What's new
  • Please note members who been with us for more than 10 years have been upgraded to "Veteran" status and will receive exclusive benefits. If you wish to find out more about this or support IcMag and get same benefits, check this thread here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Mesaj către growerii și fumătorii din Romania

Allah69420

New member
In cazul in care aveți semințe sau polen de la masculi(Asta dacă aveți strain-uri potente de marijuana cu minim 10% thc,in special cv indica,kush) și nu aveți nevoie de ele,va rog,aruncați semințele pe câmpuri unde vedeți cânepa crescând,in cazul in care din semința va ieși un mascul,acesta va poleniza toate plantele de cânepa pe o raza de 2-3 km,iar din semințele polenizate de cânepa,va creste un strai landrace sativa/indica mai puternic(in jur de 5% THC,fata de canepa care are 0.1% THC).
Deci,oricând aveți ocazia de a dispune de semințe de marinuana care nu va trebuie,nu le aruncați la cos,aruncati-le în lanurile de cânepa :smoke:
CA sa va ajut,aveți mai jos imagini cum arata cânepa industriala sau ruderalis
 

Attachments

  • photo2078417.jpg
    photo2078417.jpg
    71.1 KB · Views: 151
  • photo2078418.jpg
    photo2078418.jpg
    85.3 KB · Views: 146

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Salut si bine ai venit!
Am facut si eu deastea mai de mult, dar nu in lanuri de canepa si nici pe "langa casa", ca nu voiam sa imi polenizeze sinsemillele mele. Imi imaginez ca daca destui ar face asta nu o sa mai avem niciodata sinsemilla de la outdoor din romania.
 
Top