Announcement

Collapse
No announcement yet.

NYC Diesel

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  NYC Diesel

  Lep pozdrav! Ker na tem slovenskem delu foruma nisem našel nobene teme o tem,sem se odločil,da jo odprem sam. To temo sem odprl z namenom,da se razpišete o izkušnjah z vrsto New York City Diesel (Soma). Jo je že kdo kadil/sadil? Kakšne fenotipe ste imeli. Kakšen se vam je zdel okus/vonj? Tudi izkušnje z sorodnimi vrstami kot so Sour Diesel,ChemDawg,itd. so dobrodošle.

  #2
  NYCD

  No,ker vidim,da se še ni nihče najdu,bom začel sam in delil eno svojo izkušnjo.

  Pred tremi leti smo bli z kolegi v Amsterdamu. V Greenhousu sem si zarad firbca nabavu nekaj Nyc Diesla in morem rečt da sem bil šokiran kadim že več kot 10 let,prav tako kolegi in smo že skup spohal veliko sort,ampak še nikol kej tako specialnega. Po mojem mnenju ena najbolj okusnih zadev kar jih obstaja v Amsterdamu. Okus po mandarini in grenivki ti dobesedno explodira v ustih in after taste traja še najmej 10 min po kajenju . Vonj je bil isti kot okus. Po podatkih iz icmag-a bi naj ta grapefruit pheno (soma cut) bil zelo razširjen po amsterdamu,baje ga prodajajo v Dampkringu,Greenhousu,Amnesiji in še v parih. Je že kdo naletu na ta pheno gorih ali mogoče celo pr nas? LP!


  Comment


   #3
   Izgleda čudovito. Se jo da gojiti zunaj?

   Comment


    #4
    Stunning plant!
    Stay Frosty My Friends

    Comment


     #5
     Originally posted by SetHeh View Post
     Izgleda čudovito. Se jo da gojiti zunaj?

     Iz svojih izkušenj ti teško rečem,ker je v originalni obliki (od Some) še nisem sadil. Glede na to,da rabi 70+ dni za cvet sklepam,da ni najbolj primerna za naše podnebje,mogoče na primorskem

     Comment


      #6
      Hello STRAININJA

      Very nice bud of NYCD.. yummy yummy
      sigpic

      Comment


       #7
       Hello pMiii ! This photo is originaly from soma. He had posted it here on the forum in some thread about nycd. Its's my favorite one

       Comment


        #8
        Lani sem prvič sadil zunaj NYCD in zame nekaj najboljšega kar sem kdaj kadil.
        Zaradi vremena mi ni uspelo do konca pustiti rožo, a kljub temu so bili vrhi veliko večji, kot sem pričakoval, vonjave so neverjetne - sladke vonjave, kot še nisem nikoli do zdaj vonjal, prav tako okušal.

        Izgled same rastline ni spominjal dosti referenčnim od some, bolj je spominjal na OG variante - vrhi so bili svetlo do temno zlati, z rahlo vijoličnimi in temno zelenimi odtenki. Težave sem imel pri vejah, kjer so jih vrhi začeli preobremnjevati in se moral vsako vejo posebej podpreti. Tanko steblo z velikimi vrhi glede na proporcije rastline.

        Okus ob kajenju je od začetka do konca prisoten, nekateri kolegi so rekli, da jim je morda celo malo pre sladek okus. Med sladkobo se je tu pa tam prikradel tudi vonj nafte, smoga .
        Morda so bile vonjave in okus tudi za to tako močno izražene, ker mi je prvič res uspešno uspelo vzdrževati vlago, po samo 5. dnevih sušenja - potem še samo zorenje.
        Dim ji bil tako nežen, da je oblažil tudi tobak ob mešanju - smooth smooth smooth.

        Noro - bom sadil znova. Najljubša vrsta do zdaj (blizu mu je prišla le še Lost Cost OG za moj okus).

        Efekt je bil poživljajoč, z močnim fokusom in brez kakeršnega koli paranojičnega ali anksijoznega napada - kar je zame redkost - ponavadi se počutim utesnjeno, anksijozno - ta rastlina ni povzročila nič od tega - morda nekje v daljavi, a mislim, da je bilo to bolj moje placibo pričakovanje, kot kar koli drugega...

        Rastlina potrebuje veliko prostora in dosti raste tudi med samim cvetenjem. Kjer koli se je odlomila veja zaradi teže, so že okoliški vrhi začeli prodirat v ospredje - eksponentno. Predstavljam si, da bi bila dobra tehnika za najboljšo rast ScrOG. Jaz sem jo samo dosti vršičkal, odstranjeval večje liste med veg in cvetenjem ter uporabil tehniko lollipopping.

        Comment

        Working...
        X