What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pamant si fertilizant "Argo" pt autoflower

Loversun

New member
Salutare dragilor! Ati incercat sa folositi mentionatele iteme? Ce rezultate ati avut? Ma puteti ajuta cu vreun feeding schedule va rog?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici macar nu am mai auzit de acest pamant si ingrasamant. Nu e pe ambalaj nici o informatie?
 

Loversun

New member
Nici macar nu am mai auzit de acest pamant si ingrasamant. Nu e pe ambalaj nici o informatie?

Sunt un dobitoc...scuza-ma...Marca este de fapt Agro. Momentan nu am cumparat nimic, insa vad ca sunt mai multe tipuri pe site-ul dedeman. Contine Turba, humus nutrienti. Asta la un model special pentru plante. Vad ca este si un pamant universal. Si nu sunt doar acestea doua din cate observ, doar ca celelalte nu prea cred ca au ce cauta prin ecuatie.

Ai avut experienta cu vreun produs de genul de la ei de pe site? Nu tind sa fie neaparat firma aceasta, insa am vazut ca este putin mai comuna fata de altele. Posibil totusi sa ma insel.
 

vasile

Well-known member
Veteran
Am testat nutrientul agro natura organic de la ei si am fost placut surprins insa raport-ul NPK este cam aiurea pentru flower, 6.5 - 1.5 - 8 sau pe acolo

Il poti da in grow daca chiar ai nevoie.. dar pentru flower trebuie N cat mai aproape de 0 si P mai aproape de K

Poti sa folosesti butonul de search ca au mai fost posturi pe forum despre el, printre rezultate de la italieni mai sunt si posturi din ro

Ca feeding schedule trebuie sa pornesti cu 50% din ce recomanda producatorul
 

Loversun

New member
Incercasem sa folosesc butonul de search doar ca nu era prezent. Acum vad ca a aparut. Cred ca se lucra la tema.
In principal m-ar fi interesat Biobizz, dar parca nu prea as vrea sa dau comanda online. O fi ceva bun si pe la noi prin magazine?
 

vasile

Well-known member
Veteran
E mai safe comanda online decat cumparat fizic dintr-un growshop specializat si mai mult ca sigur filat. Vazusem intr-un timp si pe emag, totusi nu da comanda acolo unde cresti

Poate in vremurile astea cu o masca mai mare pe fata si un fes mai tras pe ochi scapi de camerele de pe langa shopuri ;)

Totusi nu as merge pe biobizz, trebuie cumparata toata gama lor pentra duce un grow la capat
 

Loversun

New member
Multumesc pentru raspuns! Cam as vrea sa evit intr-u totul comanda dp net. Nu-mi inspira incredere. Prefer sa merg la un magazin "universal" si sa iau pamant si fertilizant. Nu-mi doresc cine stie ce plantatie, o plantisoara amarata doar :)). Amarata dar frumoasa, strict pentru uz personal.
 

Loversun

New member
Cat despre un filtru de carbon, se gaseste prin vreun magazin universal? Poate fi folosit si unul pentru hota sau cele gasite prin petshop-uri? Am folosit functia search si nu gasisem decat un raspuns pe tema asta. Nu se gaseste acel tip de magazin aici.
 

DcSantos

Active member
Filtrele de hota nu sunt bune presupun! Daca nu ai de unde sa comanzi filtru de carbon,iti poti face unul singur folosind carbon activ folosit la acvaristica diferite galeti,recipiente.Este putina treaba dar nu e imposibil. Cauta pe net 'home made carbon filter' si o sa fasesti diferite tutoriale cum sa construiesti unul. Iti trebuie niste timp,materiale si indemanare. Salut !
 
Top