What's new

ULKOKASVATUS-09

P

perakko

hyttystä kyllä löytyy suomen luonnosta miljardeittain, se on selvä. pakko myöntää että aika psykedelinen se surina on kun sitä kuuluu monesta kerroksesta, eri voimakkuuksilla, ja kaikissa ilmansuunnissa on mustanaan ötökkää! :S mut kyl siitä suojautumalla selviää aika ongelmitta, ei kyl missään t-paidassa voi tonne lähtee! :dueling:

pari kuvaa, kävin antamassa kasveille ravinnevettä ja lisäämässä molemmille spoteille 50l multaa. kovasti tota hellettä nyt pukkaa!

toiset spotit vielä kokematta, vettä nekin tarvitsisivat.. ehkä tänä yönä.

 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Hyvä hyvä pojjaat. Pitää kanssa viikonlopun lopuilla lähtee mulkkaa omat sissimestat.. Onkohan AF pertit vielä hengissä kun o porottanu ape :smile:
Hyttyset on kyllä aikamoinen wehrmacht, sitkeitä ovat, perkeleet.

:abduct:
 

Bud-O-Phile

Active member
tulipa tossa eilisellä pyörähdettyä taas mestoilla, tällä kertaa raivasin hieman pidempää kasvillisuutta viereltä matalammaksi ja lorautin vajareista kärsiville kasveille hieman flora-gro:ta ja bio-bloomia fiilispohjalta. onneksi eilen ja tänään tuli vähän vettä kun taisi hieman vankat keitot tulla tytöille, mutta sen siitä saa kun ei omaa pipettiä ja helvetinmoinen moskiittolauma ympärillä ärsyttämässä.

liikaa tullut päiviteltyä keskeneräisistä kuvia kun tupsahti albumikin täyteen, 'my old gallery' sanoo että sinne mahtuis vielä kunnon potti alle 100k kuvia mutta mitenkäs sieltä sais vanhat kuvat poisteltua?

noh, tässä muutama uus kuva mitä mahtui vielä ulkokasvatus-albumiin.. lupaan ettei seuraava kuvapäivitys tule näin tiheällä intervallilla, pitää antaa vähän polkujenki kasvaa umpeen ennen seuraavaa visiittiä spotille.

aloitetaan lempilantuista + lehteä

picture.php

picture.php


pisin/haisevin feno
vain pari karvaa näytillä mutta UskomatoN döfis, hajun tunnistaa metsän keskellä jo 5m päästä

picture.php


pahiten vajareista kärsivä kolmikko

picture.php


metsän asukkaiden nupunalkua

picture.php


uusimmat asukkaat
4/5 kasvia selvisi tässä montussa ja 2epävarmaakin näyttäneet sukupuolensa. yes we can! i have a male, eli lemmenleikkejä luvassa tänäkin vuonna ja toivonmukaan tiineitä narttuja. isoin kasvi esittäytyi naaraaksi, uros piilossa tämän syleilyssä oikealla ja maassa etualalla kaksi kukkivaa JÄTTIfenoa.

picture.php


pieni
vanha tuttu, tullut kuvattua niin paljon, tällä kertaa tupakkiaski vertailuna.

picture.php


pienempi/pienin
tämä kaksikko lienee saavuttanut säkäkorkeutensa kun ei parissa viikossa ole senttiäkään kasvanut mutta kukinta edennyt. pahasti olevat vielä bukkaken tulilinjalla eli sato jäänee pariin siemeneen ja ehkä ½pesällistä polttoa (yhteensä.) :woohoo:

picture.php


DonBong: kukkiiks nuo sensin tuntemattomat? mässyn näköistä ja ihanan indicaista. uusia kuvakkeita "louskuista" tulossa, joko ovat kukinnan aloittaneet edes?

hyvää kesänjatkoa vielä kaikille! lisäilkäähän muutkin niitä rakkaimpien kuvatuksia, budifiili yrittää pitää näppinsä erossa alaikäisten karvoista ja sormi pois kameran laukaisimelta. :smoker:
 

DonBong

Member
DonBong: kukkiiks nuo sensin tuntemattomat? mässyn näköistä ja ihanan indicaista. uusia kuvakkeita "louskuista" tulossa, joko ovat kukinnan aloittaneet edes?

Yksi niistä sensin unknown plantuista on tehnyt karvan viikossa, eli hitaasti etenee, toivottavasti rupeavat kukkimaan kunhan yöt ovat pidempiä. Ja näähän on juuri niitä "louskuja". Sain korvaukseksi 5 feminisoitua louskun siidua ja heitän tänään idätykseen. Luulisin että kerkeävät valmistua ennen lumien tuloa. kelasin heittää ne sit ruukuissa tonne metsään et saa tarvittaessa siirrettyä ne sisään.
 

-BG-

Member
Hienoa jälkeä ystävät :yes:

Tässä Pehkuruder f3 minifeno...on toi tosin latvottukin pari kertaa vegessä joka tietty vaikuttaa myös...kukkii jo täyttää häkää...

ennen ulosvientiä


 
P

perakko

hehee onpa pikkuinen! :D mullakin löyty muutama noita tosi nopeita fenoja, koitan niistä hankkuitua eroon tän pehkuruder linjan kohdalla....
 
L

Lapplandish

Vaihteeksi kuvaa kasvusta edelliseltä viikolta..

Vaihteeksi kuvaa kasvusta edelliseltä viikolta..

Näin se vierähti kesäkuu ohi ja yhtenäkään päivänä ei sitten satanut tippaakaan vettä. Viimeiset pari viikkoa olivatkin jo niin lämpimiä, että piti ihan kastelemassa käydä kun arvelin maaperän olleen jo melko kuiva. Aivan kivasti on nuo kukkaset tuolla nyt lähteneet tekemään nuppua. Melko pieniä nuppuja ovat vielä, mutta pitää nyt vaan olla tyytyväinen siihen, että ne tuolla ylipäänsä kasvavat.:canabis:


Siinä ois sit niitä kuvia kukkivista neitokaisista.
 
M

M. J. Medical

Ei tarvi onneksi kastella, kun on vettä tullut kiitettävästi ja nyt lämpenee taas.
Olen latvonut kasveja, sukupuolet alkaa pikkuhiljaa selvitä. Nyt aurinkoa kehiin.
 
R

ruutzman

Jepjep, vettä on tullut mukavasti.. nyt kun on vaan lämminnyt ilmakin samalla niin home on hieman pelottanut, "onneksi" ei ole kuin muuan tyvär jolla moinen riski voisi olla...
Hienolta kuitenkin kaikilla näyttää! Näin nopsaa voisin muuan kuvan laittaa ennen saunaan menoo.. Ei olla ehditty vielä katetta laittaa kunnolla jos käy mielessä paikka, ja kaverille menee muutenkin iso käsi avusta näiden kanssa! ei olisi yksin onnistunut millään tasolla.. kuitenki, asiaan:

Ovela Ratsastajia:


FIN420xLapponia/Northern Sun08:


(Lowryder x Lapponia) x Master Low: Nämä ovat tosi nopeilta vaikuttavia eivätkä ole vielä kuin parisenkymmentä senttiä pitkiä vaikka kaikki emot ovat olleet yli metrisiä...
 

DonBong

Member
Jees tuli sitten käytyä kurkistamassa miltä siellä näyttää tänään ja tekihän se minut taas onnelliseksi :woohoo:

Let's Go!

Ensin Thyphoon ja 2 Ovela-Osmoa


picture.php


picture.php



Thyphoon close up


picture.php



Ovela-Osmo close up yritin saada tricomit näkymään kännykällä, hieman ne sieltä kajastaa ku tarkkaan katselee :D


picture.php


picture.php



Ovela-Osmo tekee järkyttävän kokoisen pääbudin


picture.php



Ovela-Osmo narttu urkki-spotilta


picture.php


picture.php



Royal Dane narttu urkki-spotilta siemeniä varten se siellä panee


picture.php



picture.php



urkki-spotti


picture.php



sensi-unknown


picture.php


picture.php


picture.php



Melkein sain kuvattua sen karvan eli kaksi varmaa sensin narttua varmistettu


picture.php



3 little babys...Citral skunk on ollut paljon AF siiduja niissä..


picture.php




Sellaista tällä kertaa

:smoke:
 

Aivoödeema

Member
Tuli taas käytyä samoilemassa. En käynyt ykkös spotilla kuumotusten takia. Antaa etanoiden perkele syödä rauhassa ja polkujen kasvaa umpeen. Kakkos ja kolmos spotilla tuli tosin käytyä lähinnä katsastamassa tilannetta ja tutkimassa oliko pitkä kahdenpäivän sadekuuro aiheuttanut tulvia suomaalla kukkivien Ruderaliksien päänmenoksi.

Spotti 2
En ollut muutamaan viikkoon spotilla käynyt joten sissipolkunikin olivat kasvaneet umpeen. Päädyin kohdalle jolla uskoin Big Budieni olevan kun huomasin ettei niitä näy. Sydän pompahti kurkkuuni. Haroin maanpintaa löytääkseni kusipullon tai katkaistun varren, kumpaakaan en löytänyt. Pyörin paikallani ja katselin ympärilleni. Voi paska voi paska voi paska voi paska.
Katsoin toista pientä aukiota vierelläni, siinäkään ei näkynyt mitään. Haravoin maata lisää ja tulin lopputulokseen, ettei kasvini ole siinä. Katsoin viereiseen aukioon tarkemmin ja huomasin tutun näköisen lehden. Koko alue oli läpeensä kasvanut umpeen, vain kasvien päät kurkottelivat kasvillisuuden läpi.
Raivasin hieman aluetta ja huomasin toisen kasvin olevan todella huonossa kunnossa toisen ollessa vielä voimissaan. Toinen kasveista on mennyt aina vain huonompaan kuntoon kuukausi sitten kasveja piinanneen pakkasyön takia.

picture.php


Jatkoin syvemmälle löytääkseni Ruderalis Indicani. Nekin olivat hukkuneet rikkaruohoihin, pienen kitkemisoperaation jälkeen huomasin niiden olevan mahtavassa kunnossa. Kainaloissakin näkyi jotain, mutta en mene vielä huutelemaan sukupuolta.

picture.php

Huomatkaa latvonta, yhden varren sijasta useita varsia
picture.php

picture.php


Marssiessani pois spotilta jalkani vierestä lähti lentoon jokin outo ruskea lintu. Säikädin ja tein tyttömäisen suojausliikkeen. Kahden sekuntin päästä olin koonnut itseni ja tajusin, että se olikin vain tyhmä lintu. Olin varmaan astunut liian lähelle sen pesää. Lintu lensi viereiseen metsään jonne olin menossa lentäen kuin olisi haavoittunut ja huutaen kuin joku kauhuleffan lepakko aina kun pysähdyin katselemaan, että mitä vittua. Metsä oli sen verran pimeä että päätin koittaa ottaa elikosta elikosta kuvan salmavalolla nähdäkseni sen paremmin vielä kun se oli paikallaan, mutta se ja pari muuta ympärillä olevaa lintua säikähti salmavalosta niin, että kuva meni pilalle.
picture.php


Jatkoin matkaa spotille 3.

Spotti 3

Matkalla kukkivien Ruderaliksien luo astuin kahden muun pesivän linnun viereen jotka lentoonlähtiessään meinasivat antaa minulle sydänkohtauksen. Pääsin kuitenkin onnellisesti perille ja vanhat tutut 100 hyttystä olivat mukana minua tervehtimässä. Tälläkertaa olin pukenut ylleni kaksinkertaisen off suojan, joten happy hour ei tälläkertaa elikoita viihdyttänyt.

Paikalla oli lähiaikoina talsinut hirviä ja pieni hirven vasa oli astunut kasvieni väliin. Kasvit eivät olleet maistuneet, ilmeisesti tarjoiluun kuuluvan Aivoödeema kusieliksiirin takia, mutta kusipäät olivat talloneet yhden pienemmistä budioksista poikki. Keräsin oksan tupakkiaskiin myöhempää tarkkailua ja laadunvalvonta polttoa varten. Budit olivat kasvaneet kaksinkertaisiksi siittä mitä ne olivat viimevisiitillä. Kasvit itse olivat lyttääntyneet maahan ja korjailin niiden asentoa hieman.
Seuraavaksi kuvia ja bud shot pornoa:
picture.php

Pinkit karvat :woohoo:
picture.php

picture.php

Jälleen, latvomatta jääneessä kasvissa olisi yksi varsi, näissä kasveissa on latvonnan takia useita. :woohoo:
picture.php


Lähdin sitten tarkkailemaan onko multapussiviritelmäni löydetty ja eihän se ollut. Totesin jälleen ettei sitä löydä ellei kävele ihan viereen. Ympäröivään maastoon on lähes mahdotonta tehdä polkuja, joten uskon kukkien olevan turvassa. Pääpolulla ei ole minun viimevisiitin jälkeen käynyt kuin hirviä.
Kaikki Big Budit olivat loistavassa kunnossa ja venyneet oikein kunnolla. Hermispalleja en löytänyt kasveista.
picture.php

Kuva tärähti typerän kuvausasennon ja hyttysten (muutama ympyröity kuvassa) takia.
picture.php


Koittaessani ottaa kukinnosta kuvaa huomasin kameran tarkentaneen kriittisellä hetkellä yhteen ohikiitävistä hyttysistä. Kuva oli niin hieno, että jaan sen nyt teidän kanssanne:
picture.php


Ja itse bud shottiin:
picture.php


Sellaista tälläkertaa. Pahoittelen mahdollisista isoista kuvista johtuneista modeemi kuolemista. Lääkäri määrää ostamaan paremman internetliittymän. :nanana:
 

Yellowmoon

Active member
Hyvälle näyttää plantut... itse en saanut tänä suvena aikaiseksi kylvää mitään ulos, mikä vähän harmittaa nyt, mutta polttelutauko taitais olla pitkästä aikaa ihan paikallaan. Hollannista tilattuja simppuja ei näy eikä kuulu, eli täytyy sitten syksyksi harkita sisäprojektia.
 

litletown

Member
Mulla alkaa näyttää kohtuu hyvältä vaikka epäonnistuinkin tässä kesän tavoteessa.Laitan kuvia kuhan saan aikaiseksi lajikeet lr1 lr2 ja yks thyphooni sekä pari orange budia toivotaan että,jotain tulee mielen rauhaksi.
 
M

M. J. Medical

Aivoödeema, aivan mahtavaa että kukkii rudet ja big budit!

Kävin tänään parilla spotilla ilman kameraa, mutta vois vielä iltasella käydä kameran kanssa kattoon, vielä olis pari viikkoa aikaa hoivata, sitten luonto saa hoitaa loput.
 
L

Lapplandish

Lannoitus ulkona

Lannoitus ulkona

Täällä varmaan monella on kokemusta lannoituksesta ulkona. Eli onko se sitten kovin tärkeää kun ilmankin pärjää? Lisääkö se satoa oikeasti juuri ollenkaan vaiko jopa huomattavasti? Minulla olisi tuolla jonkin verran säästössä noita Bio-Bizzin tuotteita ja mietin että voisin ne käydä kaatamassa tuonne ulos ennen kuin ne menee pilalle. Paljonko sitä sitten kannattaisi laittaa tuota Bloomia ja TopMaxia per 10 litraa vettä? Taitaa nuo ohjeissa annetut 4ml per litra olla jonkin verran turhan mitättömiä määriä kun ne kumminkin suurimmassa määrin huuhtoutuvat pois kasvien ulottumattomiin tuolla pihalla?? Olisivatko nuo Kemiran Puutarhan Kesä™tuotokset mistää kotoisin?
 
P

perakko

kannattaa lannotus ehdottomasti. parashan ois väsätä hyvät orgaaniset sekotukset heti keväällä niin ei tarttes enää muuta kannella... lepankonpaska on minusta täysin must ulkotouhuissa; halvinta, tehokkainta ja helppokäyttöisintä. itse oon lisänny sitä nyt multaan ja vielä parit guanoteet aion heinäkuun lopulla käydä spoteille kantamassa. oon myös joka tarkastusreissulla kantanut 10 kanisterin vettä boostattuna 30-50 ml biogrowta, 20ml alg-a-miciä ja reilut luiraukset merilevää (per spotti, n. 7 kasvia).

jos tota biobloomia aattelit kannella nii koita joka viikko viedä sit se 30-50ml (kukituksen loppua kohden nostaen annosta) per 10 l vettä. tuskin syyskuun puolella enää tarttee lannottaa... ja kantsii sekaan heittää kaikki muutkin järkevät litkut vanhenemasta. ei noilla orgaanisilla lannoitteilla voi kasvejaan kovin helposti polttaa!
 
L

Lapplandish

Kannattaako noille antaa tuota BioGrowia enää kun nuo ovat jo kukinnassa, kun luulisi sen ekstra typen vain hidastavan kukintaa? Ainakin omasta mielestäni kasvini vaikuttavat typen puolelta olevan terveitä, ja jokainenhan voi sen tarkistaa katsomalla noita minun kuviani.

Taidanpa nyt sit viedä tuonne ainakin nuo BioBloomit ja TopMaxit siten että sekoitan niitä molempia 0,5dl / 10l vettä..

Mites tuo ehdottamani Kemiran tuote? Onko kokemuksia? Mistä sais infoa, että mitä se sisältää?
 
Top