What's new

POG piczo!

G

Guest

cau ogari:)..jakozto milovnik pogu sem supnu jeho zivotni cyklus od selekce po zhuleni
neco k hardweru: "maminkarna" 4x 30W osram fluora, hnojky býkaz sojl a+b, substrat zahradnicky
v almare mam 6kilo, hnojky ty samy, plus PK13-14 a blumstimulator, všechno od atami

moje pestebni mistnost se dale vyznacuje neuveritelnym bordelem a vyskytem vsech moznych druhu plisni..aneb jak rika Snark, tezky punk ve kterym by podle teorie nemelo rust vubec nic.....ktere zerou vsechno krome kytek /mozna je to tim, ze v almare me nejde vlhkost pres 50% a v kvetu se pohybuje kolem 20%, coz v kombinaci s teplotou kolem 30° asi plisnim moc nevyhovuje/...ale na druhou stranu sem nikdy nemel sviluchy:)..teda az na ty, ktery sem si ted privezl z prahy..ale ty uz sou taky po smrti:)

.....zatim sem ve fazi poznavani pohlavi, ale uz ted vim ze jedna samice tam bude, este ale radsi pockam az jak se projevi testovaci rezany. i tak je to uspech pac z neznamych pricin mi z 11 semen vylezly z hliny jenom 3
:nono:

ale tak hlavne ze kytky rostou a maj se dobre....

dscf1868vg0.jpg

dscf1869jc7.jpg

dscf1875kt4.jpg

dscf1876hd6.jpg
 
C

Cibin

ty kráávo, budu to sledovat fakt jen z povzdálí, abych nechyt nějaký breberky i skrz ten monitor :eek:))

Per to do nás a good luck!

C.
 
G

Guest

ba ne, koukej klido zblízka, já breberky nepěstuju.....:)....já sem na ty plísně:D
 

Hlava

Member
Jo pekne to jede :D , za ty sviluchy sorry , sem je taky dostal darem hehe ....no uz se tesim az se tomuhle podivam na zoubek , zatim cusss Hlava
 
G

Guest

tož tak ogaři, mám dva samce, jednu samici.....jeden sameček je spíš sativkoidní, druhý indikoidní, tož si za každýho vemu pyl, a opýlím řezany z indikiodní samičky, a budu selektovat znova, jenom tak pro radost:)

samce sem šoupnul na vykvetení pod 250, kterou sem po dlouhý době opět rozsvítil...jojo to byli časy....

na fotce z maminkárny je uprostřed máma apolla, nalevo ořezaná maminka poga.
se mi pařníček pěkně plní řezánkama, akorát nevím proč, ale apollo nece moc kořenit svinka svinutá, ale kdosi počká ten se dočka, že jo:)




 
C

Cibin

Jakou mám šanci vymámit z tebe jeden řízek Apolla?

(sry že to píšu sem, ale PMka ti určitě nefungujou, když nemáš 50+ postů)
 

newhousegreen

-.-
Veteran
Roste ti to víc než pěkně.Asi si zaběhnu do hornbachu pro další trubice,protože čtyři koukám o dost lepší než dvě.
 
G

Guest

tož kurna, člověk si odskočí, a oni mu tu znásilnují thrýd a domlouvají nekalý kšefty..no tož totok ogaři....:)
Cibin: já to apollo mám od hlavy, takže si ho klido vem od něj:)..ale bacha na něj von je děsně vostrej týpek, takže jestli ty semča nebudou provotřídní, tak skončíš pod karlovým mostem s betonovýma botkama, já už tam měl bejt dvakrát, ale naštěstí neměl dost betonu na mý sloní nožky:)
 
G

Guest

kurna, sem ti psal mejla, at mě prozvoníš nebo pošleš sms, že na tebe nemám číslo...
sem stejně nakonec do praglu nejel, páč hrukajz je zewl a hnojky zapoměl nachystat, další kolega je marod, a já sem byl po sobotním pracovním masakru hotofson:)....
ze začátku ledna mi slíbili dát dovolenou, tak by to mělo konečně klapnout
 
G

Guest

tož jak pog...se mi tam připravuje 12 řezanů pogáče na přesun pod 6kilo, je nehcávám pod zářivkama pořádně prokořenit,,,,no a apollo nece kořenit ani hovno, z cca 40 řezanů ve 3 várkách je momentálně zakořeněný 1...nevím no..pog přitom v poho...

no a taky tam roste do krásy jedna kytka pro jednoho pána z pragy, a už je vcelku velká, tož asi za ním budu muset zajet...viděl bych to v rozmezí 23-27.ledna?....co ty na to?...si tam mám vyzvedávat nebulu a skywalkera, tak bych to rovnou pořešil:)


a pro fajnšmekry je tu zátiší s čokoládou, kabelama a kytkama:)




 

Wickkk

Active member
Ahoj : Na posledni fotce vidim na prave straně . Popáleny vršky hnojivem . kolik jim davaš ?
Jinak bordel máš v boxu dobrej :muahaha:
mej se
 
Last edited:
G

Guest

jim dávám skoro plnou dávku, cca 2,5-3ml/L ... já to nějak přesně neměřím...páč pog má rád pořádný hnojení, akorát apollo by chtělo o chlup mín, ale tak jako extra zvlášt míchat hnojky nebudu:)
 

Wickkk

Active member
Hogila : Moc se stim nesereš no michat hnojky zvlašt myslim že když ubereš trošku tak tim mužeš zalevat všechny ! A nemusiš michat nic zvlašt :) . A myslim si že bude všechno jak má byt .
Měj se Wickkk
 
Last edited:
G

Guest

no když uberu, tak mi vyleze nahoru pH....mám totiž vyzkoušený, že když dám plnou palbu těchle hnojek na tu mou vodu, tak je ph akorát v richtiku pro hlínu:)..a radši budu lehouce přehnojovat, než čarovat s kyselinama a drbat se s pH:)
 

Wickkk

Active member
Hugila : Aha tak to jsem neveděl že když dáváš vice hnojek tak máš dobre PH . OK no ale co ty spaleny listy :D nebo si ji chceš naučit aby jsi zvykla na vetši množství hnojek ?
 
G

Guest

jak už sem říkal, nece se mi míchat zvlášt hnojky pro apollo a poga....no a poněvadž je pog můj miláček, tak holt míchám stravu podle jeho chuti.)..a apollo to dává stejně relativně v klidu, takže žádné stresy:)
 
Top