What's new
  • Please note members who been with us for more than 10 years have been upgraded to "Veteran" status and will receive exclusive benefits. If you wish to find out more about this or support IcMag and get same benefits, check this thread here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Nu am avut pana acum probleme cu daunatorii. Am pus o banda cu clei in partea de sus si una intre ghivece. Nu conteaza daca sunt chimice ca au timp sa-ai revina.
Sa pulverizez si in farfuria de la ghiveci?

Vasy, e prima data cand fac de la ei. Sunt curios in cat timp termina si cat este de bun. Sunt nerabdator!
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Știați că Cheloo e daltonist ??

Si yo, am o colectie impresionanta. Am dalti pt lemn, metal si zidarie da' cel mai mult imi plac alea japoneze. Otzelu', de... :biggrin:

Si un mic update la out-ul tarziu:

In fiecare zi mi se strange inima cand vad vremea - "6 C cer senin" - dar mi-arunc ochii-n tarla si le vad inca in viata.
Sativele au inceput sa se cam pleosteasca dar isi revin cand mai dau de soare, e clar ce-o sa se-ntample cand n-o sa mai fie soare. Deci la astea le pun cruce de pe-acu'.
As fi salvat macar una, dar le-am fumat deja si desi-s bunutze, nu-s atat de bune incat sa merite efortul asta. No offence. :tiphat:
Mini Mango se ingrasa de la o zi la alta, is deja in sapt 4 (parca) de flower si am deja 2 sau 3 care au luat-o inspre mov. Ma bitches! :bump:
Cred c-am mai zis asta, dar aia de o banuiam ca-i sativa pan-la urma e mini mango, un fenotip mai sativos, am si fumat din ea ca i-am tuns ramurile de jos si-i trippy al dreaku'.
Ma oftic ca nu pot sa deschid galeria sa mai urc neshte poze, ca voiam sa-i arat lui vasy cam cat de "mare" e wappa aia a mea vegetata aproape doua luni. E la fel ca acum mai bine de-o luna.
A pierdut doua frunze de jos si i-au crescut altele-n varf, deci vasile tu stai f bine cu aia mica a ta, important e ca nu-s avariate radacinile.
Cheese e destul de bine, dar trage cam greu cu frigu' asta... Speranta mea e-n clone ca asta nu stiu daca face fata pana la sf lui noiembrie.
O sa bag si pozele cand m-o lasa icmag sa deschid galeria... Is deja luate si dezexifate, dar nu pot sa le urc ca nu se deschide galeria, imi da mereu eroare.
wappa25oct.jpg
Wappa
IMG_20211018_161550.jpg
Cheese
IMG_20211018_161543.jpg
Mini Mango
mov1.jpg
mini mango mov
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
Urca pozele direct in post și automat le ai și în galerie!
apasă pe agrafa aia de dosar și apoi upload attachments și apoi selectezi full size ! Și gata!
Acolo nu cred că îți va da eroare!
Încearcă poate ai noroc!
Mie me ciudă că am așteptat 2 luni de zile și trebuia să fie boxul plin și sa de-a și pe dinafară, dar daca nu am fost acasă a primit doar apă chioară și lipsa de N azot si CaMg sa accentuat foarte tare !
Le-am dat 6 ml de jungle un da box pentru vegetație (sunt 3 sticle care se combina pentru a obține grow sau flower ) și doza recomandata e 1ml la litru eu la 2 litri i-am dat 6 ml deci de 3 ori doza , am zis că poate își revine și plus că am băgat o in flower duminica asta ca să nu îi mai trebuiască atât N azot , ea își va reveni dar calitatea și cantitatea vor avea de suferit mult in acesta privința! Da na așa a fost sa fie ! Poate mai mult noroc data viitoare!
Data viitoare voi pune 7 semințe de blue berry x blue meanie , blue berry e de la dj short încrucișată cu o sativa care nu o cunosc dar are denumirea de ciupercă halucinogenă , și voi face niste semințe, le voi pune pe toate 7 in ghivece foarte mici sa îmi încapă în 40x40.
și în vegetație le voi tine maxim 3 săptămâni , sau le pot pune in 12/12 din sămânță !
​​​​​​​Voi vedea eu ! Pentru că vrea sa îmi aslvez aceste samanțe! Le am de pe forum din secțiunea Cehoslovacă!
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Mai am cateva poze luate acu vreo sapt, toate cu mini mango, na out-ism tarziu:
Click image for larger version  Name:	IMG_20211018_164943.jpg Views:	0 Size:	201.3 KB ID:	17975607

Click image for larger version  Name:	minimango18oct.jpg Views:	0 Size:	166.5 KB ID:	17975608

Click image for larger version  Name:	ominimango.jpg Views:	0 Size:	200.1 KB ID:	17975609
Click image for larger version  Name:	mov2.jpg Views:	0 Size:	184.3 KB ID:	17975610

Aia de 60 cm are acum 70 si o tot banuiam ca-i sativa, dar e mini mango. I-am taiat crengile de jos (primele 2 internoduri) ca se tot intindea si are deja destul bud pe ea..
M M -urile-s in sapt 4 de floare, urmeaza intr-a 5-a sa le dau PK 13-14 ca l-am testat deja pe vreo 3-4 soiuri si am vazut ca da rezultate f bune. Umfla bud-u' in nestire!
Intre timp au cazut frunzele de la copacii care le umbreau si au destul soare cat sa se ingrase un pic.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
De cateva nopti incoace noaptea is 3-4 grade si cer senin... la sative le-am pus cruce deja dar tot le mai gadil, poate apuca sa faca niste rashinika acolo ca bud n-au vreme.
Azi o za le dau (cheese+mm) inc-o sarja de flower fert si de pe 1 nov incep sa le dau PK 13-14, doar doua udari la 3-4 zile distanta cu apa chioara intre ele.
Ca veni vb, la ultima serie din dulap nu le-am dat 13-14 si cred ca de-asta n-am sarit de 1g/w. Era ratacita sticla prin troace cu atatea proiecte simultane...:biggrin:
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Pozili de azi.

Mini mango:
IMG_20211030_163729.jpg

Si varfu' ye:
IMG_20211030_163807.jpg

Cand vezi frunzele astea intelegi de ce-am confundat-o c-o sativa..

Cheese-u':
IMG_20211030_164023.jpg

Si alte mini mango printre care si doua mov, preferatele mele:
IMG_20211030_163938.jpg

IMG_20211030_163956.jpg

IMG_20211030_163914.jpg

IMG_20211030_163926.jpg

Azi le-am dat TopMax si flower fert, iar in prima sapt din nov primesc PK 13-14.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
OK
Toata lumea se reface dupa petrecerile de vineri/sambata.
Explo, daca mai ai de gand sa lansezi vreo arena (concurs) te rog sa ne anunti din timp.
De data asta ma simt in stare sa particip (chiar si de unul singur :biggrin:) iar logistic is pregatit:
Am seminte, clone si spatiu complet amenajat. A! Am si chef desigur..
Dar te rog, anunta-ne din timp! :tiphat:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu avem cu cine, nene. Daca or sa apara mai multi groweri, facem si de-alea.. ca deh.. e mai bine ca anii trecuti da tot cam bate vantul pe aici. Si stii si dumitale ca am mai patit sa plecam 5-10 insi la drum "hotarati" si sa nu incepem sau sa ne impotmolim toti pe parcurs.
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
Daca ne adunam mai mulți să avem de unde poate, dar așa ? Cam greu!
Explo a făcut rost de sponsor de la urban legends și tot nu sa terminat concursul și nimeni nu a revendicat premierul pentru că nimeni nu a terminat conform regulamentului!
Din 6 sau 7 , la sfârșit mai eram 3 !
Păcat!
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Inca ma kinuie vina pt ca am dezertat de la ultima arena, d-aia ziceam: DACA mai organizezi 'fro arena, anunta-ma din timp.
Nu din cauza premiilor ma inghesui la asta ci mai degraba pt a-mi spala vina... oarecum..
Daca tot ar fi premii, se gasesc participanti, nu tre' sa fie neaparat din Romania.. Cand vine vb de aliante temporare, mai am cateva trucuri in maneca.
Sugestiile mele ar fi:
1- sa inviti personal user-ul (fie el roman sau alta natie). Mesagerul de pe site ar fi util dar poti folosi si e-mail-ul daca omul il are-n profil.
2- trateaza organizarea (recrutarea) ca pe o vanzare, cu accent pe beneficii - premiile si reputatia. Am vazut ca gorobetzii se-nghesuie la d-astea.
Astfel imbunatatim relatiile (sexuale :biggrin:) internationale ale romanicii cu restu' gloabei, dup-aia o s-avem vizitatori permanenti p-acilea, o sa ne intrebi cum mai scapam de ei.
Un picutz de concurentza face bine la moral si stimuleaza chiar si pe cei mai puturosi sa se mobilizeze. Eu de ex. :laughing:
Nici n-ar fi cine stie ce munca doar stim cu totii cat de ocupat esti, concepi un mesaj/invitatie si-l trimiti la toti cei vizati.
Daca te tin curelele si poti administra un concurs cu minim cateva zeci de participanti, dai un anunt pe sectiuni.
De ex la MicroGrow daca e vb de un mini grow, sau pe multiple sectiuni daca cerintele ating o serie de tehnici/stiluri, in cazul asta il poti numi Turnul Babel.
Dar Arena e cel mai misto nume, parerea mea.
Ma ofer voluntar sa traduc pt romanii care nu stiu engleza, imi pot da un mesaj cu textul iar eu il returnez tradus, apoi pot posta linistiti bilingv.
Putem include si o sectiune sau chiar competitie separata de sative: hibrizi, landrace, etc. Eu unul doar visez sa-l vad pe Vulpoiu'-n actiune.
Repet: depinde de cat balamuc esti dispus sa duci
Traiesc cu convingerea ca initiativa asta ar merge de minune si ar aduce beneficii reputatiei noastre, ca si cum am gazdui olimpiada la noi.
Desigur depinde si de premii, dar la o asemenea amploare pun pariu ca multi comercianti ar sari la sponsorizare, tot ce tre' sa faci e sa-i intrebi.
:2cents:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai fumez si eu nene si imi vin idei de astea.. da noroc ca imi trec pana rulez pe urmatorul. Altfel as fi mult mai ocupat .. si nu are rost.
Sincer sa fiu concursuri pt international sunt, la fel si premii se gasesc. Cred ca am mai zis da si daca nu se gasesc le platesc eu (desi.. seminte gasesc si fara sa cer) . Da sa fie oameni nene.. mie nu ca nu mi-ar placea munca asta de a organiza concursul. Da parca e aiurea ca eu sa fiu singurul care ma zbat. Si nu le bag din burta aceste "scuze", sau le exagerez.. cam asa s-a intamplat!
Fara nici o gluma, data trecuta m-a intrebat sponsoru dupa ce a murit "concursul" daca vreau sa imi trimita mie semintele rezervate pt premii, ca eu macar mi-am facut treaba si am organizat concursul.. Nu is eu f rusinos, da nici bine nu mi-a picat. Mai ales ca daca voiam seminte faceam rost si fara sa ma agit cu concursul.
 

vasy2009sile

Lupul singuratic
Veteran
Eu te-am înțeles meștere !
Gata te susțin !
Am sa incerc sa aduc niste useri noi , că așa poate o să creștem!
Și o să fie mai interesant!
Fumat se știe !
:smoky::smoker::kos:
 

Latest posts

Latest posts

Top