What's new

Corpsen karkit

Corpselover Fat

Active member
En tietenkää millään dissaus asenteella missään nimessä kommentoinut!

Mun mielestä aika hienoo et sä vaan jaksat täällä yksin painaa menemään :thank you:

Pidät varmaan vähän niinku ittelle muistikirjana näitä sun päivyreitä?

Miten tää onkin niin kuollu paikka?
En ymmärrä...
Missä kaikki kasvattajat on?!?

Niin ja kyllähän tosta hieno sato tulloopi :bump:

Peace

Emmää sitä pahalla ottanu. Ois ollu tilaa isommalle ja ois kantsinu viel vegee. Laskeskelin et ehtisin laittaa vielä uudet kasvit keväällä, mut olin vähän optimistinen, eikä taida aika riittää ihan. Olis pitäny vaan vegee vielä muutama viikko.

Emmä tiä. Koko foorumi tuntu hiljentyvän päivityksen myötä. Oikeastaan täällä suomiosiossa ihan sopivan rauhallista pitää päivyriä :D
 

Corpselover Fat

Active member
Niin ja päädyin tähän candy kushiin, ku vittu mokasin jack hererin siementen idättämisen. Hemmetti. Vitutti aika huolella ajan hukkaantuminen ja myös se 60€ kolmesta siemenestä... Argh.
 

Corpselover Fat

Active member
Keittiöpuutarhassa alkaa näyttää ihan hyvältä.

IMG_20211222_174853.jpg
 

Corpselover Fat

Active member
Ja sitten on kuus viikkoa ja uusi vuosi. Enpä ole muuta tehny ku kastellu pariin viikkoon. Eipä tässä varmaan kauheasti muuta ole tulossakaan enää. Saa nähdä kauanko kukkii. Jaa, ne kaikki kolme pistokasta teki juuret. Yks viikossa tai kahdessa ja viiminenkin tuossa viime viikolla.

IMG_20211231_110329.jpg


Laitetaas kuva keittiöpuutarhastakin. Tää on jo maanantailta kun kasvit oli ollu kolme viikkoa tossa pöntössä ja siis viikko edellisen kuvan jälkeen. Sittemmin tuosta on syöty hyvin runsaasti, mutta uutta pukkaa hyvää vauhtia.
​​​​​​
IMG_20211231_111128.jpg
 

Corpselover Fat

Active member
Varmaan phn kanssa ollu jotain ongelmia. Oiskohan alkanu ph painumaan alaspäin. Ruokin vähän emäksisemmällä ja taitaa taas olla korjaantumaan päin. Useampi viikko kyllä vielä menee, mutta ei tuo ihan huonolta näytä :flowers2:

​​​​​​
IMG_20220106_134215.jpg
 

Corpselover Fat

Active member
Seittemän viikkoa. Kyllä ne pamput pamppuuntuu hiljakseen. Yläkuvasta näkyy noi vituölaan olevat lehdet. Tekis mieli vähän poistaa, mut ei oikein enää viittis. Tykkää vielä huonoa tai homehtuu tai jotain. Ei oo tullu juotua sitä kukkoa, mut nyt on puolen litran micro ipa siellä verrokkina.

IMG_20220107_122249.jpg
IMG_20220107_122339.jpg
 

Corpselover Fat

Active member
Niin ja emmää mitään automatisoitua kastelua sit tehny. Käsin olen kastellu. Enkä oo saanu laitettua ajastinta paikalleen, joten manuaalisesti valot päälle ja pois. Ja teltasta hajos vetoketju vuos sitten, joten teltan pimeys tapahtuu neljällä puristimella ja eteen vedettävällä mv-muovilla. Ei hemmetti mun kanssa :biglaugh:
 

SBNGM

Member
Juu, helposti se pari viikkoo vielä. Sitten kun ekat amberit näkyvissä, niin siitä alkaa huuhtelu...
Maltat vielä curettaa Bovedapäkien kanssa vähintään kuukauden ja avot :tiphat:
 

SBNGM

Member
Ittellä vakio et kun ekat trikot on amber, niin 10pv pelkkää vettä ja harvest!
Varsinkin noilla Indica painotteisilla lajikkeilla, niinku tuo Kush tyttösi :yummy:
 

Corpselover Fat

Active member
Juu, helposti se pari viikkoo vielä. Sitten kun ekat amberit näkyvissä, niin siitä alkaa huuhtelu...
Maltat vielä curettaa Bovedapäkien kanssa vähintään kuukauden ja avot :tiphat:


Mää olen tavannu trimmaa märkänä. Leikkaan budit irti ja kuivaan pahvilaatikoissa. Sit sopivan kuivana purkkiin. Alkuun sit auon purkkei ja tarkkailen kosteutta. Sit kun vaikuttaa olevan tarpeeks kuivaa ni purkit menee säilöön. Just avasin uuden purkin ja tää oli jääny aivan loistavan kosteaksi. Vapotellesa ei niin väliä, mut toi ois täydellistä poltettavaksi. Haju ja maku on muuttunu aika paljon ja ihan mukavalla tavalla. Tää oli siis poikkeuksellisen kostea purkki, vaikka yritän muutenki pitää ettei ihan kokonaan kuivuis.
 

Corpselover Fat

Active member
​​​​​Rupesin ottaa kymmenenen viikon kuvaa edellis perjantaina ja bongasin hometta yhdessä isossa latvassa. Päätin sit kaataa heti. Kuivasin pyykkitelineessä pamput ja eilen ja tänään trimmailin. Jotain reilu 50g meni roskiin homeen takia, mutta jottai 300g meni silti purkkiin. Pärjääpähän taas. Ei tarvii olla korkee kasvi et satoa tulee :D

Click image for larger version  Name:	IMG_20220206_220154.jpg Views:	0 Size:	110.1 KB ID:	18065452
Click image for larger version  Name:	IMG_20220206_220826.jpg Views:	0 Size:	103.2 KB ID:	18065454
IMG_20220206_220520.jpg

​​​​​​
IMG_20220206_220703.jpg


Click image for larger version  Name:	IMG_20220206_220154.jpg Views:	0 Size:	110.1 KB ID:	18065452


​​​​
 
Last edited:

Corpselover Fat

Active member
Niin ja enpä kasvatakaan niitä pistokkaitani. Tuli ihan runsaasti tuosta yhdestä kasvista ja mä en näköjään niin välitä tosta kukasta. En tarvii enempää. Ens kaudella sit mandalan satoria.
 

v1ru5

Active member
Kiinnostais palata vesipöntössä kasvattamiseen, mutta ilmapumppua ja kiveä en enää halua. Mää olen miettiny eräänlaista rdwc-järjestelmää. Olis siis kasvatuspurkki (tai useita) ja toinen purkki. Toisesta purkista pumpataan vettä kasvatuspurkin pohjalle. Sit päättäis kuinka korkeelle haluaa veden pinnan siinä kasvatuspurkissa ja laittaa siitä paluuletkun siihen toiseen astiaan. Siihen toiseen astiaan sitten kelluventiilillä vettä resosta. Pintavesi vaihtuis siis jatkuvasti kasvatuspurkissa ja juurille puhallettais hapekasta vettä. Siihen toiseen astiaan vois laittaa lisäks erillisen vesipumpun kierrättämään ja hapettamaan vettä. Kuvittelisin et toi pitäis veden tarpeeks hapekkaana ilman sietämätöntä ääntä. Pitää varmaan kokeilla.


Edit: ja siis se vedenpinta sais olla esim puolessa välissä purkkia, jotta tulis ilmajuuria. Ehkä tää siis oiskin niinku kratky, mut lisäks pumput hapettamassa ja liikuttamassa vettä juuristoon. Hmm. En oo kuullu et kukaan käyttäs tommosta järjestelmää... Voi olla et siihen on syynsä, mut haluan uskoa! :'D

Tota, noi ilmakivi+ilmapumppu viritykset on kyllä nii melukkaita etten itsekään niistä välitä.

Samanhan asian ajaa pöntön pohjalla oleva vesipumppu. Siis sama hapetustulos tulee, ilman sitä melua.
 
Top