What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Dobrodošli Slovenci, pokazite se :)

nekj je jebal ja. tisti čudni napisi (v smislu raziskovalec_net, radioradio_si,...) namest hampatijine reklame pa prazna stran. če parkrat refresh stisneš, se je zgodil, da si pršu skoz, sam pol je pa spet zjebal nekj, k si hotu kakšno temo odpret.
sem škorca prek msn-ja sprašval dons kva je s tem forumom (nikakor mi ni ratal odpret več kot sam tist rozast del na začetku), pa je reku, da je vodilnim baje že omenu, pa da so rekl da bodo zrihtal. kao jih je pol še enkret opozoru, sam men še zmer zjebe na cajte. ne pa tuk pogost k prej. vsaj poste se da prebrat (no ja, ene parktar refreshas vmes, da ti naloži). baje so server nekj prestavljal, pa niti sam ni vedu, kje server trenutno je. kar nekj v glavnem.
čudn to.
 
Last edited:
hehe, kva pa veš. no ja, če k men uletijo, mi bodo itak sam 3 klončke salvije pa en kup ledic dobl. vse legaln (zaenkrat), tko da pomoje me nima kej skrbet.
sam na konopl sem gledal tiste norce, k hočjo ene big projekte ufurat. za to morš bit pa res kreten, da o čem takem razpravljaš na forumu. halo, pa kar vsem sosedom bi povedal, da maš. ja valda. manj folka ve, boljš je. kmal ko zve eden, ve cela vas/mesto in sam še vprašanje časa je, kdaj zvejo modri. tole se ne bo dobr končal IMO. je pa seveda še druga možnost, da taki growi sploh ne bodo obstajal in se gre sam za tipično slovensko mentaliteto: jst mam večjega kurca k ti, sam ti ga ne pokažem :D
 

57X

Member
oh mene pa boli patka. za tole omarco k jo mam, itak noben razn mene pa sestre ne ve. sestra pa ne kadi in jo je itak tok strah, da nebi tud muhi upala povedat lol.

sicer pa tale big prođekt je res odlom. mislem kretenski folk res. kaj vse to prebereš tam gor zadnje cajte.
 

Wu-Skunk

Member
Hoooola People :wave:
Sem nov na formu,upam da se bomo lepo razumeli ter izmenjavali skrivne "recepte" gojenja naše svete rastline ;)
No pa se ga slišimo :smoke:
 
G

Guest

čeprav sem že nekaj časa registriran se oglašam šele zdaj.

no, hello everybody :hello:
 

lasko

Member
treehuggers said:
Ojla... se oglašam po dolgem času... Dobrodosli novi clani... a ga kej gruvate?

Poz!
nekaj malega že gruvamo je treba naštimat za pomlad bo kmalu tukaj
 
Last edited:

Latest posts

Latest posts

Top