What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Forsat fra growers forum soil tråd....Eurogrow

L

Ludo

1000 tak gutter......jeg er helt op at køre over det gødning jeg bruger.....det har en stor del af æren...."Thank you Biobizz :dance: "
Og jeg kan jo ik la' være så der kommer lige et par stykker mere........
Arjans Hazen blev lidt glemt i går, så den kommer lige her....:

og lige et af flokken:


Jeg er begyndt at vande på en anden måde end før, der vandede jeg tilder var gennemløb og jorden var godt "mættet". Nu får de afmålt mængde hver dag, den ene dag med gødning og den næste med vand og enzymer....og lidt molassis snart :jump: det virker for mig, selvom min bedste growbuddy gør det på førstnævnte måde med stor succes, men det er jo om at finde det der virker for en selv, og er det fordi jeg skal blive bedre til at "læse" mine plnter....så må jeg jo få det lært :rasta: .....men de er glade nu.
Jeg er også...endelig færdig med moderrum og vegskab....ahhhhhhh der er lidt Herijuana og Rebel Shack i veg skabet for at skyde nogle stiklinger......de er for mums, men jeg får lavet en sub thread herunder med mit byggeri.......håber i kan holde til min snakker, men det var sgu en go skunkpind jeg fik mig mens jeg vandede damerne....så :beat-dead jeg er sgu ramt....hygge og go karma derude..........
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Det ser rigtig godt ud min ven. Sikkert en skov du har der.......nice and tight just the way i like it...lol Glæder mig at se dem up close..

Du ved godt jeg vander på den måde fordi jeg doven,ik? hehehehehe nej du har 100% ret i det med at lære dem at kende og faktisk lære at læse sine planter. Det kan kun læres med erfaring og det er du godt igang med. Min tissemand bliver stiv at kigge på disse billeder......og det værste er at jeg er i tvivl om det er i orden? I guess that´s why they call it "BUD PORN" hehehehehehehehhehh
 
L

Ludo

Pheeew....så kan jeg godt komme ud af skabet, troede det kun var mig der var så prervers....... :muahaha: :spank: .....nej Toker...nu støder vi bare folk.........det gaaaas...i kan ta' det...!!!!!
Men a bow for the kind words.........you lazy bastard you..... :headbange :jump: he he he....ses i morgen.......nej det er i dag.....he he
 
L

Ludo

De kan ik tåle vores perversiteter Toker....... :muahaha: .......man her er lig til en spiller......... :headbange
først lidt G13*HP'HP

min "lille" AH#2

KH*HB

lille sideshot af dén.....

Kalishakra......mmmmmm

min double dragon-WW*NL#5

alt for mig for denne gang....husk at bruge hampolie....og stop når det begynder at svie..........elleres er det misbrug....det vil jeg ikke pådutte nogen :spank: :muahaha:
 
Last edited:

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
hvorfor chem gonz? So vidt jeg ved er chem commercial strain som har meget høj yield men udover det er ikke særlig special. Jeg ville selv vælge noget som måske har lidt mere karakter, men smag og behag................

og gonz..........hvorfor det med 12 tallet? vi ved godt de har ændret karakter skalaen men...............helt ærlig!!!!!!!

Spread the good karma.....and the good weed.


t
 
L

Ludo

siden jeg var barn har jeg tænkt handlet og talt anderledes end dem jeg var iblandt....til jeg mødte Toker!!!! Der er en kæmpe verden derude der skal udforskes, men det næste "store" projeket er mit helt eget strain, med 2 landraces en sativa og en indica......men det kommer til at ta et par år efter mine udregninger.........jeg har lige spirret Somango Haze og White Diesel :headbange ....så skulle de gerne nå at blive kønsmodne til dem der fylder bloom skabet må ofre deres trics...... :rasta: men tak for de pæne ord gutter.......det varmer altid med et skulderklap....!!!!!!!!!!! :jump:
der kommer snart nye pics.....de er jo ved at være forældet allerede dem der er her nu.....he he.....de exploderer lige for tiden...og ingen pk13-14 boost el lign......NICE :joint: jeg blir sgu nok organisk-nørd efterhånden....næste "lille" projekt er en bio-bucket- organisk......bare for at se hvad der kan udrettes med cannas nye produkter........de har ikke skuffet overhovedet, men jeg er brændt helt varm på mit bio-bizz........mmm mmmm mmmmm :rasta: :wave:
 

gonz_DK

Member
ICETOKER said:
hvorfor chem gonz? So vidt jeg ved er chem commercial strain som har meget høj yield men udover det er ikke særlig special. Jeg ville selv vælge noget som måske har lidt mere karakter, men smag og behag................

og gonz..........hvorfor det med 12 tallet? vi ved godt de har ændret karakter skalaen men...............helt ærlig!!!!!!!

Spread the good karma.....and the good weed.


t
Jeg tror da godt nok du har misforstået hvad jeg har skrevet, toker.

Nej, Chemdog er ikke en commeciel strain, men derimod REZDOG´s forsøg på at lave den berygtede og berømte Chemdog D clon, i frø form.
Grunden til at jeg spurgte Ludo, ikke dig, om han aldrig skal gro nogle Chemdog D IX1 var fordi han har skrevet i min tråd, at han godt kunne tænke sig et par stykker. OK

Det var ikke for at rette dig, at jeg skrev det med tolv tallet, det var for at støtte din udtagelse, bare i korrekt talemåde.OK
Og vist du godt viste at karakter skalaen er ændret, må man jo undre sig over du stadig vælger at give ham tretten.

Spread the good karma, ligeover kan jeg vel så passende sige.

and the good weed, det var det jeg prøvede, men det reagerede du ret kraftigt på.

Sorry Ludo, for at spamme din tråd, men jeg blev altså nødt til at forklare mig. Tolv tallet er virkelig fortjent. Thumps up.
 
L

Ludo

den havde jeg sgu næsten helt selv glemt gonz........ :bashhead: men ja.....det ville være sygt med de frø.........og tak for topkarateren......fuck den nye eller gamle scala......lad os lave vores egen Weed-Scala...........fx.....1-bladtil 10 blade.....eller topskud......så kan man gi stor 8 topskud fx....???!!!! he he Ludo skæv igen....men kunne være griner med en Weed-Scala nu når vi er ved at spamme....he he :headbange
 
K

kenned

Lol, diskution om det skal være 12 eller 13 tal.. hehe...

Ludo, det er flotte billeder.
Og et spændene projekt du vil lave, med din egen sort.

Hvad vil du sigte efter, når du blander de 2 sorter???

mvh
 
L

Ludo

tak for interessen kenned...... :headbange
Jeg har starten på mit projekt, en 100% sativa fra munke i Thailand. Den indica jeg er på udkig efter må gerne have Afghanske rødder eller Libanesisk. Jeg er meget til fruity-strains, så det er nok i den retning selektionen vil gå.....og så er jeg ikke ude efter at lave en ny Cronic eller BigBud, men vil være extatisk over at kunne lave strains med smukke farvede buds, så det er en fryd for alle sanser.... :rasta: ...set fra min side selvf.
Men hold kæft jeg er smadret i dag.....endelig er mit rum 95% færdigt. Med moder, veg., og blomstrerum. 144w lysstof i kold/varm hvid til mørene, 250w Hpi i veg og 400w hpi de første ca. 14 dage af 12/12, så kommer der 600w Hps på de "små".......ahhhhh det er godt at sidde i stolen med en pind i munden og være kæmpe tilfreds med sigselv :joint: ..........jeg er ikke så mobil med 3 discus prolaps, så det er rart når der blir udrettet noget og fysikken vil være med.....!!!!
Men forhåbentlig kan jeg tage på en lille rejse og finde mig min Indica her til næste år...........drømmen fortsætter........ligeledes sagaen.......tak for i holdt ud i denne lange smørre........pics næste gang....kan næsten ikke vente...he he her er et af rummet under construction...lille teaser...:


Go gro karma.......og det blir en kanon varm sommer siger de....så frem med regnvandsbeholderne så de kan blive fyldt op gutter.........endelig gro vejr i DK.... :jump: :rasta: ........ :wave:
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Jeg vil bare sige undskyld til GonzDK for min bemærkning omkring Chem.......jeg er et dumt svin og tænkte hele tiden om et andet strain som har været brugt i utallige comm. grows verden over og derudover var jeg i rigtig skidt humør:( Undskyld min ven. Håber du kan "forgive" en gammel tosse........det sker ikke igen:)

Og Ludo: jeg siger kun en ting: The more dedicated, the more medicated!!!!! Damn boy du laver et kanon arbejde min ven. You make me proud!!!!!

hygge

t
 
L

Ludo

find glidecremen frem Toker..........he he budporn

find glidecremen frem Toker..........he he budporn

Så er der pics.......kunne ikke finde ud af at indstille det ordentligt, men he er hvad det blev til.........







og traditionen tro et lille gruppe blillede til at s(l)utte af på.......

det var alt for Ludo for denne gang....håber det var kigget værd....go weekend og go gro karma..... :rasta: :wave:
 
L

Ludo

Jaaaaaaaaaaa...det kan du tro.....omkring en måned til de første ryger....!!!
Her er lige de nyeste trics.....øhhhh pics......he he......





smil til icmag tøser......og strut med dem....jaaaaa sådan....!!!!!

alt for Ludo og tøserne for denne gang............go grokarma derude...!! :rasta:
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
....sååådan skal det gøres LUDO. Outstanding arbejde der gamle ven..... og jeg kan godt fortælle at duften er såå lækker i den skab.....yummy:)

og lad så være med at drysse sukker over dem LUDO det tiltrækker fluer!!!!heheheheh


....og go grokarma ;)

tom
 
L

Ludo

Jeg bliver nødt til at bruge pudder sukker Toker......additiverne virker jo ikke......jeg fatter jo ik en skid for jeg er bare en noob jo.......... :headbange
GET YOUR FACT STRAIGT GUYS...........især en hvis Hr 78...........stop med at dyrke.......for guds skyld lad i det mindste os være i fred med dit vrøvl.....lol :muahaha:
I SUCK I SUCK I SUCK.......... :laughing:
 
Top