What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Vicces, érdekes képek és videók

WHIPEDMEAT

Modortalan
Supermod
Veteran
157049599-1378571799175364-5021713132953914896-o.jpg - nekemnejosemmiseeee
 

Solon

Well-known member
Erről hirtelen ez ugrott be.

Ezen jót röhögnék, aztán láttam mennyit kap a ner elit, mennyi embert bocsátanak el ennek ellenére, ugye a szabad piac itt bevág, és ezért mennyi adót kell fizetni. Figyu a nav kifehérített, szóval a kurva annyát az egésznek. Nem a cigányokkal van a gond, hanem a fehérgallérosokkal.
 

tejföl

Active member
Ezen jót röhögnék, aztán láttam mennyit kap a ner elit, mennyi embert bocsátanak el ennek ellenére, ugye a szabad piac itt bevág, és ezért mennyi adót kell fizetni. Figyu a nav kifehérített, szóval a kurva annyát az egésznek. Nem a cigányokkal van a gond, hanem a fehérgallérosokkal.

Aláírom! De ez egy rossz vicc, ne gondolt túl.
 

Uzsidoboz

Well-known member
Baszhatom ha eztetse tudom hova tenni bárlehet èn vagyok maradi uhhogy megyek veszek 1 üveg gyoccerizű szprájtot tekerek 1cigit ès ujjrameghallgatom azt remèlem adigra szorul belèm egy kis nyúèdzs aztha nem. baszok rája
#maradjotthonmaradjrottyon
 

Solon

Well-known member
Bemegy egy kínai a New Yorki pékségbe.

- Jónapot, kélek egy kiló kenyelet.

Mire a pultos:

- Az nem úgy van, mondjad rendesen, hogy kéRek egy kiló kenyeRet. Na, most menj ki, gyere vissza és mondd rendesen!
- Lendben. Kélek egy kiló kenyelet!
- Most mondtam, hogy kell. Na várjál csak, gyere a pult mögé, én kimegyek és megmutatom.
- Jónapot, kéRek egy kiló kenyeRet!
- Négeleket nem szolgálunk ki!
 

Uzsidoboz

Well-known member
Ezzel a mai napot lezárom oszt megyek vonyítani a kutyámmal
Nyugodalmas Jóészakát kívánunk
 

Attachments

  • photo2040781.jpg
    photo2040781.jpg
    11.2 KB · Views: 46

Széklet Nagyúr

Active member
420-adik hozzászóllásom alkalmából gondoltam egyúttal emegmlékezek NAGYAPÁRÓL is.
Egyébként azon gondolkodtam most egy elegánsra sikerült cigarettával végerhajtott élyszakai túszmenétsi akció után, hogy sikerült e valaha is toppolnom vagy egyáltalán megközelíteni az első igazi betépéseimet. Akkoriban nem volt túl gyakori felénk a zöld leginkább a városi tehetősebb középrétegbeli faszagyerekek szórakozása volt, felénk inkább a pia volt a kultúrális standard . Tudtuk, hogy mi az a fű, de nem volt pályán , amíg fel nem kerültem a szultán udvarába írnoknak aztán az így kitágult világban hatótávolságon belülre került sok addig csak legendákból ismert kultúrális elem mint például a MARISKA hehhhe. Emlékszem a legdurvább betépésem egy tábortűznél volt jópár napi italozást követően egy sátorozás alkalmával, emlékszem kurva szarul voltam tőle - valószinüleg jól le is voltam lakva a folyamatos esti mulatozástól meg az alultápláltságtól - de nem tudtam hányni, viszont a fless az brutális volt. Kábé a tábortűz fénykörében amit megvilágított az volt a világ, olyan mint egy buborék aminek díszleteket aggattak a belsejére. és ez a buborék egy végtelen sötét tér közepén lóg én meg ott ülök benne egy tábortűznél és lemervedve bámulok ki a fejelmből hogy "hú bazmeg", a mellettem zajló beszélgetéseknek meg mintha egy méter megtételéhez ,vagy egy kilóméternyi teret kéne áthidalniuk, semmi olyasmihez nem hasolított amit addig mondtak, meg amit az átlag proliszar hisz róla ( azoknak jó az alkohol ) aztán miután sikerült még szerválnom egy ottani mutatványostól olyan zöldet amitől lényegében fél órát éberkómában fetrengtem mert nem tudtam megmozdulni ( ebből szívesen termszetenék ha tudnám, hogy mi volt az de sajnos már évek óta megszűnt a kontankt - valószinüleg WhiteWidow vagy valami brutál indika - ) elkezdtem építeni az azóta is dübörgő karrierem mint nihilista zugfüves.

 
Last edited:

Latest posts

Latest posts

Top