What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ce jocuri va jucati

ElGatto

Member
Scuze daca mai era ceva de genul,eu nu am gasit,am dat search si nu mi a aparut nimic.am vazut ca sunt thread despre filme,religie si de ce nu si jocuri...

Nu va jucati ceva jocuri?mie unul imi place, bag o bata si un joc :p

Eu mai de mult ma jucam dota (daca cunoasteti)pe comp si acuma a aparut mobile legends pe telefon,si uneori mai joc sah tot dupa o bata buna.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dupa o sativa buna si un pahar de vin rosu.. ma joc de-a mama si de-a tata.. :joint:
In rest, nu prea le am cu jocurile. M-ar tenta sa cumpar niste console de alea oldie cum erau pe la salile de jocuri, dar nu e o prioritate acum, ca nu am loc pt. ele.
 
Eu am jucat toate GTA și Mafia I II și III. Anul trecut am terminat Uncharted collection și acum abea aștept GTA VI, nu m-am mai jucat de mult că nu mă atrag deloc alte jocuri,prea mult Sf și plm.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Eu am jocuri de masa. Îmi place sa socializez.
Săptămâna trecută am fost 4 și am jucat The Forbidden Island. Joc de cooperare și strategie.

... Nu e exact cel mai reușit pt fumat dar ne-am distrat.

Deja ma gândesc sa cumpăr cards against humanity. O sa ne stricam de ras.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Merge si activity daca e in engleza. Din ce am vazut traducerile sunt foarte proaste..
 

Goldslug

Active member
Hmm .. majoritatea, dar daca ai echipa de 5 oameni cu tot cu tine e oki si nu ai treaba cu copiii, e bun de comunicare strategie treaba de echipa ... ai fi surprins cati oameni de 40+ cunosc si inca se joaca fumand :))
 

ElGatto

Member
Eu zic ca e cam repede trecerea la ps5 nush cu ce ajuta....ps4 merge bine se vede bine...in Februarie am inteles ca se lanseaza....
 

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Mastermind, joc vechi clasic, nu te supara prietene :), call of duty prop hunt, rocket league co op, fifa ocazional co op dar nu am mai jucat de la fifa 19, desi am si 20 iar pe 21 nu cred ca o sa-l cumpar. Inainte mai jucam css in generala si liceu plus inca putin in anii de studentie, worms, neighbour from hell, rumy, monopoly, legat de gta pe la gta3 am renuntat la joc. Multe din ele necesita timp si sunt bune pe timp de carantina sau somaj! Sunt multe jocuri clasice de jucat. Posibil sa achizitionez la iarna nintendo switch :smoke:
 

Latest posts

Latest posts

Top