What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Όροι χρήσης του ICMag (T.O.U.)

Status
Not open for further replies.

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
Όροι χρήσης του ICMag (T.O.U.)

Πολιτική ιστοσελίδας - Όροι Χρήσης (T.O.U.) του ICMag

Εισαγωγή: www.icmag.com είναι ένας ιδιόκτητος δικτυακός τόπος που φιλοξενεί μέλη και αναγνώστες από όλη την υδρόγειο. Ως εκ τούτου, οι Όροι Χρήσης (εφεξής T.O.U.) έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το συμφέρον και την προστασία των μελών μας από όλη την υδρόγειο. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι υπάρχουν αντικρουόμενοι νόμοι ανά την υδρόγειο, δηλαδή ό,τι μπορεί να θεωρείται νόμιμο σε μια Χώρα, θεωρείται παράνομο σε μια άλλη, ως μέλος θα πρέπει να ακολουθήσετε τους διεθνείς Όρους Χρήσης. Οι Όροι Χρήσης είναι προς όφελος όλων και ισχύουν για όλα τα μέλη αυτού του δικτυακού τόπου, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους. Ως ιδιόκτητος δικτυακός τόπος, διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε ακατάλληλες δημοσιεύσεις έτσι ώστε να διατηρήσουμε το φόρουμ με ποιοτικές δημοσιεύσεις και εικόνες.

Θα πρέπει να αποδεχτείτε τους παρακάτω όρους, για να γίνεται ή να συνεχίσετε να είστε μέλος.

1. Παράνομες Δημοσιεύσεις: Δημοσιεύσεις που είναι παράνομες από μόνες τους. Παράνομες Δημοσιεύσεις είναι αυτές που περιέχουν παιδική πορνογραφία, διακίνηση ναρκωτικών ή άλλες παράνομες δραστηριότητες, εικόνες ή / και πληροφορίες που ως εκ τούτου δεν επιτρέπονται. Με το παρών αποδέχεστε την πλήρη ευθύνη για τις δημοσιεύσεις σας, καθότι δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τις δραστηριότητες άλλων στις ιστοσελίδες μας.

2. Διπλότυπο / Επαναλαμβανόμενες Δημοσιεύσεις: Δημοσιεύσεις με πανομοιότυπο ή παρόμοιο κείμενο δεν επιτρέπονται. Επαναλαμβανόμενες Δημοσιεύσεις θα διαγράφονται.

3. Πολλαπλές Προσωπικότητες: Δεν υποστηρίζουμε τη χρήση πολλαπλών / διπλών λογαριασμών μέλους για τον ίδιο χρήστη. Εάν παρόλα αυτά το κάνετε, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία προσωπικότητα σε ένα και μόνο άρθρο. Χρήση πολλαπλών ονομάτων μέλους στον ίδιο άρθρο, θα έχει ως αποτέλεσμα την απαγόρευση του μέλους και όλων των λογαριασμών που έχει καταχωρίση

4. Φλεγόμενα /Προκλητικές δημοσιεύσεις: Φλεγόμενα είναι θέσεις που προορίζονται για προσβολή και να προκαλέσουν. Οποιοδήποτε μέλος ασκεί κριτική αδικαιολόγητα σε ένα άλλο μέλος / Συντονιστή ή Διαχειριστή, με εξυβριστική και / ή απειλητική συμπεριφορά θα υπόκειται σε απαγόρευση ή την τοποθέτηση του σε κατάσταση αγνόησης.
Το ICMag ενθαρρύνει τον διάλογο με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των μελών και του προσωπικού, αλλά πρέπει να περιορίσουμε αυτούς που επιχειρούν να μετατρέψουν ένα επιχείρημα σε μάχη. Υπάρχει και η επιλογή «αγνόησε» (ignore) στον πίνακα ελέγχου κάθε μέλους και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση διαπληκτισμού, έτσι ώστε να αποφεύγονται συγκρούσεις μεταξύ των μελών.

5. Άσεμνες / Πορνογραφικές / Βίαιες δημοσιεύσεις: Οποιαδήποτε δημοσίευση εικόνων που αποκαλύπτουν γεννητικά όργανα, βία ή βίαιη ωμότητα (-ες) θα διαγράφεται και θα εκδοθεί μια κάρτα παραπτώματος. Επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις τέτοιου τύπου εικόνων θα έχει ως αποτέλεσμα την απαγόρευση του μέλους.

6. Εκτός Θέματος Δημοσιεύσεις: Δημοσιεύσεις ή παρατηρήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα του φόρουμ θα μετακινηθούν ή θα διαγραφούν, κατά την κρίση του συντονιστή.

7. Παρακλήσεις: που σχετίζονται με την αγορά / πώληση / εμπορία / ανταλλαγή / δοκιμές / παραχώρηση σπόρων, κλώνων, γύρης, κάνναβης, χασισιού, ή οποιασδήποτε άλλης ουσίας ή αντικειμένου δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται. Ταυτόχρονα το μέλος θα υπόκειται σε απαγόρευση χωρίς προειδοποίηση. Άρθρα ή οι θέσεις που αφορούν την ψυχαγωγική χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν επιτρέπεται και θα διαγράφονται.

7α. Λίστες ή κατάλογοι επιθυμιών που αφορούν σε ποικιλίες κάνναβης και τοποθετούνται σε δημοσιεύσεις, άρθρα ή τη γραμμή υπογραφής των μελών, θα διαγράφονται από τον Διαχειριστή, καθότι αποτελούν τρόπο αποφυγής αποκλίσεων από τις κατευθυντήριες γραμμές και τους ορούς χρήσης.

8. Spamming: Η ανάρτηση συνδέσμων από άλλες εμπορικές ιστοσελίδες, φόρουμ, chat rooms , κοινότητες ή εμπορικά προϊόντα, δεν επιτρέπεται. Αν έχετε δικό σας δικτυακό τόπο, δεν μπορείτε να θέσετε τη διεύθυνση URL στο προφίλ σας ή να την προβάλλετε στην υπογραφή σας., καθότι αυτό θεωρείται διαφήμιση. Υπάρχουν τρόποι έγκρισης που πρέπει να ακολουθηθούν όσον αφορά τις διαφημίσεις στις ιστοσελίδες του IC Mag. Οποιαδήποτε αναρμόδια διαφήμιση χωρίς έγκριση, από οποιοδήποτε ιστοχώρο, θα διαγράφεται ως Spam και το μέλος θα υπόκειται σε απαγόρευση.

8α. Ως ιδιόκτητος δικτυακός τόπος, διατηρούμε το δικαίωμα να απαγορεύουμε πληροφορίες που τοποθετούνται σε Άρθρα, δημοσιεύσεις ή τη γραμμή υπογραφής που περιέχουν πληροφορίες αναφορικά σε εμπορικά προϊόντα / οντότητες που δεν πληρώνουν για διαφήμιση.

9. Απαγόρευση: Τα μέλη που παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης του φόρουμ, θα υπόκεινται σε απαγόρευση. Όταν υπόκειται κάποιος σε απαγόρευση, δεν επιτρέπουμε καταγγελίες περί αυτού ούτε διαπραγματευόμαστε με το εν λόγω άτομο. Διαμαρτυρίες από άλλα μέλη δεν θα βοηθήσουν. Δεν αιτιολογούμε κυρώσεις που έχουμε επιβάλει. Έτσι, αυτοί που παραπονιούνται για απαγορεύσεις, υπόκεινται από μονοί τους σε απαγόρευση!

10. Κατάσταση: Εφ 'όσον τηρείτε τους Όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, είσαστε ευπρόσδεκτοι να γίνετε μέλος αυτής. Όσοι επέλεξαν να προσχωρήσουν στην Κοινότητα μας και να υποστηρίξουν αυτό που πρεσβεύουμε, θα τους δοθεί το δικαίωμα του πλήρους μέλους. Τα μέλη που κάνουν κατάχρηση της καταστάσεως τους, μπορεί να δούνε αλλαγές σε Σχόλια τους, ως μια προειδοποίηση ότι η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. Περαιτέρω κατάχρηση των Όρων Χρήσης θα οδηγήσει στην Απαγόρευση του μέλους.

11. Χώρος συνομιλιών (Chatroom): Ο Χώρος συνομιλιών (Chatroom) έχει ανατεθεί σε συντονιστές έτσι ώστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ήπιους τόνους και να τηρούνται οι Όροι Χρήσης του φόρουμ (T.O.U.). Για να χρησιμοποιήσετε τον χώρο συνομιλιών (Chatroom) του IC Mag, θα πρέπει η στάση σας να είναι άψογη στον ιστοχώρο μας και να έχετε κάνει το λιγότερο 50 δημοσιεύσεις. Με γνώμονα ότι κινείστε σε επιχειρήσεις άλλων, να προσαρμόζεται ανάλογα και την συμπεριφορά σας! Πρόκειται για μια διεθνής ιστοσελίδα και άσεμνες εκφράσεις δεν είναι ανεκτές. Παρακαλούμε να υπάρχει αλληλοσεβασμός, έτσι η συνομιλία (Chat) να μπορεί να είναι ευχάριστη για όλους. Μη συμμόρφωση με τους Όρους Χρήσης (T.O.U.) στο χώρο συνομιλιών (Chatroom), θα έχει ως αποτέλεσμα την απαγόρευση από την συνομιλία (Chat) και την ιστοσελίδα .

12. Προσωπικό μήνυμα (PM): Προσωπικά μηνύματα, θεωρούνται ΟΛΑ τα μηνύματα που αποστέλλονται από ένα μέλος σε κάποιο άλλο μέλος μέσο PM η μέσο του συστήματος επιβράβευσης (Reputation Point System). Πρόκειται για τρόπους προσωπικής/ ιδιωτικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών και όχι για τρόπου δημοσιάς επικοινωνίας.(δεν περιλαμβάνονται σε ανοικτό φόρουμ) Η δημοσίευση προσωπικόν μηνυμάτων (PM)ή/και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) ή μέρος τους, τα οποία έχουν αποσταλεί σε εσάς μέσο αυτής της ιστοσελίδας ή από οπουδήποτε αλλού, υποδηλώνει έλλειψη πολιτισμού και θεωρείται κακός οιωνός, αποτελεί κατάχρηση των όρων χρήσης και θα έχει ως αποτέλεσμα τη απαγόρευση / διαγραφή του μέλους .
Δημοσίευση προσωπικόν πληροφοριών των μελών, απαγορεύεται αυστηρά και θα οδηγήσει σε άμεση διαγραφή του μέλους

12α. Διαβίβαση /προώθηση προσωπικόν μηνυμάτων(PM): Απαγορεύεται η διαβίβαση/προώθηση προσωπικόν μηνυμάτων (Forwarding) χωρίς την ρητή έγκριση του αποστολέα! Κάθε μέλος που προώθη προσωπικά μηνύματα σε ένα άλλο μέλος χωρίς την ρητή έγκριση του αποστολέα, θα απαγορευθεί σε περίπτωση που ο αποστολέας του εν λόγω προσωπικού μηνύματος κάνει μια έγκυρη καταγγελία στον διαχειριστή (Admin).

13. Μηνύματα επισκεπτών (VM): Τα Μηνύματα επισκεπτών δεν είναι ιδιωτικά και έτσι πρέπει να είναι σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης (T.O.U.) του φόρουμ.

14. Θρησκευτικές / Πολιτικές τοποθετήσεις: Δημοσιεύσεις ή άρθρα που σχετίζονται με θρησκευτικές ή πολιτικές τοποθετήσεις με απώτερο σκοπό την δημιουργία κατάστασης έντασης, θα κλείσουν ή θα διαγραφούν. Το ICMag είναι μια διεθνής ιστοσελίδα που προσελκύει μέλη από μια πληθώρα θρησκευτικών και πολιτικών προελεύσεων, για τον λόγο αυτό και προς όφελος της αρμονίας και ενότητας, είναι καλύτερα, οι συζητήσεις στα πλαίσια αυτής της ιστοσελίδας να μείνει πάνω στο θέμα κάνναβη. Συζητήσεις που αφορούν νομικά ή πολιτικά ζητήματα και σχετίζονται με την κάνναβη, είναι αποδεκτές μόνο στο κατάλληλο φόρουμ.

15. Εξωτερικοί σύνδεσμοι: Εκτός ιστοσελίδας σύνδεσμοι (Links) με άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι ελέγχονται με εξυπηρετητές (servers)που είναι έξω από τον έλεγχό μας και δεν βρίσκονται σε χώρα που είναι ανεκτική με την κάνναβη, θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι εκεί για να συλλέξουν τις IP από καλλιεργητές , με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών μας. Ο διαχειριστής (Admin) θα διαγράψει κάθε σύνδεσμο που σχετίζεται με τέτοιους η παρόμοιους εξωτερικούς εξυπηρετητές (off server) ως προφύλαξη για τη διασφάλιση της ασφάλειας όλων των μελών.

16. Σύστημα προσωπικόν μηνυμάτων (PM System): Απαιτούνται το λιγότερο 50 δημοσιεύσεις έτσι ώστε να μπορείτε να στείλετε / λαμβάνετε προσωπικά μηνύματα, καθώς και η χρήση ενός προσαρμοσμένου ειδώλου (Avatar).Προσπάθειες για παράκαμψη του ελάχιστου αριθμού δημοσιεύσεων μέσο turbo δημοσιεύσεων ή δημοσιεύσεων που δεν συμβάλουν αποτελεσματικά, θα έχουν ως αποτέλεσμα την διαγραφή αυτών των δημοσιεύσεων! ή / θα τους μηδενίζετε ο μετρητής δημοσιεύσεων από τον Διαχειριστή (Admin) ως προειδοποίηση. Επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις τέτοιου είδους θα έχουν ως αποτέλεσμα την απαγόρευση χωρίς προειδοποίηση. Λόγω της προηγούμενης κατάχρησης, όλες οι δημοσιεύσεις που γίνονται στο πλαίσιο του Φόρουμ Εισαγωγής (Introduction Forum) δεν θα περιλαμβάνονται στον αριθμό δημοσιεύσεων των μελών.

17. Κοινωνικές εκδηλώσεις: Πέρα των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο Άμστερνταμ, 4:20 κύπελλο, High Times κύπελλο κλπ, δεν ανεχόμαστε, ενθαρρύνουμε, ούτε επιτρέπουμε συζητήσεις για ιδιωτικές συναντήσεις/εκδηλώσεις. Ελπίζουμε ότι τα μέλη μας διατηρούν την ανωνυμία που τους παρέχεται μέσω της χρήσης αυτού του site. Κάθε μέλος που προσπαθεί να ζητήσει ή να οργανώσει συναντήσεις υπόκειται σε άμεση απαγόρευση. Εναπόκειται τελικά σε κάθε μέλος η προστασία της δική τους ταυτότητας και ανωνυμίας, ανά πάσα στιγμή. Άρθρα που αναφέρονται σε ιδιωτικές συναντήσεις /κοινωνικά γεγονότα μέσω VM, αναφερθέντα PM, ή γεγονότα που δεν έχουν εγκριθεί από Διαχειριστή (Admin) θα διαγράφονται. Αν επιθυμείτε να κάνετε γνωστή μια εκδήλωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Διαχειριστή (Admin) για έγκριση της εκδήλωσης πριν από την δημοσίευση

18. Αναφορά Δημοσιεύσεων: Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερο σε περίπτωση που εντοπίσετε αποσπάσεις που παραβιάζουν τους όρους χρήσης, ιδιαίτερα αν σας προσβάλουν! Δίπλα σε κάθε δημοσίευση υπάρχει ένας σύνδεσμος για την αναφορά και την επανεξέταση από Συντονιστή (Moderator), ΥπέρΣυντονιστή (Super Moderator) ή Διοικητικό μέλος (member of Admin). Μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο των Συντονιστών (Moderators) , ΥπέρΣυντονιστών(Super Moderators) και Διαχειριστών (Admin) κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Ηγετικά Στελέχη (Forum Leaders). Ενθαρρύνουμε τα μέλη να χρησιμοποιούν το «σύμβολο αναφοράς δημοσιεύσεων» (που παρουσιάζεται εδώ:
report.gif
) έτσι ώστε να αναφέρετε παραβιάσεις των Όρων Χρήσης (T.O.U.) ή οτιδήποτε άλλο που απαιτεί την προσοχή ενός Συντονιστή. Ωστόσο, η κατάχρηση αυτής της λειτουργίας δεν θα γίνει ανεκτή και μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις.

19. Πωλητές Συντονιστές (Vendor Moderators): Οι Πωλητές πρέπει να συντονίζουν τα φόρουμ τους σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης. Αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν από Supermod και/ή Admin υπερισχύουν κάθε απόφασης του Πωλητή και ως εκ τούτου οι πωλητές δεν επιτρέπεται να διαγράφουν τέτοιες αποφάσεις.

20. Οι δηλώσεις Απορρήτου και των Πνευματικών δικαιωμάτων μας βρίσκονται στο «Forum Menu» και σας ζητούμε να τις διαβάσετε.

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια απορία αναφορικά στους Όρους χρήσης ή οτιδήποτε άλλο που σχετίζεται με το φόρουμ, στείλτε ένα PM στον tjo ή τον Crowmax. Είμαι σίγουρος ότι θα σας βοηθήσουν ευχαρίστως!

 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top