What's new

Sisäkasvatuskauden projektit

Herbalistic

Herbal relaxation...
Veteran
Rohto said:
Kaunis puska tuo Kalichakra :)! Jos ei lajiketta tietäisi, tuota saattaisi erehtyä luulemaan Lr#2:ksi. Onko tuo teidän maistaneen päässeiden mielestä juurikin enemmän sativaista polttoa? Mielenkiintoinen lajike. Vaikka niinhän ne taitaa kaikki kyllä olla :)

Btw, osaako joku kertoa miksköhän nää hymiöt ei toimi mulla? Kun painan sitä kuuluu vaan clik, muttei tähän tuu mitään? Eipä sillä niin väliä, mutta hauskojahan nuo olisi laittaa tekstiä keventämään.

Louskua siitä ei saa tekemälläkääm....

Kuten "maistaneet kertovat" ei ybersativa, vaan enemmänkin indisat hybrid, right?

Mikäli hymiöt ei toimi klikkaamalla, ni katot vaan hymiön tekstin / koodin ja jätät välin tekstiin ennenkuin näpäilet hymiön tiedot, comprende?


Stardust: Ei kauheasti ole jutskattu, mut silti pakko kysyä, että onko neiti tehnyt mielenkiintoisia crosseja (tai tel em all, if thats ok;)

Olen seurannut settejäsi JO Hvoorum ajoilta ja näyttää, että neiti hallitsee hommansa :yes: + on nuori neiti, joka osaa ajatella teravästäkin!!!!

So tährisumu: Let Herbalistic know mitä kasvattelet täl hetkel + mitä crosseja säästössä, ok? Voi laittaa tänne, mut priva paras!!!

Kunnioitusta teille kaikille :WAVE:
 

Farmer John

Born to be alive.
Veteran
Kohta saa muutama onnekas testiin OHaze X ST#3 aka/työnimi "Tootsie" siemeniä, ei privoja, ilmoittelen niille ketä parhaimmaksi asian kannalta katson, rauhaa.
 

Underground

Active member
Farmer John said:
Kohta saa muutama onnekas testiin OHaze X ST#3 aka/työnimi "Tootsie" siemeniä, ei privoja, ilmoittelen niille ketä parhaimmaksi asian kannalta katson, rauhaa.

Aye, that's a match made in heaven right there. Ääntyykö tuo tuut sie? hehe
 
P

perakko

pitäs saada vähän enemmän tietoo ennenku voi lähtee tohon sanomaan mitään...
 

Matti

Member
Mimmosta tietoo? (;
No noin viikon/parin ikäisiä planttuja, powerplanttia ja orange budia. 150w natikka cooltubella. Alussa kasvoi pienissä kertakäyttö mukeissa kaktus/kylvömullassa, sitten huomasin kellastumisen niin siirsin isoon ruukkuun mustamultaan. Lämpöä ei pitäis olla liikaa ainakaan ei kädellä koittaessa tunnu mitenkään ahistavan kuumalta, vaan semmoselta kesäilmalta. Liikakastelua se ei ole. Tosin tuntuu, että nyt toi kellastuminen jo helpottaa, eli en tiedä onko sillä tavalla enään ongelmaa, saattoi olla niitä typpivajareita. :lurk:
Pitää kattoa häviääkö kokonaan vai alkaako uudestaan.

Peace.
 
P

perakko

joo vois ehkä typpivajarit olla jos ne on vaan siinä kaktus/istutusmullassa ollu,
itse käytän myös kyseisiä multia ja oon huomannu että kannattaa sekottaa sitä istutusmultaa myös isompiin astioihin mustan mullan sekaan, siinä on magnesiumia ja kalsiumia joiden vajareita oon huomannu multasekotuksissa joissa oli enimmäkseen vaan mustaa multaa ja kestomultaa.

hyvän kuuloset on lajikkeet, laita ihmeessä kuvia prjoketistas jos on mahollista!:yes:

itsekin voisi noista greipeistä ja WRstä kohta jotain laitella kun alkaa tapahtua...
 

Matti

Member
Jiia.
Noista mun kukista yks on eniten keltasena. Sitä pitää hoivata. :bow:
Mulla en menny luotto kokonaan tohon kylvömultaan, oon miettinyt, että hylkään koko tuotteen ja etin jotain mustanmullan tapasta, mutta vähän heikommin ravinteita sisältävää idättämiseen. Taino saa nähä, jotenkin en tykkää tosta kylvömullasta. :dueling:

Kuvia en tiiä saanko nettiin, ne on isomman säädön takana, niin saa nähä. :)
 
Last edited:
P

perakko

kannattaa lyödä sen kylvömullan sekaan heti alussa vaikka mustaa multaa, ite pistän istutusvaiheessa semmosella 60/40 suhteella kylvöö ja mustaa.
 

H@|lu

Member
Moro taas! Oon kyllä tykännyt tosta kekkilän kaktus/kylvömullasta hyvin on toiminu täällä. täs pari kuvaa

Super silver haze*maroc/afghan ja toises Maroc*afghan:


ja viikon päästä itävyys 14/14 eli 100%

:wave:
 

Binnacas

Member
mulla on kyllä tota kaktus/kylvämultaa mutta en oo sitä käyttäny muutaku kaktuksille. Kestomulta on ollu ihan hyvä alusta loppuun asti. Mutta voisin kyllä kokeilla miten toimii jos pistäis vähän kestomullan sekaan kylvömultaa ja siihen vielä lecasoraa ja perliittiä nii varmasti on hyvä.
 
P

perakko

noniin, perakon summerstäshäys alkaa olla käynnissä ja tarkotus on tämä talvi/kevät kasvatella silleen että voi korjata satoo n. 4 viikon välein ja voi kesäks pistää sitte pillit pussiin ja ottaa rennosti :rasta:

ekana on tätä white russiania, joka näyttää kyllä todella julman satoiselta jos ei muuta.. toivottavasti poltto ei ole mitään täysin persoonatonta sohvajumitavaraa, ei kai? kukkinee 9-10 vk.







sitten löytyy grapefruittia paria phenoa, tässä ekana on tuoksuvampi, kristallisempi ja vähemmän venyvä pheno, tuoksu on sitä itseään straight up makea greippi! sato ei tule olemaan kummoinen mutta eipä sitä sen perässä olla. valmis ehkä 7vk kohdalla...







tässä hieman vertausta toiseen, ehkä sativaisempaan(?) phenoon, joka näyttää vievän muutaman viikon pitempään kun edellinen, venyi myös aivan erimalliin, ja kuorrutuksetkin ovat paljon hillitymmät.



tässä vielä tuota tekemääni risteytystä joka ensimmäisten yksilöitten perusteella vaikuttaa vähän siltä mitä toivoinkin. c99xheri uros on tuonut kasvutapaan tuuheutta ja jämäkkyyttä, tarkoituksena etsiä tuoksuva ja ihana c99xheri pheno ja takaisinristeyttää isäänsä. äitinä toimi siis galleriastanikin löytyvä purppura nlxbb.





tämmöstä tällä kertaa, kevään aikana tulossa vielä ainakin mother's finestiä ja lisää näitä edellisiä, stay tuned! :wave:
 

H@|lu

Member
Kyllä. Hyvältä näyttää pera!

tässä olis nyt näitä Super Silver Haze x maroc/afghan ja maroc/afghan hyvä itävyys ja tasapainoisia nopeasti kasvavia yksilöitä. Näitä taimia vois jaella/vaihtaa poiskin jos joku on kiinnostunu(privaa) koska tilaa ei ole tällä hetkellä kuin kahdelle:bashhead:



ja sitten 3 kiimasta nev's f1 narttua joita pidettiin alussa 24h tuomaan lisä tuuheutta mutta perkeleet alkaa riistäytyä käsistä :muahaha:


muutaman kerran jo latvottu ja hieman vanhoja alkaa kuvat olemaan




:rasta: :muahaha: Tietysti!

Aika pimeä toi saksa läppä! sääliks käy kavereita :puppydoge
 
Last edited:
P

perakko

looking good sielläki suunnassa!

sielläkin näköjään kiva sativainen kesästäshi valmistumassa. ainiin meikällä on vielä myös (nlxhaze)xmalawi gold pisto jonka valmis tuote haisi aika suoraan kissankuselle!
 

H@|lu

Member
Khyl kyl! parasta pysyy liikkeessä--> Woo0! tulee hieman mieleen toi toi mynthon-blackberry vai mikä se oli vai miltä se haisi vai mitä se oli! puff!!! jepulis taimet kasvattivat raajat ja kävelivät pois! eli se siith! kevättä ilmassa:D
 

H@|lu

Member
heh! Taisi olla viimeksi olla kunto kohdillaan :D Vihdoin vikatkin varatut sai pois tuosta edestä!Stealth 2 samas pöntössä mullassa kun tuo tila oli 120x60x60 sshxMar/afg toinen vasemmalla tuoksuu makealle sativaisemmalle ja hieman ravinne ongelmia on ollut sen kanssa ,vaikka toinen oikeella valkosipulle/mullalle tuoksuva ei ole moksiskaan .Molemmat latvottu, trimmattu, taivutettu ja vaihdettu juuri kukuun. ei mikään paras kuvakulma mut on niin perkeleen ahdasta
:nono:

ja toinen wähän lähempää.. saa nähdä miten selviytyvät



ja testiin otin myös halpis aktiivin (40€/100mmx300mm)



Nevilleistäkin hetken kuluttua päivitystä tampattiin verkoilla ne kuriin :muahaha: :lurk:
 

Binnacas

Member
Hyvältä näyttää Hallu.

Mulla on suunnilleen saman kokoinen tila itsellä ja siellä 250W natikka pohottamassa. sisää ja ulos ilma kulkee 120mm tietokone tuulettimilla ja lisäksi on pöytätuuletin kaapin sisällä ilmaa liikuttelemassa, mutta kaapin oven ollessa auki lämpömittari sanoo jo jotain 27C. Ovea en viitsi pistää kiinni koska lämmöt nousee reilusti yli 30 asteen. Ulos vienti menee aktiivihiilen ja cooltuben kautta. Mietin että pitäisi varmaan hankkia tehokkaampi tuuletin ulos vientiin. Mitä suosittelisitte? Kannattaako harkita viherpeukun tarjoamia kanavapuhaltimia? Vai saisiko jostain halvemmalla? Niin ja tuottaako moiset paljon ääntä?

Vielä ei ole kiirettä koska tytöt vaihtoivat 12/12 toissapäivänä, eli hajuja ei vielä tule vähään aikaan. Mutta olisi hyvä saada hoidettua ennen kuin on lirissä. Hätätapauksessa vaihdan kaappiin 5x23W ESLiä että on edes jotain valoa mutta se valo määrä ei tule riittämään.
 
Last edited:
P

perakko

nuo lämmöt nousee kyllä helposti ongelmaks vaatekaapissa kasvattelussa, aikamoinen säätö minusta on jos meinaa natikan saada toimimaan, kyllähän sitä tietysti varmaan jos on guru...

itse kyllästyin säätämiseen ja vedin vaan keittiön nurkkaan mustavalkomuovilla 1m x 1m tilan mustavalkomuovilla, katosta asti. vielä kun on ikkuna aivan tässä vieressä niin vaikka sisällä hohkaa 400w snpa tubessa ja 250w monimetsku ilman niin lämmöt saa silti ongelmitta pysymään n. 25 asteessa.
 

Latest posts

Latest posts

Top