What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

MAKRO rukou vlastní

Flores

Member
:)

picture.php


F.:wave:
 

sensi23

Active member
Veteran
dogonova dobrota

dogonova dobrota

chybis tu kamarade..doufam ze se brzy zase objevis a mozna snad i nekdy nadrazka :comfort:
picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 

Pemek

Active member
Lady berry kush . Mela by se prejmenovat na lady lepidlova boruvkova :D
picture.php


Edit, dneska se mi povedla krasna makro fotka nasvicena 4000k ,foceno bez blesku asi 5cm vzdalenost na max priblizeni. Na mobil rekl dobry porizeni :). Pri detailnejsim pohledu jde videt jak se zbarvuje do krasne fialove . Po vzhledove strance se mi LBK hodne libi a timto chci podekovat vsem co pridali ruku k dilu k vzniku LBK.
Pan matkar ma tez me diky za luxusni selekci .
picture.php
 
Last edited:

spachal

Well-known member
Veteran
Takovy maly experimentalni pokus o krizeni, seminka PurpleBarb F1 zacinaji tmavnout a chytat kresbu :]

picture.php


 

metracek

Active member
Veteran
Diky kluci, je to foceny zrcadlovkou s mezikrouzkama. Krouzky sem koupil ty levnejsi a tak musim clonu ovladat sirkou, ja blbec ... :) Chtel bych se dostat na vetsi zvetseni, ale teprve se s tim ucim tak dokupovat vybavu budu postupne casem.
 

Dslzf

Active member
Mam otazku - kdyz takle fotite ty makra je to vzdy s bleskem ? Je stav trichomu pri tomto nasviceni realny ( cire jsou cire ? ) - ja kdyz fotim u sebe svojim shit fotakem tak vzdy vypada vse mlecne i kdyz to je cire ...
 
Top