiemmin käynyt kunnolla selaamassa mitään käyttäjähommia ja nyt vasta huomasin tuollaisenkin.
Jahas, emmä muistanu/tienny noita...onneks nyt tyhmällekki selviää....Tattis jakaneille!
 
R

ruutzman

SweetInc.. Ihan on ok pelannu toi kostutin.. sain kaverilta lainaan jolla oli myös ollu vähän isommassa tilassa eikä ollu oikee hyötyy, itsellä sen verra pieni tila että vähän auttaa. Kosteus vaihtelee 40-60% noin mutta mittari on vanha ja osumaa ottanut joten en aivan täysin siihen luota, mutta kyllä tuosta ehkä jotain hyötyö on :smoke:

Hmmm, mietimpä ja olen miettinyt aikaisemminkin mutta voikohan toi neem-öljy vaikuttaa mitenkää lehtien kellastumiseen. Jotenki tuntuu et aina 'lisääntyy' kyseinen muutaman pesukerran jälkeen.
 

Stombe

Active member
Ch9 femssuja Green bud & Jack bud menossa 30 päivää valojakson vaihdosta:

100031compdown-med.jpg


100031comp-med.jpg


100031colas-med.jpg


100031big1-med.jpg
 
Last edited:
P

perakko

pitkii pellavii hyvii hamppuja! kunnon pamput kohta kylvettävinä... hyvältä näyttää!
 
R

ruutzman

Vähän jos päivittelis,, nyt on 10 yö menossa siitä kun vaihdoin valojakson ja laiton isompaa lamppua päälle. Ihan hyvin menny muuten vaikkakin ravinteiden syötön kanssa on ollut hieman ongelmaa ja jonkin vajaavaisuutta varmaan on...vähän kuvaa:
picture.php
picture.php


Yksittäiskuvaan otin G. Kushleyn koska on selvästi muita siskojaan kookkaampi ja tiheämpi, latvonta ja levittely onnistui kiitettävästi ja uskon että altakastelu-ruukulla on myös jotain tekemistä asian kanssa.

So everything is fine in my kingdom.. except these fuckers
picture.php


Vähän kuin pelkäsinkin niin natikan tuoma lämpö ja kuivuus ovat tuoneet pienet mightymitet takaisin.. Toivon vain että eivät liian nopeasti pääsisi kimppuun jotta nuput ehtisivät kypsymään edes jonkin verran. Jokatapauksessa näyttää siltä että tämän sadon korjaan joko minä tai punkit(tai valtio).Riippuen siitä kuinka groteskiksi homma menee uskallan ehkä ottaa lisää kuvia.. Muutto edessä keväällä, olen suurinpiirtein sinut väistämättömän kanssa eikä aika ole absoluuttista, pesällinen hindu kushia vielä sille. Good nite fellaz :joint:
 
Last edited:

Sweet Inc.

Member
Multa. The final frontier.

Multa. The final frontier.

MULTA. Kaikissa muodoissaan. Jos sen voisi tappaa, tekisin sen.
Ei vaan osaa, tai onnistu.
Noh, ei se kenenkään muun kuin omaan piikkiin mene, mutta pakko mainita mukava kaverin toimittama loma-kastelujärjestelmän säätö ph 5.0:aan.
Nyt sitten kun on kasteltu kaks viikkoo maks 7,0ph vedellä, yleensä 6,5, ja runoff on 7,5....Joku voisi kertoa tästä ilmiöstä?
 
Top