What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Alegere Seminte pentru Romania

Forkus

New member
Salut,
As dori sa incep sa cultiv din primavara, insa trebuie sa ma decid ce sa cumpar, tin sa mentionez ca sunt incepator.
Pot cumpara doar una din cele 3 soiuri:

Northern Light
Amnesia Lemon
Blackberry Kush

Vreau sa fiu sigur ca o sa iasa in Romania, nu conteaza apa sau timpul (deci as alege ceva cu un timp scurt) .
Multumesc!
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
Prietene dacă stăteai si căutai un pic este un thread dedicat semințelor care termină la noi! În schimb la noi o sativa pură nu va termina niciodată! Cele care vor termina out in Romania sunt cele canabis sativa subspecia indica si cele mix ( hibrid) sau cele auto astea sunt toate variantele pe care le ai , dacă vrei o sativa 100% sau ceva majoritar sativa asta înseamnă să le crești indoor acolo le poți face condiții excelente pentru a se dezvolta armonios și normal cu o calitate ridicată! Mai multe nu îmi vine acum în minte să te îndrum dar dacă ai să folosești butonul search vei fi foarte încântat de informațiile pe care le vei găsi! Așa că succes! Si documentează-te mai întâi, ai de unde e gratis!
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pentru out nu suna bine nici una dintre acele variante. Si oricum, alea is doar niste nume. Putem cumpara de la producatori diferiti aceeasi treaba si sa fie altceva. Sau putem cumpara la distanta de cativa ani de la acelasi producator si sa fie altceva.
Daca ar fi obligatoriu sa fie dintre alea, probabil NL ar avea ceva sanse sa se califice pentru o recolta out. Dar in acelasi timp am vazut vreo 5 chestii diferite iesite din seminte ce aveau NL in denumire in ultimii 10 ani, asa ca nu bag mana in foc.
 

iceiceice

Member
cum iti alegi semintele? simplu , te uiti in cate zile termina, orice banca de seminte scrie in cate zile e gata. Eu ma orientez sa fie in jur de 50 max 60 de zile , pe la 70 deja e riscant ca vin ploile si frigul
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si ar fi bine sa ai 2-3 varietati nu doar 1 pregatita, pentru ca unele sunt mai rezistente ca altele la umezeala/mucegai/seceta etc. Cu cat e mai variata cultura si mai imprastiata riscul ca vremea, animalele sau oamenii sa iti distruga intraga recolta scade.
 

mike1983

Member
Pentru outdoor iti recomand cu succes Big Bud sau OG KUSH , le-am crescut cu succes out , big bud este destul de rezistenta , dar ai grija ca poate aparea usor mucegai.Si nortern lights ar trebui sa o cresti cu succes , este predominant indica.
 

Latest posts

Latest posts

Top