What's new

Mistä näitä?

Binnacas

Member
Pitäs seuraavaa rojektii keksiä semmosta taipusaa lerppu lörppy ilmastointi putkee. Just semmosta kokoa mikä on viherpeukusta loppu. Mistä muualta suomesta saa?

Ja jos on muilla ongelmia löytää jotain nii tänne vois pistää kaikkee semmosta nii osaa sitte neuvoa, jos osaa. Tai jos löytää jonku mestan mistä saa halvemmalla.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Etolasta sai ainaki ennen sellasta oranssia melkein läpinäkyvää haitariputkea. Samoja kokoja kun nuo perusvalkoset.. Etola on kyllä iha ryöstöhintanen kauppa, että kannattaa sieltä vaan, jos muualta ei millään heru. Oot varmaan kattonu noi puutarhurinverstaat ja pispalan palmut, ettei niillä ole. Ja läheiseltä työmaalta käyny hamstraamassa kaiken käyttötarkoitukseen sopivan..? :smile:
:bashhead:
 

Binnacas

Member
Enpä ollu Pispalan Palmusta kuullukkaa, ja siellä kyllä olis tommosta taipusampaa. Kiitoksia tiedosta. Ja tietty toi työmaa hamstraus ei oo käyny vielä mielessäkään. Tosin kyllä vähän puumateriaalia meinasin käydä tonkimassa jossain.

Kiitoksia avusta!
 

Binnacas

Member
Täysin asiaan liittymättä kysyisin miten perus vaatekaapin ovesta saisi helposti ilmatiiviin? Pistin perus ovitiivisteen oveen ja kaapin reunoihin mitä vasten ovi tulee kun se on kiinni mutta se ei vieläkään oo kunnolla tiivis, varsinki saranoiden kohdalla tiiviste ei pysy kohdallaan ja jättää aukkoja. Valotiiviydestä en välitä kamalasti mutta tuuletusta auttas jos ovi (ainoa ei ilmatiivis kaapin kohta) olis täysin tiivis. Mietin että voisin asentaa jonkinlaiset puulistat kaapin suun sisäpuolelle niin että siihen ja vastaavalle kohdalle oveen tulis tiiviste ja saranoistakaan ei enää aiheutus mitää ongelmia. Jos tosta nyt ymmärtää mitä tarkotan. Mutta mietin vaan että jos ois joku helpompi ja simppelimpi ratkasu tähän ongelmaan.
 
R

ruutzman

Niitä näitä

Niitä näitä

hukassa kyllä oltas ilma jesaria :)

Mutta vaihtoehtosesti vois käyttää jotain silikoonimassaa?
Ei mulla ollu kyllä ees tuo mielessä, vaan alunperin piti mainita semmosesta iha tiiviste kumista tai miksihä sitä sanos.. Vähä niinku jossai autoikkunoissa siinä yläreunassa. Tai jossai vastaavissa mestoissa, oon vähä huono selittää yleensäkään asioita :bashhead:

Mutta löytyypi varmaa just biltema etola sun muista vastaavista kaupoista.

Vaikka ilmastointi teippi taitaa olla paljo kätevämpi vaihtoehto
 
R

ruutzman

juupa jaapa

juupa jaapa

Aivan niin, tiivistenauhaahan se olikin mitä haeskelin, että sitä osaa olla...

Mutta tuo tiivistenauha+jesari combo on varmaan siitä ns. parhaasta päästä, itsekkin taidan itselleni semmoisen väsätä.
 

Stardust

Member
Jos on mahdollista kajota kaapin oveen (eli oma kaappi eikä vuokranantajan) niin asenna siihen sellanen lukko, jossa metallinpalanen käännetään sivuun, ja se osuu L:n muotoseen toiseen metallinpalaseen. Älysköhän tätä kukaan?

Sitten laitat ne tiivistenauhat niin, että kaappia ei saa lukkoon ilman että hieman painaa ovea sisään päin. Sillon on melko ilmatiivis jo.
 

krepis

Member
Tuo Stardustin lukko näkyy käsittäkseni kaapin ovessa? Clas Ohlsonilta saa vielä hieman stealthimpää ratkaisua, magneettilukkoja kiinnitysvoimaa aina tuonne 11 kg saakka. Tollasta pitää vedellä jo varmaan aika lujaa, että saa auki. Tuonne väliin vielä tiivistysnauhaa = valotiivis kaappi.

Co-sign tuolle ihmiskunnan pelastukselle, lisäisin clas ohlsonille vaan tuon saman tittelin vielä. Ainakin keski-ikäisten citynäpertelijä miehien ja hampuusien pelastus se ainakin on. :smoke:
 
Last edited:

Binnacas

Member
Kiitokset kaikille vastauksista.

Stardust, tällä hetkellä on tuommoinen lukko käytössä ja se kyllä tiivistää aika paljon sitä. Tosin ei kyllä pakosti oo samanlainen mitä kuvailit mutta ajaa saman asian.

Justiinsa tommosta tiivistenauhaa tarkotin tolla ovitiivisteellä, ja se kyllä tiivistää jo paljon mutta ainakin saranan puolella tiiviste tavallaan runnoutuu huonosti. Voishan sitä vähän paremmin tietty yrittää ne pistää ettei ne toisiinsa osuessa mee niin tiukasti vaan just sopivasti mut ei sitä aina jaksa. Mutta pahin alue on tällä hetkellä saranoiden kohta. Paha taas mennä selittää ilman kuvia, mulla kun ei kameraa ole, mutta sanotaanko näin että oven kiinni mennessä sarana työntää tiivisteen pois tieltään ja jättää aukon. Kyllä pitää se kamera hankkia että voi myöhemmin selittää ongelmat helpommin. Yritän kehitellä jonkinlaisen MacGyver virityksen siihen.

sinsemilla, kiitos vinkistä mutta ratkasin ongelman väliaikasesti niin että asensin nykysillä jäykemmillä putkilla natikan, aktiivihiilen ja tuulettimen kiinteesti kaapin yläosaan. Kasvit pistän alussa korokkeille ja lasken niitä sitte ku kasvaa.
 

Binnacas

Member
Noi korokkeet vaan pitäs hankkia. Mielessä kävi kaljakorit, ois suht helppoja pinota. Siihen sitte joku levy päälle nii saan koko kaapin pinta-alan käytettyy. Ehkä vähän hankala ois, en vielä tiedä minkälainen määrä ruukkuja siihen päälle on tulossa.

Keksiskö joku mitään järkevämpää ratkasua? Ripustaminen kaapin katosta ei oikeen käy, ainakaan helposti.
 

Matti

Member
No ootkos siemeniä pykeny pihoille? Pistokkaat nyt olis unelma, mutta siinä on oma säätönsä.
Tota lähes voisi tulevan ww-kasvatuksen jälkeen koittaa. Jos sopivat mukulat löytyy.
Haluutko kertoa jotain mulle tosta lejikkeesta? :chin:
 
Last edited:

Matti

Member
Mut miksi ei noita cinderelloja myydä missään siemenpankissa? Onko muka nyt niin underground.
Tulee noista yleisistä puheista femaliseedsin grapefruitti mieleen.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Matti said:
Mut miksi ei noita cinderelloja myydä missään siemenpankissa? Onko muka nyt niin underground.
Tulee noista yleisistä puheista femaliseedsin grapefruitti mieleen.


Olihan sitä gypsyn kokoelmassa ja joey weed muistaakseni teki jotain cindyn tyylistä / pula-ajan jatkettua cindyä.. Kuten teki myös spice bros jossain välissä.. Varmaan loppuun myyty ja uudet hype pavut on menny valinnassa edelle.

Niin siis enhän mä varmasti tiä, mutta epäilen :smile:

Enpä kyllä ihan kaikkea cindynä myytynä ostaiskaan..
Ikävä juttu ettei sitä oo tollei hyvin markkinoilla. Yks parhaista haisuleista noin niinkun sisäkasvatusta ja yleistä suoritusta pidetään mielessä.. Laatu/sato/aromit/maut/sun muut
:violin:
 

Latest posts

Latest posts

Top