What's new

Sisäkasvatuskauden projektit

Matti

Member
Kool, emmä oo syyllistämässä sua tai mitenkään. Kuhan mainitsin. :rasta:
Ota joskus kuva vähän taaempaa niin näkee paremmin ton korkeuden.


No on toi aika kasvattamo jo veijo. (; Siis noi ne polliisit vei?
 
Last edited:

don_veijo

Member
heh ... juurikin noi juutiedän et ei saa oikeet kuvaa mut ei ollu tilaa kuvailla muulla tapaa eikyl kuvist saa sn mitään käsityst :badday: pitäisköhän lähtee alkoo keekoilee :muahaha:
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Voi voi Veijoa.. Ja Veijon haisuleita. Lämmin osanottoni suureen suruunne. Ja voimia koko perheelle :badday:
 

Matti

Member
Come on veijo, älä ota sitä niin raskaasti. Laitat jotain pientä ja piilossa tulemaan nyt vähäksi aikaa. :)
ja toi kuva pyyntö oli ödeemalle, scrogikuvia.
 

Stombe

Active member
CH9 femssuja lähös täällä käyntiin. Tilasin Green Budia ja Jack Budia, molempia laitoin 3kpl, alustana tulee oleen multa, tyyli scrogi ja valona 600w plantastar. Just tänään sain idätetyt siemenet istutettua. Varmaan viimeistään SU on sauna "grow ready" :D
 

Matti

Member
Toi ch9 vaikuttaa kyllä lupaavalta. Hinta on femaleseedsin tasoa, jopa halvempaa. Mimmostakohan laatua on, onkohan mimmonen friikkausvaara. Hmm...
Pistä updatee stombe sitten aikanaan.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Meikä laitto tuota Jackkia tulee kanssa. Iti ainakin hemmetin nopeesti..... Ehkä nopeiten ikinä. 12h vesilasissa ja oli jo mukavaa häntää. Nyt vaan unohdin lisätä vettä ja se papu kuivahti.. Ensiapu oli vissiin ajoissa kun näyttää taas tulevan lisää häntää.. Bucketti ja scrogin aattelin nysvää tuosta. Saas nähä. :asskick:
 
P

perakko

jees, meikäläiselläki taas linjat ja kasvihuone kunnossa. zamalitkin itivät lopulta aivan hyvällä prosentilla, eka pidin niitä ehkä viikon paperin sisässä-> nada, sit otin vähän siemenen terävää päätä pois viilalla ja sain 3/4 itämään. siellä ne on 12/12 valolla vegeilemässä ja näyttävät kyllä todella friikin sativaisiltä heti alusta lähtien, verrattuna vaikka minkälaista taimea tuottavat muut sativadomit esim: johnny blaze saati original haze x skunk#1. apolloo ja white russiania olis tarkotella siementää sweet tooth urkilla, ja noita sativoita vielä keskenään jotenki...

P's out!
 

iizi

New member
Mikähän mun bigbudeja vaivaa, ovat olleet nyt aika kauan kukussa, noin pari viikkoa jäljellä, ja näyttää tällä hetkellä tältä: hxxp://img526.imageshack.us/my.php?image=valokuva0218mt4.jpg
hxxp://img509.imageshack.us/my.php?image=valokuva0217zf5.jpg

Onko vinkkejä miten saisin budit turpoamaan nyt tehokkaasti nämä viimeiset viikot?

Kasvattelen 600w natikalla, lannoitteita oon antanut ohjeen mukaan, mutta oliskohan silti överi lannotusta. Itse en juuri osaa arvioida millon on överiä, ja millon vajaria, koska tämä on ensimmäinen kasvatukseni. Lehdet kyllä kellastuu ja putoilee, osasta katoaa lehtivihreä hämärästä lehtien kärjistä alkaen, mutta eivät kuitenkaan putoa.

Edit: Ja sanottakoon vielä että en ole mitannut ph-arvoa tai huolehtinut ilmankosteudesta.

Edit2: Linkkejä en pysty sivuston sääntöjen takia vielä laittamaan, mutta nuo linkithän on helppo tuosta muokata, nyt ne ovat "hxxp://" niin vaihtaa vaan X-kirjaimet T-kirjaimiin?
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Joo urleja ei voi postailla ennekun on pari-kolme postia täällä..

Onko nuo mullassa vai missä?
Kauan on kukkinu?
Mitä lannotteita ja kuinka usein oot antanu?

..Toisen foton saan vaan auki. Toisesta tulee time outtia..
Ja vähän paha sanoa noista kun on vissiin natikan valossa otettu niin ei noita värejä oikein erota.. Aikalailla tuntuu kellertävän..

Viimäset viikot pulskistaa kummasta budia yleensä. Liian aikasin ei kannata piuhua. Vaikka paketissa lukee että flow time 56 days niin helposti menee se 65.

EhK.
 

iizi

New member
Kasvattelen 20L ämpäreissä, ja olen antanut lannoitetta joka toinen kastelukerta. Lannoite on Atami's B'Cuzz Bloeing.

Merkillistä on se, että yksi kasvi on täysin keltainen, toinen taas tumman vihreä, ja loput siltä väliltä. Olen täysin samalla tavalla antanut ravinteita jokaiselle.

Mutta en heitä pyyhettä vielä kehään, vastoinkäymisistä vahvistuu, ja kukaan ei ole seppä syntyessään. Tästä se vielä lähtee =)

Edit: 1½ viikkoa vielä kukua, ja silloin on 65 päivää tullu täyteen kukituksessa, eli aika valmista pitäisi olla. Nappasin eilen kuvan budeista, oli vähän hankaluuksia ottaa kamerakännykällä selvää kuvaa, mutta tässä nyt jonkinlainen, laitoin röökiaskin tuohon vertailukohteeksi.

img171.imageshack.us/my.php?image=valokuva0221ji2.jpg
 
Last edited:

Soulman

New member
Mikähän noita mun puskia vaivaa kun lehtivihreä häipyy hiljalleen ja osa lehdistä kellastuu. onko toi nyt Mg puutetta? Ne on kyllä tuotu ulkoota sisälle kun eivät eläneet siellä. kasvu on todella hidasta... :frown: :frown: :frown:
 
P

perakko

aika vaikee sanoo ilman mitään kuvia, yleensä kellertäminen johtuu typen puutteesta, myös väärä ph on tosi yleinen ongelma. jos kasvi on siirretty juurineen maasta sisälle, on mahdollista että juuret on vaurioituneet ja kasvisi on shokissa.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Jep. Typpi kellertää lehtiä sillein enemmän, kun taas magnesium vajari näkyy niissä lehden kärjissä kellertävänä/rusehtava/kuivuvana nypykkänä.
Toisaalta sitten taas alimpien lehtien kellastuminen ja putoilu on ihan normaalia, kun kasville tulee ikää.
 

DonBong

Member
Wittu, paloin mun jättipuskasta viikonloppuna, sinne meni ainoat mun hermokipulääkkeet jotka oikeasti auttavat. Mulla on ollut yli kymmenen vuotta pahat hermokivut. Juossut lekurilta lekurille, expertiltä expertille, eikä kukaan löydä syytä tai helpotusta.. sit löysin itse yhden lajikkeen joka sai mun hermojuuret aukeamaan ja helpotti kipuja, auttoi ruokahaluun, rentoutumiseen, yö-uneen, stressinsietoon ym... mihin noi morfiinipitoiset vatsaa ärsyttävät pahasti koukuttavat ja endorfiinikeskuksen tuhoavat kemikaaliset lailliset lääkkeet eivät pystyneet. Lajike joka minua auttoi oli: g13 hashplant mr.nice...
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Osanotot Donbong.

Toivotaan parempia aikoja lääkekannabikselle. Nyt lienee jo reseptillä käytännössä laillista, mutta omaan käyttöön kasvattaminenhan ei tässä maassa käy laatuun.

Mikähän tuosta g13:sta tekee niin hyvän lääkelajikkeen? Itselläni on ainut lajike jonka jälkeen saan nukuttua, tai oikeastaan en voi välttyä nukahtamiselta. Jotain omalaatuista sen kannabinoidiprofiilissa täytyy kyllä olla. En epäile hetkeäkään etteikö g13 vois oikeesti olla lääkinnälliseen käyttöön jalostettu.
 

DonBong

Member
Kiitos tuesta Thule... Joo siinä G13 lajikkeessa on todellakin lääkinnällinen vaikutus. Mulla on ollut ne kivut jotain uskomatonta helvettiä ja kidutuskammiota ennen tota lajiketta. Sanonkin ettei noiden kyrpien kyttien tarttis ainakaan satuttaa sairasta enempää, ne laittoi mut komeasti kahden poliisin voimin rautoihin kun kysyin kotietsintälupaa. oikeaan ranteeseen vain pistivät raudan klinkkaan jolloin mun ranne jäi tosi pahaan puristukseen, sanoin et hei nyt nyt iisimmin ja löysätkää ihmeessä sitä oikeaa rautaa et se on väärässä asennossa ja painaa ja sattuu ihan witusti, ni nehän innostui ja pisti sen oikeen vielä tiukemmalle ja alkoi kunnolla retuuttamaan mua, silloin nousi mun rakas vaimoni ja meni repii poliiseita irti musta ja kaivoi puhelimen ja painoi videokameran kuvaamaan ja huusi niin et naapuritkin kuuli et nyt on kamera päällä, oho, yks-kaks aukesikin rauta.. hmmm.. kun sanot poliisille älkää tehkö pahaa mulle, niin ne rupee saman tien hakkaamaan!!! tämän olen huomannut täällä pääkäupunkiseudulla tapahtuvan lähes jokaiselle..laitankin tähän kuvan ranteestani.. kuva otettu kännykällä joten valotus niin ja näin. katsokaa huomaatteko millainen vamma tuli. tää on heti kyttikseltä himaan päästyä otettu kuva joten sinisyys tuli vasta seuraavana päivänä. ei pysty edes kahvia pitelee kädessä ku ei ranne oikein kestäisi..



policebrutality
 
Last edited:
P

perakko

donbong, osanotot meikältäkin, vittu mitä paskaa!

nyt ei muutakun uutta turvalukkoo oveen ja uudet puskat samantein tulille, ei täällä auta kun hakata päätään seinään ja pahoinpitelynkin uhalla kasvattaa omat lääkkeensä.

ja tee toki ilmoitus poliisien toiminnasta esimiehille, vaikka tuskin sillä mitään vaikutusta on, mutta ei sitä tiedä ja onpahan kapulaa rattaassa. pistää vihaks tommonen... cheer up.
 

DonBong

Member
kiitoksia lohduttavasta halista perakko!! joo, ajattelin että haen haasteen ja katson mistä kaikesta ne mua yrittää syyttää ja sen mukaan etenen tossa rannejutussa, en sit tyhmänä menny lekuriin, mutta ompahan aika selkeä todiste tossa puhelimella otetussa kuvassa. et jos ne rupeaa älyttömyyksiin, niin mun rannehan ei tästä sitten enää normaaliksi tule, vaan sit ravaan joka helkutin päivä lekurissa valittelemassa...hmmm...katsotaan nyt.

tiedätte varmaan sanonnan et joka toiselle kuoppaa kaivaa se siihen itse lankeaa, eli myös ei saisi toivoa kenellekkään mitn pahaa... ekaa kertaa elämässäni oikeasti toivon että ne kaksi kyrpää jotka mua rusikoi ihan turhaan saisi vaikka jakaa puoliksi mun kivut. tekisi heidän elämästään helvetin ja kidutuskammion. ei hetken rauhaa ettei sattuisi niin että meinaa järki lähteä. :spank: :bashhead: :spank: :bashhead:

Noh, hitto ku pitää olla näin lempeä mieleltään että kadutta tollainen ajatteluni...Olisi varmasti omalle arvolleni kunniakasta.. antaa anteeksi, koittaa sopeutua, pysytellä rauhan mielentilassa eikä lähteä sotaan hankalinta auktoriteettia vastaan. peace in my heart gives peace to my soul :ying:
 

Latest posts

Latest posts

Top