What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Dobrodošli Slovenci, pokazite se :)

B

byzauc

ICMAG pa ja no razen prednosti da so še tuji forumi tle gor se mi zdi da bo tudi tole ratalo eno sranje slej ko prej .... Sicer upamo da ne ..........
 

Cereus

Active member
ja nč se ne dogaja tle gor na Slo portalu, vsi se skrivajo ko miševi...ej, byzauc kaj si kej outdoor gverila al si notranja varjanta?
 

boxii

New member
Živijo sem nov na forumu
Imam eno vprašanje zanima me White Rhino

9xWhite Rhino zanimal me naslednje 2meseca na 18/6 rast prejsnji teden sem dal na cvetenje 12/12 zanimanje me gdaj začne cveteti ker se nec ne pokaže imel sem se zdraven 4x Haze in je že v 3dnih pokazala da cveti prosim če mi lahko pomagate.
 

ganja misija

New member
Zdravo

Zdravo

Živjo!

Sem več kot rekreativni uporabnik.

Po prometni nesreči, ki sem jo imel skoraj 15 let nazaj sem se pred kratkim dokončno odpovedal moderni medicini, saj sem čez leta razvil ne bom rekel odvisnost od protibolečinskih tablet, ampak bolj kot ne toleranco in posledično neučinkovitost, spuščaji, itn. tako hudo, da že po paracetamolu dobim fleke. Do zdravnika se ne upam iti po beli recept za nakup 'robe' v avstriji saj se bojim, da bo to slabo vplivalo na mojo družino (beri: čenče).

Trenutno sem zaključil Cannabis College Asmterdam Online tečaj, da si bom lahko bolj uspešno lajšal bolečine. Poskušal bom pomagati, če bom lahko.


Sem kuhar po poklicu, rad ustvarjam svojo glasbo (Ableton) in nudim mixdowne bendom in DJ-ejem v popoldanskem času pa posvečam čas tudi svojemu vrtu. Poleg okrasnih rastlin, grmovnic in dreves gojim redke vrste čilijev, paradižnika in paprik. Prav tako bodo spomladi na voljo sadike Perujskega Volčjega Jabolka, kateri so že v štarter lončkih ki pa so sedaj na začetku težavni in počasi rastejo.

Resno razmišljam da bi pustil službo in se posvetil gojenju (tree nursery) prostora imam dovolj na vrtu za ta projekt. Znanje in ideje črpam od Mike Mcgroarthy-a iz Ohia (Mikesbackyardnursery.com)

Dvomim da bi mi uspelo legalizirati tree nursery prvo leto, Namreč vem da učasih je bilo tako da si šel na občino po plombo... ampak vseeno pozdravljam vsakršno infomracijo glede vzgoje in prodaje sadik okransih rastlin, grmovnic, zelenjavnic kako to poteka pri nas v Sloveniji

Hvala
Lep dan
blaž
 

ganja misija

New member
Moja prva roža 2015

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php


Informacije o sajenju, postopkih in težavah sledijo

blaž
 

ganja misija

New member
Rad bi se zahvalil Timoslavu za prijetno dobrodošlico.

V prejšnem postu sme obljubil da bom malo napisal o mojem prvem hybridu ...

Uporabil sem Homeogarden Coco, katerege najdete v vsaki Marcator štacuni.

Za eno rožo sem uporabil komplet njihov Kokos + gnojilo (stane slabih 10€) od katere žal nimam nobene slike saj je dozorela v gozdu kamor sem jo zavlekel.

Za rožo ki je na slliki pa sem uporabil samo Homeogarden blok kokosa brez njihovega gnojila in jo futral z domačimi čajčki, fermentiranim sadjem na koncu še malo Plantelle Cvet

Ugotavljam da mi je kot začetniku boljše delala roža v gozdu z njihovim gnojilom ... brez da sem meril ph ali kaj podobnega samo zalival z vodo je zrasla in obrodila 3x več (okoli 300g) kot pa tamala ki je dala okrog 80g.

smoke je bil bolj švoh, saj so ble to bag seed-i ampak podoben, malo po sladkem potegnila tamala zaradi fermentov predvidevam ...

Seveda nič se ne more primerjati z izkušnjo katero sem imel ob rihtanju tamale rože z domačimi zvarki, čajčki, fermenti in kar sem se naučil.. saj tak je bil namen.

Lepo praznujte Vsi skupaj :tiphat:

blaž
 
Top