What's new

Den svenska tråden

DoggyStyle

New member
Rexel said:
Hejsan era slashasar!

nejdå, bara skojja...


Klockan är nu 19:29 och det är den 5november..

Hydron fick lite för högt phvärde och fick riktigt fula fanleaves.. det är åtgärdat nu och den dunkar på som den ska..


Blom rummet skiter jag som fan i, ser ut som skit och förväntar mig inte ett jävlaste nå, BARA massa problem... tror att det är jorden som är cp... :(:(:(:(:(:(:(:(:( *Sadface*


aja, till bilderna :


HYDRO

Rexel Jädra snygg hydro-hemmabygge. Nån beskrivning på den?
 

Marijuanaut

Active member
Dax att posta lite nya bilder..jag som har tjatat hela tiden på er andra :D har lidit av vinter coma...fy faan vad slö man blir !
solen har tittat fram dom senaste dagarna så jag börjar piggna till..snart sommar :)
vet inte om jag har postat några av dom här..orkar inte gå tillbaks och titta :D























kanske blev lite många...men jag har mycket att ta igen :D
ha det gött :wave:
 

brainlab

Active member
hej , tänkte mest höra med dom som har erfarenhet från blueberry .. fick frön av en kompis som är blueberry, vet inte om de är från dp eller dj short .

och som vanligt fanns det mutanter bland dom unga plantorna och jag har valt ut en fin mamma till kommande projekt. det roliga är att den luktar bajs och jag är helt seriös nu ... har 5 st i veg just nu men just den fina stora "mamman" luktar presis som barn bajs , och det är inte bara jag som tycker det ... alla som har luktat på den säger det utan att jag har sagt nått innan ....

nån anna som har fått fram liknande eller vart med om nått sånt kul ?
 

Rosy Cheeks

dancin' cheek to cheek
Veteran
Hej brainlab

Jag har odlat en hel del Blueberry, från både Dutch Passion och DJ Short, samt hemmagjorda F2 (eller snarare F5, eftersom Blueberry enligt utsaga är F4), och har aldrig haft nöjet att träffa på en planta som luktar barn bajs :D

Om alla 5 plantorna luktar bajs, så tror jag att det beror på gödning, medium, eller något liknande. Odlar du organiskt?
Dina blueberrys borde utveckla en söt blomdoft under blomningen, några phenon borde lukta färskt syrligt, bäraktigt, och om du har tur hittar du en eller annan pheno som verkligen luktar blåbär. Andra phenon borde gå mot en varm vanilj/brödaktig doft, nästan lite som sötlimpa eller fruktbröd.

 

brainlab

Active member
tja rosy ,.. det roliga är att det bara är en av de fem som luktar barn bajs / fruktigt , det var därför jag tänkte höra med andra om det var nån som stöt på en sån blueberry pheno =) jag kör för tillfället i hydro med hesi näring.

tänkte försöka korsa min bajs pheno med nått annat kul , nån som har förslag ?
 
B

bonecarver_OG

förslag nummer 1 - hitta pa ett trevligare namn än bajs-phenot :D hehehe

annars sa odla pa bara - min erfarenhet säger att de plantor som har starkast lukt oftast har starkast effekt med..

:D lycka till !
 

Turnip

New member
Haha, jag har en White Rhino som luktar bajs om man rör vid stammen. Gjorde det nyss, luktade på fingrarna och utbrast "Vafan? Fyfan!"
 

brainlab

Active member
haha , ja då är jag inte ensam då ,.. har fortfarande inte haft nån kompis som inte tycker den luktar bajs så det är inte skitsnack haha =)
 

Sibbeli

Member
Jag har en ww som står å veggas, den luktade skit den me för ett tag sen men nu luktar den mer gott :)
Undrar va de e som gör det
 

Raja Ram

New member
Här är bilder från min pågående odling, håller på att dra upp ett gäng Lowryder x Belladonna som jag ska göra F2or på för årets uteodling. Den stackars plantan som står i en Friskies-påse har inte visat kön än, så jag har inte velat omplantera den. Jag bytte till 12/12-cykel för några dagar sen, det ska bli intressant att se hur plantorna blir storleksmässigt.



 

Raja Ram

New member
Tackar, rsh!

Här kommer ett par nya bilder, som ni ser har det börjat komma små söta buds på plantorna nu. Höjdmässigt borde de inte växa så mycket mer, mellan 45 och 60cm höga är de nu.



 

Raja Ram

New member
Här kommer ett par nya bilder. Plantorna är nu mellan 55 och 80 cm höga, de har vuxit lite mer än jag räknade med. Om jag inte räknat fel så är det cirka 2v 12/12 nu.

Hanarna som jag sparade har jag låtit mogna till sig i ett annat rum, jag ska pollinera hälften av honorna med dessa under närmaste veckan.



 

arctos

New member
hallå där. Har sått 10 Bigbud frön från Nirvana.. De är cirka 30 cm långa nu o växer så de knakar.. Någon som vet hur den svarar på Toppning eller fiming? hade tänkt att välja ut ett par mödrar o ta sticklingar.. har hört att det skall vara svårt o få sticklingarna att ta sig.. någon som har lite tips? 3.5 L Tecu eller 5 L tecu om man skall köra sea of green?
Tackar ödmjukast..
 
Top