What's new

Sisäkasvatuskauden projektit

DonBong

Member
Kiukkusen näköistä budia tekee BT...:rasta:... kyllähän se vähän samalta kasvilta näyttää, mutta eikö noi kaikki g13 risteytykset niin teekin. :joint: no, huh! ilman ongelmia et sit päässy vaan jouduit todella :dueling: tiesi läpi voittoon :jump:
 
K

Kukkamaisteri

43. päivä.
pikaisesti soppailin 'hienon laajakuvan' =)



lähikuva



täältä tähän.
 
Kiva katsella tästä miten nuo Apollot turpoaa kun sitä sain omaan valikoimaan.
Apollo 11 ja femu Skunk#1 ainakin uusina seuraavan tulossa.
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Hienosti käytetty tilat siinä kukkamaisterilla :smile:
Eikös tuossa ollu scrogiverkko..? Otitko pois sen jossain vaiheessa vai onko se vaan hatsin alla piilossa?

Miten laitoit niitä tietsan tuulettimia sillein riviin puhaltamaan.. Oliko yhessä muuntajassa vai millein se virta niihin oli sumplittu.
Kiinnostais kanssa tommonen viritys kun niitä tuolla on, muttei uskalla kokeilla kun tuo sähköpuoli eioo vahvinta osaamista :)
 

Aivoödeema

Member

23 päivää vanha Lowryder#2
Pitäisi alkaa kukkimaan tämän viikon aikana herr. kauppiaan mukaan. Sukupuoltaan ei ole vielä näyttänyt. Päivittäin olen käynyt kainalot läpi.
:violin:
 
P

perakko

palatessani kotiin huomaan että tämän puskan kuivamassa olleissa budeissa on HIENON hienosti hometta, lähinnä pientä valkosta haituvaa siellä täällä :badday:



kellään mitään vinkkejä mitä kannattas tehä? mitenkähän vaarallista tuo on...

jos vaan nypin noi vittuun? ei sitä tosiaan paljoo ole??

ps. kuvassa ei hometta

edit: njoo ei sitä ollu paljo paskaakaan, en aio välittää.
 
Last edited:
K

Kukkamaisteri


soppailu

metsikössä

ha(r)tsia

Tuossapa näkyy verkko hatsin alla, latvat venähti erikoisen paljon tällä kertaa.
Atk-potkurit on rautalangalla sidottu pareittain yhteen tukevuuden takia ja bilteman 12V muuntajassa kiinni (5.90€), ketjutettu molex-haaroilla yhteen ja rautalangalla kiinni verkossa.

Pöytätuuletin pyörii päivät ja pikkutuularit aina. Halpa tapa lisätä satoa, sanoisin. Myös isot (25L) ruukut auttaa pitämällä pH:n/lämmöt/kosteuden/yms tasaisena.

Seuraavaan satsiin tulossa vaihtelun vuoksi Herijuanaa ja Pure Power Planttia.

- Maisteri
 
Last edited:
K

Kukkamaisteri



60pv ja valmista tuli!
Gramman palleron pyörittelin sormista trimmailun jälkeen, aivan tajutonta polttoo, huh huh! 0.1g riittää monen tunnin pilveen.
:violin: :laughing: :rasta:

Ekan kerran laitoin melassia (tilkka viimeiseen kasteluun), tuskin auttoi mitään muttei ollut haittaakaan. Ensi kerralla vähän rohkeammin kunhan saan varmistuksen että tuo kelpaa. Halpaa tököttiä; 3.50€/purkki.

 
P

perakko

yeah! meikäki saa apolloo tulemaan parin viikon päästä, itämään lähtee myös johnny blazee (nev's hazexblueberry), original skunky hazee, zamalia sekä SOL:in adventurous mixiä eli ainaki sweet toothia ja toivottavasti myös blockheadia! sormet SYYHYÄÄ!!! :jump: :jump: :jump:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Zamal.. Vähintäänkin mielenkiintonen lajike. Onko fem seedsin vai gypsyn keräämiä vai mistäpä noita? Varaudu kukittamaan viiskyt vuotta ja Anna-Kaisa Hermusiin, muuten niin lykkyä tykö tuon kanssa, kuulema aika trooppista hatsia jos saa onnistumaan sisätiloissa.
Pitää varmaa itteki viritellä jotain hydroa, kamulta sais vissii noita CH9 femu papuja ja tuolta niitte alavoorumilta kun mulkkailee niin on kyllä hienon näkösiä planttuja tullu.. Eikä oo hinnallakaan pilattu ainakaan mitä mä oon katellu.
Toisaalta vois vielä elokuun lomailla :smile:

JEIJEII!


http://www.youtube.com/watch?v=iR2L98gobTQ

:rasta:
 
P

perakko

jeps, eli gypsyn kokoelmista nämä nappasin oli muistaakseni 40$ 15 siementä, huonoja idätysprosentteja ilmeisesti ollu porukalla näissä mutta jospa niistä jokunen lähtis... no nyt kun pistää tulemaan niin varmaan ens kesään mennessä kerkee kukkia jos kaikki menee hyvin! tarkotus oli jotain crossejakin vääntää noista sit ajan myötä.

jeps CH9 on hyvännäkösiä planttuja ollut ja ihan mielenkiintosen kuulosia lajikkeita, laita ihmeessä tulee jos on mahollisuudet!
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Tämä jäi sitten sisäprojektiksi..

Pekinpehku sativa feno



Ja indica feno



Yhdennäköisyyttä on vaikea löytää.
 
C

Cannabal

Mulla tulee Phoenix#1(ssh/Neville) kasveja tosa 5, ja dr. dieseliä on 4 narttua kukkimassa. Tuo Dr. Diesel on Aloha 98 White widow cupvoittajaklooni risteytettynä Diisseliin. Rezzin oisko ollut niiitä ekoja diisseleitä...kuulemma valkattu iskä isosta joukosta ja samaa iskää käytetty monissa risteytyksissä, saapa nähä mitä tulee. Saas nähä jaksaisko kuvata.
 

Stombe

Active member
Pysyykä nyt suomi pojat pois tosta dieselistä ja ottakaa 95 tai 98.. noeikai .. jokainen taklaa tyylillä. Ite en vaan enää pysty uskoa noista mitään hyviä tai sen kummempia ensinnäkin mitä tyypit o kertonut mimmonen ressukoira on livenä ja sit noita kauheita fleimauksia mitä oon lukenut + et muutamil tutuil on kokemusta ressun eri variaatioista eikä ollut happoa vahvempaa eikä paljo lohduttanut et wall street yuppiet pulittaa 1000$ unssista. Luulen et perus NYCD olis ainakin 5x parempi valinta ihan overall. (oha nois kyl jotain spessua oltava nois rezdogin klooneis tai siemenkasvattajan tapaukses fenos meinaa eihän noin monta kupivoittoa perään eri kategoriasta tule tyhjästä, mut en tiiä monta 100+€(10kpl) pakettia joutuu kasvattaa ennen kuin osuu kohdalle).

Mä oisin paljo helmpommin mennyt "yyberlajike" "näist siiduist tulee tykimmät budit" jos breedaaja ois hemp maailmas feimimpi ja pidempään tunnetumpi kuten esim BOG, niistä / siitä äijästä luulin et todellinen guru ja varmasti parhaimmasta päästä siemenet.

Ressukoirasta ehkä enemmän siemenmaailman Eminem. :badday: :bashhead:
 
Last edited:

Matti

Member
Hmmm.....


Ostin eilen kaapin rungon:



Oon hyvin tyytyväinen löytööni. Korkeutta 110 cm, leveyttä 80cm ja sivulta 50 cm. Tonne mahtuu varmaan todella hyvin 250w spna cooltubella, siihen 160 m3h ufo aktiivihiilellä.. :) Ihan törkeen siistin näkönen livenä, toi kuva on vähän kylmä.
Kaapin ovi tosiaan pitää tohon rakentaa. Se on vielä prosessissa, että mistä ja miten sen tekee.
Tukeva, mut silti kevyt, löytyy jopa renkaat alla!

Vitun jeees. seen?
 
Last edited:

DonBong

Member
Very Nice Matti!!! Kiva sitten nähdä kuinka projekti edistyy, meinaatko rakentaa sinne myös vegen, niin sanottuun kabinetti-tyyliin? Mulla jos kasvaa, niin laitan vaatekaappiin ja järjestän kaapista tavarat jonnekin muualle siksi aikaa...noi kabinetit on kyllä käteviä pienempään kasvatukseen ja kyllähän tosta jo omat poltot pitkäksi aikaa saa :rasta::yes:
 

Matti

Member
yo yo.

No tota, emmä vegee aijo tonne laittaa, tai mihinkään muuallekkaan taloa, tykkään et asiat on hyvin simppeleit. Ihan vaan streitti kasvatus on mun tyyli, tosin tuen femukkasiemeniä enimmäkseen. Pistokkaitakin vois joskus koittaa.

No taatusti polttoa tulee. Tarkotus olis tonne laittaa yks mahdollisimman iso astia, siitä sitten jaan kullekkin kasville oman alueen. Se hyväpuoli siinä on, että jos tulee esim friikkejä tai ukkoja niin ne voi repiä pois ja antaa niitten multatilan muitten jo olevien kasvien käyttöön.
Sitominen! Myös sitomista tuetaan, verkkoon en viitti laittaa, kun siinä on omat miinuksensa. Mut sidon ruukkuun kiinni ja levitän. :violin:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Moro Masa. Eiks sulla ollu niitä DPn femsuja tulossa tuossa jonniaikaa sitte?
Miten kävi? :rasta:
 
Top