What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Doktorens Lab.

Er der noget man skal være obs på med sådan en Eco-Fætter??

Der en lille risiko for at de tynde slanger(drypperne) kan stoppe til med tiden så der ikke kommer vand igemmen.. men lad os nu ikke tage sorgerne på forskud..

Har i en luft pumpe til at ilte vandet ?

Bright..
 

Matsi

Active member
Glæder mig til at følge denne tråd :)


jeg tror dine blade curler pga for koldt vand eller PH problemmer. Mine planter plejer gerne at "vride" bladene, hvis PH værdien er helt off, eller når røderne får chok, ved for koldt vand. :)
 

TheBEAK

Member
Is there a doctor in the house!?

Det ser sgu godt ud, det er nogle dejlige strains du har fået fat i.

Jeg har ledt lidt efter en smokereport på den der Amnesia Haze cut fra Core, men ikke noget held so far.

Held og lykke med grow'et :rasta:
 
doktoren said:
Ey Dudes!
Dejligt med respons :D

Bright: Det vil jeg lige fortælle min m8 som bruger den...! Der var en luftpumpe med da han købte den hos Gøgler-Ebbe i Horsens. Der er vel ik brug for en ekstra? (Er helt blank på det område, er selv en jordmand!) Var der ik noget med at der helst skulle nogle luftsten i også? Syntes jeg har læst det et eller andet sted..

Dok

Hey igen..

Uden at vide det helt mener jeg at GHE bruger luftpumpen der medfølger til at lyfte vand op i drypperene med en form for "hævert" system..
(det gør min GHE Aquafarm men det virker ad h til..)

så ja en extra Luftpumpe (fx. 2 x 120L for 56kr. + frakt) med slange og luftsten vil være en stor fordel og vil faktisk få den til at virke som en DWC (Bubler) som en del herinde bruger..

mvh. Bright..

PS: Hvis han kan engelsk kan han sikkert finde nogen grows med den på nettet (Google) ;)
 

GoneGrowing

Active member
Hey Doc!

Nu fandt jeg jo så lige frem til den her tråd, det ser sgu godt ud, en dejlig samling mødre/strains du har fået at lege med :yummy: Jeg har en eller anden mærkelig fornemmelse af at det kommer til at udvikle sig spændende herinde, I hope so, der er sgu så mange af de strains der er spændende.

Den eneste af dem jeg har selv har haft æren af indtil videre er Sour Diesel IBL, men den har jeg sgu også været ualmidelig glad for, her er lige et par shots af den, hope u don't mind.







Good luck man!
 
Last edited:

Deus

Member
Sådan nogle shots der ser man jo mere end gerne i alle tråde så man har flere forventninger omkring hvad der skulle komme til en :p smukt !

Men dok, fyr du bare nogle flere billeder af du :) Selv om der ikke kommer replies følger vi ivrigt med :p
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
fedest at du holder så mange mødre doktor dude! og at du støtter "sharing is caring" tanken! RESPEKT!

fantastisk GoneGrowing!
 

mr.indica

Member
Gøgler-Ebbe i Horsens hahahaaa sådan håber sgu han smug kigger herinde
men han har sgu sikkert for travlt med at sætte priser på varene :muahaha:

sikke et udvalg du har af mødre det må da være dejligt

mvh indica
 

GoneGrowing

Active member
Hey Doktoren!

Takker for updaten! Lyder til at det hele kører smoooth, nice! De ser alle sammen ud til at have det good, så man kan jo kun se frem til at du finder dig et andet cam og kan show off alle de nice buds der snart begynder at overtage den grønne vækst.

Keep it up!
 

Latest posts

Latest posts

Top