What's new

CAMP EUROPA

Széklet Nagyúr

Active member
Tegnap előtt a zöld elérte a 2 hetes előérlelési szakasz végét, így gondoltam végrehalytok az ANYAGON egy szigorúan tudományos elemzés céljábol lefolytatott emberkísérletet.
Viszont sajnos nem tudtam róla beszámolni a fórum átalakítás miatt amit most pótolok.

Megmondom őszintén az agyi hatás nagyjából ugyanaz viszont mintha fizikálisan jobban energetizálna mint közvetlenül száraád után. tegnap óta fáj az egyik fogam, aztán most kábé egyáltalán nem érzem, csak valami tompa nyomást az álkapcsom felől, viszont nem húz le couch lockba hanem tölti az embert energiával - a legutóbbi beszámolóban leírtakhoz hasonlóan - mintha fizikálisan rákapcsolódott volna az ember valami erőforrásra.
Agyilag megvan most is az a szétfolyós flash, csak most inkább hasonlít arra a tudatom mintha kifordulna a fejem és a belseje meg szétterülne mint egy földhöz baszott borosüveg.
Maguk a flessek nagyban függnek a jelenlegi környezettől illetve idegállpottól szóval a megfelelő körülmények között kiválló stimulátor lehet társasági életben aljaskodáshoz ugyanakkor magányos kreatív munkához vagy sima holdkóros vizionáláshoz ami kb olyan mintha az ember kivetítené maga elé a falra azt ami éppen a fejében zajlik.

Kisebb javulásoktól eltekinve nagyon nem változott sokat a cucc, elsőre is elég intenzív volt, csak most már tudom követni azokat a flesseket is amikbe az elején beleragadtam zombinak másrészt észrevehetőbben nem lett erősebb csak sokkal teltebb lett a cucc, kábé két hét alatt annyit álltak benne össze a különböző effektek hogy olyasmi félét ütnek mint az aromák amikor az ember előpször iszik rendes kávét. Egyébként még az is közös bennük, hogy úgy ahogy kávézás után itt meg cigitekerés közben rámjön a kulázás, nyáron kint a régi kertiretyón végre hajtok egy calibr kilövést a szociopata szomszédék kéménye ellen ami az 50-es évek óta pucolatlanul okádja szét a kátrányos miazmát.

Én véleményem szerint egy kint a szabadban a poszt-modernista társadalom buborékvilágán kívül elkövetett esti tűzrakásnál a megfelelő társasággal jókat lehet rá közösen sámánkodni.



DSC00366.JPG


Itt egy láthaólag elég gyenge fényviszonyok között készült bugakép két héttel az előérlelés megkezdése utánról. Sajnos ez a digitális nem szedi össze úgy a részleteket mint ahogy a tükörreflexes, de azért valamennyire látszik a frost. Majd legközelebb tokányolok valami állványt bugafotókhoz mert ez így elég lehangolóra sikerült.

ÉRETTMICRO01.jpg


ÉRETTMICRO02.jpg


Itt meg néhány közeli a buborékokról, nagyon sokminden nem változott, max a borostyánszínű trichómák többsége ment át ilyen tejeskávé szerübe.

Elég sokat javult az fórum ami a képek feltöltését illeti ( egyedül ami jobb volt a régiben az a könyvtárba töltögetős megoldás volt ) illetve írkálás közben sem lép ki aztán nyavajog itt nekem 5 másodpercenként ez a szar, hogy nincs válasz a szervertől amikor gépelés közben zombulok.
Az egyetlen dolog ami viszont nem jön be az az, hogy mintha lenne némi facebookos utóíze a forumnak.
 
Last edited:

Széklet Nagyúr

Active member
Miért ott is futball-huligánokból felnátósított tik-tok nácik gyilkolásszák a kissebbségeket, mint ebben a másik gyünyörű LIBERÁLIS országban ?
 

Solon

Well-known member
Ha jól értem, ha gyilkolásszak a kisebbségeket, akkor oda kell menni katonai erővel és szarrá kell bombázni a kisebbségek házait is, benne a kisebbségekkel. Fontos, hogy tiktok és jutub videokból tájékozódjunk, mert az csak 5 perc. Ha egy országban van szélsőséges csoport, mossuk össze az egész lakosággal. Mit hagytam ki?

Mindezt egy olyan országból kell közölni felsőbbrendűséggel, ahol most nyert egy szélsőjobbos párt kétharmaddal, negyedjére és jutott parlamentbe egy ultrajobbos párt 6-7 %-al, ami mára már 10% körül lehet. A liberalizmus jegyében, legyen az progresszív, vagy konzervatív.

A legérdekesebb, hogy ennek a háborúnak, akarom mondani, különleges katonai műveletnek a teljes költségét Te is fizeted, az infláció által. Ez egy tök jó biznisz. Még pár ilyet a közeljövőben. Koszovói konfliktusnál, majd kit kell utálni? Már régóta tudjuk, hogy nincs is liberálisabb dolog , mint egy jó kis katonai invázió. ;)
 
Last edited:

Széklet Nagyúr

Active member
Azokra a házakra gondol ahonnét az ukránok kirugdusták az említett kissebbséget ( vagy bezárták a pincébe ) hogy barakkot meg hadianyag raktárata csináljanak a otthonukból, a hátsókertbe meg tankokat és tüzérséget parkoljanak ( a jó őreg amerikai radikál insurgent hendbúknak megfelelően ) és ennek ellenére az orosz bombázások meg se közelíti azt a pusztítást amit a koalíciós erők hagytak amguk után Fallujah-ban ( "Már régóta tudjuk, hogy nincs is liberálisabb dolog , mint egy jó kis katonai invázió." ).

Szerintem inkább maga tolódott ki anyira a szélső balra, hogy onnan már mindenki szélsőjobbosnak tűnik ( valószínüleg ez az oka annak is, hogy elnyomva érzi magát még egy egyszerű egyenes kérdés miatt - is -. ).
Arról meg hogy a fidesznek idén, hogy jött megint össze a kétharmad, egy volt lmp-s figura mondta meg a frankót : Nem kétharmadnyian szeretik a narancsot, hanem ilyen sokan utálták a moslékot. Valószinüleg a mihazánk is ennek a mosléknak köszönhette a népszerűségét ( jakab bohócnak lesz tárasága a parlamenti ülések szét shitposztolásához, csak aztán nehogy a nato ezeknek is fegyvert adjon a kezébe hogy nálunk is lerendezze a remitenskedőket ).
Annak a rettenetes inflációnak meg egészen biztosan semmi köze ahhoz, ahogy amerika tátott szájjal a faszerdőbe zavarta európát a szankcióival. Az amerikaiak konkrétan putyinra kenik azt az inflációt - is - amit a bájden adminisztráció fennálása óta folytatott észnélküli péznyomtatásnak köszönhetnek.
2018-ban még rról ment a riogatás a ferikoalició felől, hogy ha nem az ő kezükbe adják a hatalmat akkor kilépés lessz az euból, meg kenyéren és vizen fog élni az ország aztán valahogy semmi sem lett igaz az egészből... most meg a "putyin rossz, ééééértem" megy.

Én rendszerint elolvasok mindent pártállástól függetlenül és ami eddig konkrétan lejött a konfliktusról a putyin ellenes lobbi részéről, az a narratívát alátámasztó, video játkokból kivágott jelenetek - amiket egyenesben lehozott az ukrán tévé - "ghost of kiyev" szintű mesék, Snake island, meg a greenscreen előtt színészkedő komédiás, hazudozás a veszteségekről illetve megrendezett attrcitások ( buchai mérszárlás ahol az ukránok tisztogatást tartottak a helyi "oroszbarátok" között aztán az egésszet a ruszkikra kenték, meg a mese arról, hogy oroszok rakétáztak egy vonatállomást ami dugig volt ukrán civilekkel, aztán amint kiderül, hogy a rakéta maradványról leolvasott adatok alapják az a TochkaU az ukránok arzenáljában szerepel valahogy azonnal dobta a témát a nyugati sajtó... ) aztán olyasmi flessem lett ezektől is, mint ettől az állandó - vállalható illetve megvalósíthaó program nélküli - komolytalan farkast kiabálástól meg nácizástól amit évek óta nyomat az itteni baloldal és aminek nagy valószínüséggel komoly szerepe volt abban, hogy a "zöldek" idén is elég szégyenteljesen elhasaltak.
Talán ezeken a dolgokon kéne kicsit dolgozni nem meséket tokányolni meg nácizni össze vissza ( miközben az ukránoknál meg nácikért vérzik a szíve az egész LIBERÁliS nyugatnak ) és akkor talán egy magát komolyan vevő és komolyan vehető ellenzéknek már lesz esélye labdába rúgni.
Csak, hogyegy élő klasszikust idézzek :" van egy kurvanagy gyurcsány alaku lék az ellenzék hajóján"
 
Last edited:

Solon

Well-known member
Te választottad magadnak ezt a börtönt, hát élj benne nyugodtan, boldogan. Én kirángatni nem foglak belőle. Össze-vissza keversz mindent mindennel, vastagon relativizálsz. Az orosz és ukrán propagandavideók között se döntenék, melyiknek is kellene hinni aktuálisan. Idővel úgy is kiderül, vagy nem. A bucsai mészárlásról is bőven jönnek az orosz narratívát cáfoló cikkek, egyébként most ránéztem a nyugateurópai angolnyelvű sajtóra a kedvedért és folyamatosan cikkeznek a kramatorszki rakétatámadásról, a mai napig. Hajlamos vagyok mégis a nyugati sajtónak hinni, mivel az oroszoknál börtön jár, ha háborúnak nevezel egy háborút, esetleg tüntetni mersz ellene. Nincs szabad sajtó. Ott börtönbe kell menni koholt vádakkal a nyakadban, ha esetleg lehetséges potens ellenzéki vezető lennél, szabadúlni pedig nem fogsz sose, mert jönnek az újabb és újabb vádak.

Egy dolgot azért szögezzünk már le, Ukrajna egy szuverén ország, és Oroszország támadta meg, elég érdekes körülmények mentén. Több, mint 40 milliós lakosságot rángatsz bele a kollektív bűnősségbe és mosol össze szélsőséges nácikkal. Putyin pedig kurvára egy agresszor ebben a konfliktusban. Bármekkora is az ukrán vezetésnek a felelőssége, civilek haláláért putyin felelős elsősorban, mert ukrán területen vívja a "szent nácítlanító" háborúját, részben a wagner csoporttal. Gondolj bele, ha a testvérnépével ezt csinálja, mit csinál a baltikummal, vagy esetleg velünk? Szerencsére nincs birodalom építő hajlama, ahogy oroszország vezetésének se volt soha. Ugye? Egy valamit ne feljts el, a NATO-hoz önként lehet csatlakozni, oroszország esetében ilyen választásod nincs, ha úgy alakulnak a körülmények.

Nálam akkor tolódik egy jobboldali párt szélsőjobbos megjelölés alá, mikor külső ellenségek fogyatkozásával a belső ellenségek ellen kezdi el a propagandát építeni. Érted, a magyar nép egy része ellen. Azt hiszem a jelenlegi regnáló rezsim ezt legalább 2 esetben is elkövette. A mitanyánk esetében ehhez elég a programjukat megnyitni, tele van ilyenekkel. Már a neve is cuki a programnak, szép időket idéz.

Az inflációhoz annyit írnék, hogy az amerikaiak jöttek ide és osztogattak pénzt választás előtt, rekord költségvetési hiány és állam adósság mellett? Ők fűtötték túl a gazdaságot? Ők kötötték az épitőipart állami csöcsre konjunktúrában? Esetleg ők felelnek a háború okozta gáz és olajpiac destabilizációjáért, vagy ők kezdték el felhajtani a gáz árát már tavaly szeptembertől? Az ellátási láncok szakadásáért is ők okolhatóak? Az utóbbi kettő kellett, hogy a háború viszonylag kevés szankció mellett lefolyhasson, ha nem esett le eddig.

Hogy keretezve zárjam, idézek a család másik tagjától: "Róma vagy Bizánc?"
 

Széklet Nagyúr

Active member
Ez a baj, hogy nem veszi észre, hogy maga az aki nagyon eltolódott. Másrészt én nem érzem úgy, hogy börtönben élnék a seggfej szomszédokat leszámítva, de azok mindenhol vannak( amúgy miből gondolja hogy bárki is rászorulna arra, hogy ön húzza ki az állítólagos "börtönéből" ) ellentétben a nagy LIBERÁLIS nyugattal ( konkrétan anglia ) ahol meg egy sértő tweet-ért börtönbe zárnak...
Érdekes, hogy felhozta ezt a kollektív bűnösséget, mivel mi magyarok is ez alapján vagyunk nácik a mai napig az anno a nyilasok által elkövetett attrocitások miatt ( az áldozatok száma meg évről-évre mágikusan növekszik ) miközben azokat meg egy előző évszázadi mentalitású diktatúra hajtotta végre, ellenben a maximálisan demokratikus ukránokkal ahol meg az elmúlt nyolc évben gyilkolászták az orosz ajkúakat ( a kárpát aljai magyaroknál is ment a gyújtogatás meg a robbantgatás és állandóak voltak a tettlegességig fajuló incidensek ) miközben a nato meg nagyjából 30 hadosztájnyit képzett ki az ottani szélsőjobbos csürhéből ( ezt amerikaiak is elismerték ) meg ha jól emlékszem még atomfegyvereket is terveztek telepíteni ukrajnába az esetleges nato tagság létrejötte után.
Érdekes, hogy egy háborús bűnükben nyakig lubickoló ország szuverenitásáról kezét lábát összetörve visít az egész libsi nuygat, miközben a Magyar demokráciát meg diktatúrának festegeti csak azért mert nem azt az eredményt produkálja ami nekik tetszik... Másrészt meg úgylátszik oroszországnak sincs joga érvényesíteni a nemzetbiztonsági érdekeit.

Ezeket a szankciókat meg csak az úszta meg kisebb zúzódásokkal akinek volt esze, leszarta és inkább megegyezett az orszokkal ( amerika is folyamatosan veszi tőlük az olajat miközben mindenhol máshol meg az orosz gáz illetve olaj embargóját erőltetik... )

Ezzel az idézettel a baloldal kettős mércéjére céloz ? Itt egy mégjobb : " A barátaimank: MINDENT; Az ellenségeimnek : A TÖRVÉNY "
 
Last edited:

Solon

Well-known member
Megint összemosol mindent mindennel. Ezzel így nem lehet vitatkozni. Szétszálazni is órákba telne, nemhogy cáfolni és érvelni.

A nyugati jólétben felnevelkedett és unatkozó generációjával én sem értek egyet, se a woke kultúrával, se cancel kultúrával. -Azért a jelenséggel foglalkozni kéne, mert a robotizáció bizony munkanélküliséget fog okozni tömegesen a gyáriparban.- De ezek csak a társadalom egy hangos kisebbségét teszik ki. Jó, persze kiszolgálja őket a közösségi média, és így teremt új társadalmi törésvonalakat, hogy megússzák a számonkérést. Összemosni nyugati libsi zászló alá az egészet nem kicsi ferdítése a valóságnak. Tudod mi a különbség mégis, hogy egy nyugati szerveren vagy, egy libsi oldalon és mégis kifejtheted a véleményedet. Védik az összes személyes adatodat, nem adnak ki senkinek, még vélemény különbség esetén se, ha a szabályokat betartod, ha nem akkor is csak bannt kapsz. Próbálkozz egy orosz oldalon, mondjuk a Vkontakt-on, egy kis ukránok oldalán való kiállássál. Megnézem mit kapsz. Dox a minimum. Angliára panaszkodsz, tudod mi megy az oroszoknál? Élnél ott? Oda kéne tartani?

Nem vagy börtönben? Írd már ki a neved és a tőszámot és fajtát, amit termesztesz jelenleg. Ugye érted, hogy a magyar társadalom nem a német legalizáció felé halad, hanem egy illiberális , feudális vonalon? Kurvára kisebbség vagy, elnyomva.

Nemtudom mennyire fogtad fel, de mi nettó befizetők vagyunk az eu-ban még jó 10 évig. Szerinted mennyire bassza a csőrét pl. egy holland állampolgárnak , hogy a befizetett adóját némileg ellopják, kiszervezik feudális keretrendszerben a hűbéreseknek és basznak a szabad piac fogalmára? Lehet nem a választási eredményekkel van a baj, hanem a politikai nyomással, amit az állampolgárok nyomnak a pártokra ezzel kapcsolatban az eu-ban? Azt érted, hogy, ha a német tőke nem védené orbánt már nem lenne hatalmon? Ja a lopást és ezt is te fizeted. Közben kaptál a nyakadba egy túlóratörvényt, egy szakszervezeti leépítést és kiherélést, meg ugye megtolták a multikat sok-sok pénzzel. Ennek ellenére is a multinál lehet jobban keresni és nem a magyar vállakozónál.

Miért csak 8 éve gyilkolásznak? Mi történ 8 éve? Mi változott? Mi kezdődött meg, hogy a társadalom egy része nacionalizmusba kezdett el kitolódni? Csak nem történt valami?

Azt nem érted, hogy én egy polgár vagyok. Leszarom ki mit gondol, van saját véleményem és nem a többséghez igazítom azt. Nem szorulok rá pozitív visszacsatolásokra, mert elvek mentén próbálom felépíteni azt , amit gondolok a világról. Ha én tolódtam el, akkor van egy rossz hírem, a társadalom tolódott el tőlem és én nem mentem utána.

Nem, ez az idézet lezárja a jelenlegi politikai pávatáncot. Kelet , vagy nyugat, választani kell. Oldalazni most nem lehet, egy közösség összezár, ha válság van és a válság megoldása után kezdi a belső konfliktusait feloldani. Persze, ha van közösség. Az idézet ugyan onnan jön ahonnan a tiéd.
 
Last edited:

Széklet Nagyúr

Active member
Én személyes tapasztalatok alapján veszem egy zászló alá a nyugatot, voltam ott néhány évet és amit tapasztaltam, hogy az ottani társadalomnak már akkora részét irányította a woke csürhe, hogy nehezen lehetett őket onnantól egy elszigetelt kis csoportnak tekinteni... Biztos, hogy én vagyok aki ferdíteni próbál ?

Ismer olyat akit ruszkik doxoltak, vagy bármilyen módon veszélyeztették a megélhetését mert nemkívánatos véleményt nyilvánított egy orosz szerveren ?( miközben nyugaton az ön által is említett cancel kultúra hány ember életét tette tönkre ily módon, ugyanilyen okból kifolyólag ? ) Én online oroszoktól a saját szememmel amit láttam ( dotát leszámtva ), hogy egésszen addig ameddig nem provokálták őket ugyanolyan szinten adták alő mint bárki az interneten ( még orosz szervereken is ). Másrészt meg itt magyarországon, ahol állítólag már régóta szélsőjobbos diktatúra tombol, eddig akárhányszor hangot adtam a véleményemnek, szídtam a fidesztől kezdve mindenkit, aztán valahogy mindig csak baloldalról értek "kellemetlenségek" a véleményem miatt...

Korábban írtam én teljesen jól elvagyok azzal amim van, azt hogy a társadalom mit gondol azt leszarom, mivel nem szokásom a zugfüves életmódomatg mások arcába dörgölni, másrészt megvan hozzá a társaságom. Amúgy meg miért is kéne egy olyan ember miatt lázadoznom ez ellen, aki meg még a nyugati jólétből is zabszemmel a picsájaban vergődik ?
Mondjuk én ennek ellenére jókat röhögök rajta, ahogy néha felmászik aztán itt körbefusztráltkodja a népet, főleg amikor valóban használható információt is megoszt - gondolom egy gyenge pillanatában -, viszont amikor ezek után meg valami megmentő szentnek próbálja magát felmagasztaltatni azért az szerintem kicsit gáz.

Túlóra törvény meg szakszervezetek ? Én előtte is és utána is ugyanannyit túlóráztam és ha neaggyisten hétvégén nem tudtam bemenni, mert dolgom volt, simán megbeszéltem a főnökömmel ( tudja a nomrális kommunikáció az alapja mindennek ) és egyszer sem voltam kényszerítve semmire, úgyhogy ezekről illetve a fenti "kilépünk az euból" szintű üres dumákról ennyit. Másrészt maga most komolyan azt próbálja itt előadni, hogy az elszakadni kívánó területek miatt van nácizmus ukrajnában ? Kiknek a nyomásárasa avatták nemzeti hőssé 2010-ben stepan banderat ? Azt azért remélem vágja, hogy az a figure ki volt illetve a mozgalom amit indított mit művel ott ukrajnában ( vagy az ukránoknál ez nem számít mivel a nácizmus éltetése jövedelmezőb, mint a holokauszttal paskolni őket kárpótlásért ? ) Valószínüleg van némi összefüggés az amerikaiak által pumpált és az ukrán vezetésben "eléggé" domiáns náci elemk tevékenysége és akközött, hogy az oroszajkúak már nem érezték magukat biztonságban ukrajna részeként....
 
Last edited:

Solon

Well-known member
Mondjuk én ennek ellenére jókat röhögök rajta, ahogy néha felmászik aztán itt körbefusztráltkodja a népet, főleg amikor valóban használható információt is megoszt - gondolom egy gyenge pillanatában -, viszont amikor ezek után meg valami megmentő szentnek próbálja magát felmagasztaltatni azért az szerintem kicsit gáz.
Ezekután mit is írhatnék. Boldog karácsonyt, akarom mondani Húsvétot! ;) Én meg megyek a szentek közé, jobb dolgom is van. További kellemes 4 évet, jó időszak jön, érzem!
 

Solon

Well-known member
Semmi. Gondoltam nem folytatom a diskurzust a következő adag személyeskedéssel, annak sok értelme nem lenne. Elkezdeni volt értelme, mert lett jócskán rálátásom, hogyan is viszonyulsz a dolgokhoz. Én mindenképpen profitáltam belőle.
 

Széklet Nagyúr

Active member
Nagy beszólogatós ember létére elég könnyen sértődik ezek szerint. Dehát ez már csak ilyen. Ebből a mostani fingszeleteléséből egész pontosan mit profitált egyébként ?
 

Solon

Well-known member
Nem sértődtem meg, én nem tudom ezt a következtetést ki-miből vonja le magának. Te vagy a második a héten aki erre a következtetésre jut, egy mondatom után. Nem igazán értem, mindegy annyira nem érdekel az oka. Én már kifejtettem több helyen, hogy a vitának addig van relevanciája, amíg nem fordul át személyeskedésbe, vagy anyázásba. Onnantól haszontalan, már nem az információ cseréről szól.

Jó volt látni egy szeletét azoknak az okoknak, ami miatt a szolidaritás nemhogy külföldön élőkkel szemben, de még saját polgártársaikkal szembe sincs meg a társadalom olyan részében, akik kifejezetten egy szubkultúrához tartoznak. Volt itt szó már ebben a hónapban zsidók kiírtásáról, meg valaki nyomott egy szokásos buzizást is. Egy hónapon belül még akkor se találkoztam kenderfórumokon ennyivel egyszerre, mikor azért jóval nagyobb volt a közösség, nem csak pár fő. Ezekről már 10 éve is ugyan az volt a véleményem, szóval én állok itt a véleményemmel és valószinűleg a társadalom sodródik a szélsőségek felé és ezt most nem kötöm egyik politikai oldalhoz sem, ez mindegyik oldalon megfigyelhető, legalábbis én ezt látom a környezetemben.
 

Széklet Nagyúr

Active member
Gonsolom ott is a szívére vette, hogy a szokásos kiprovokált reakció helyett kellemetlen kérdésekkel találkozott.
Mint ezt korábban írtam, maga sodródott ki a szélsőbalra ( ezek szerint már több mint 10 éve ) és ezért lát mindnkit szélsőjobbosnak és ezért fusztrálja oéldául az is ha a demokrácia nem azt produkálja amit ön a fejében létező, ideológiai konformizmus szülte, tökéletes mesevilág mintájára hajlandó lenne elfogadni ( lehet az állítólagos szélsőjobbosok is ott élnek bent lakdíj mentesen ), másrészt viszont a valódi nácik ukrajnában, na azok szolidartitást érdemlő polgártársak egy maximálisan demokratikus szuverén országban... Monjuk ha azok élnének a közvetlen környezetében és a szokásos "szélsőjobbos" ellenérvek helyett kapna egy jó adagot a banderista szolidaritásból, valószínüleg gyorsan megváltozna a véleménye róluk, így messziről viszont kapóra jönnek egy kis balos "virtus-lovagkodás-hoz". Még mindig biztos benne, hogy én keverk össze-vissza ?
 

Solon

Well-known member
Nem, egyszerűen te leszarod, hogy ukrajnában több, mint 40 millió ember lakik (lakott), akiknek a többsége normális. Ahogy itthon se lehet összemosni mindenkit a szélsőségekkel. Én elhiszem, hogy a kognitív disszonanciát fel kell oldani valamivel, de az ne azzal kezdődjön már, hogy összemosól egy egész országot, a szélsőséges csoportokkal. Ráadásúl kettősmércét bőségesen alkalmazol ezzel kapcsolatban, valahogy a wagner csoportot nem emelted be, mint problémát, a diskurzusba. Én direkt kihagytam, hogy az oroszok hogy bánnak a kisebbségekkel a saját országukban, mert ebben a kérdésben ez nem releváns. Neked ezt is oda kéne csapnod a mérlegre, ha a gondolat menetedet követjük. Egyszerűen ennek a problémának a megoldása európai értékrend szerint nem így zajlik. Nem értem miért nem lehet felfogni, hogy ez egy precedens értékű invázió, ha ez így bekövetkezhet, akkor mi lesz a jövőben? Jön majd a baltikum? Szerinted a jobboldali Lengyel kormány miért áll így a dologhoz? Pedig ők is kaptak az ukrán szeretetből a történelem során. Az oroszból mégtöbbet, jelzem. Szerinted Finnország és Svédország miért akar hirtelen NATO tag lenni? Sorosgyörgy tehet róla, ugye? Meg a genderlobbi. Véletlenül sem a történelmi tapasztalat.

El vagy veszve a balos jobbos tengelyen. Ketté osztod a világot. Van a jó és van a rossz. Így próbálod behelyettesíteni a dolgokat. Ha az ukránoknál szélsőjobbos nácik vannak, akkor Putyin a jó és a megmentő. Azért érdemes ránézni a migrációs térképre, hányan menekültek oroszországba és hányan nyugatra, elég sokat árulkodik. Többszőr írtam, hogy nem értek egyet a progresszív baloldallal, sőt a porgresszióval sem , ha ilyen radikális ütemet akarnak neki szabni, mert kárt okoz a társadalomban. Nálad mégis van a bal, ami lefed mindent, ezt is egybemosod. Holott sokkal bonyolúltabb az egész, nem lehet ezt így skatujázni és összemosni.

A demagógiát hagyjuk ki ebből, számos sérelem van , ami megbocsáthatatlan, viszont egy élhető világban ennek a megoldása nem ez. Azt továbbra se tudom hovatenni, milyen képzelgéseid vannak oroszországgal kapcsolatban, az ottani vélemény nyílvánítás szabadságáról egészen utópisztikus elképzeléseid vannak. Ott, ahol törvényt írnak a tüntetők ellen és olyan szavakat se lehet használni, amik a valóságot írják le, hát nem is tudom, nevezhetjük ezt demokráciának? Élnél ott?

Ja , igen ez lemaradt:

"Mint ezt korábban írtam, maga sodródott ki a szélsőbalra ( ezek szerint már több mint 10 éve ) és ezért lát mindnkit szélsőjobbosnak és ezért fusztrálja oéldául az is ha a demokrácia nem azt produkálja amit ön a fejében létező, ideológiai konformizmus szülte"

Gondolom, Te meg betartod a többség akaratát és holnap jelenkezel az elterelési programra és a rendőrségen feladod magad, hiszen a többségi akarat szerint most is bűnt követsz el. Hány év is jár a kábítószer előállításért? A többség dönt ;)
 
Last edited:

Széklet Nagyúr

Active member
Én birom azt, hogy amikor a balosok kifogynak az érveikből, nekiállnak a tükörképükről puskázni, hogy csak azért is rákenjenek valamit az emberre. Előbb írta, hogy már 10 éve él a buborékjában ahonnan mindekit és mindent szélsőjobbosnak lát illetve nem változtak a nézetei függetlenül attól, hogy állítása szerint merre sodródik a világ de nekem van kognitív disszonanciám, előbb még arról beszélt, hogy megy a társadalom a szélsőjobb felé ( de én vagyok elveszve a jobbos-balos tengelyen , hát hogyne ) aztán most meg arról, hogy nem lehet senkit összemosni a szélsőségekkel miközben egy demokratikusan megválasztott nemzeti-konzervatív pártot szélsőjobbosnak titulál, ( másrészt a libsik szemében mi Magyarok a mai napig kollektívan nácik vagyunk azért amit anno a nyilasok műveltek... ), saját magának mond ellen és közben engem vádol itt keveréssel meg csúsztatással, ennyire szánalmas azért ne legyen. Arra meg legyen szíves mutasson már rá, hogy hol van a kettős mérce a korábbi hozzászóllásimban.
Tudja ha tényleg leszarnám ahogy itt előadja, valószinüleg én is úgy enném az "európai értékeket" kivállóan szemléltető totálisan egyoldalú, abszolút orosz ellenes propagandát, ahogy azt maga teszi. Másrészt eddig maga beszélt itt arról , hjogy én börtönben élek meg arról, hogy milyen szarul is élünk itt egy szélsőjobbos diktatúra alatt, aztán meg itt szónokol a demagógia ellen, magának gerince helyett inkább jó vastag bőr van a pofáján ?

Azt meg ahogy az ukránok tüzérséggel lőttek lakónegyedeket, meg falvakban gyilkolásztak csak azért mert az orosz ajkúak a saját szülőföldjükön nem kívántak tovább élni egy nácikal kibélelt oroszellenes rezsim alatt, egyenlőnek akarja beállítani azzal, hogy a ruszkik odahaza rendet tartanak a bevándorlók meg az abberráltak között és ezek után még maga vádol engem itt össemosással ?
A lengyelek valóban kaptak az ukránoktól, de most az amerikaiaktól még több $zeretetet kapnak azért, hogy a natóval a hátuk mögött az oroszoknak ugráljanak ( mondjuk ah elvágnák a pórázukat lehet kifutna belőlük a bátorság ).

Másrészt meg ha feltétlenül muszály lenne élnék ott, viszont az biztos, hogy nyakig a saját valagában az "európai értékrendjével" ( ami 80 éve még nácizmust jelentett ma meg azt, hogy amerika kedvéért és a csúnya gonosz anti-woke putyin ellen még náciakkal is ágyba bújnak ) amit egy igazi demokrata módjára erőltetne rá kéretlenül boldog boldogtalanra ( aki meg nem hajlandó a hülyeségeit magára venni az szélső jobbos... ), maga egésszen biztosan nem lenne ott hosszú életű.

Akkor leírom mégegyszer : Miért is kéne lázadoznom egy olyan ember kedvéért, aki még a kinti jólétben is zabszemmel a picsájában vergődik ?
 
Last edited:

Solon

Well-known member
Basszameg , több emberrel is fogadtam és vesztettem miattad, mert válaszoltál! Én arra tettem, hogy nem válaszolsz.

"Miért is kéne lázadoznom egy olyan ember kedvéért, aki még a kinti jólétben is zabszemmel a picsájában vergődik ?"

Nem az én kedvemért kell lázadnod te hülye, hanem mert a jelenlegi törvények miatt, most börtönben kéne ülnöd a jelenlegi cselekedeteidért, ha becsületesen élnél és vállalnád magadat. Te tényleg ennyire félkegyelmű vagy? A többi hülyeségedre nem válaszolok, elfogyott a kredited. Menj keletre, az ott jó, meg minden. A nyugat hanyatlik.
 

Széklet Nagyúr

Active member
Amikor előbb az anyázásról beszélt erre gondolt ? Én vállaltam magam egész életemben, viszont amit soha nem fogok vállalani az az amit a magához hasonló machiavellianista gerinctelen véglények rám próbálnak vetíteni ( mint például a fent olvasható, egymásnak ellentmondó hantái ).
Nem én vagyok aki most meghasonlott, viszont ellentétben önnel, én most kurvára szégyelném magam.
További szép napot, ha megkérhetem a naplómat többet ne látogassa. Megértését előre is köszönöm.
 

Solon

Well-known member
Nocsak, ki sértődött meg! Nem látogatom, igérem ez az utolsó és ez is csak azért, hogy tudja uram, nem leszarom a véleményét, csak szarok rá. Anyázni nem fogok, szerintem normális az anyja és nem tehet rólad.

Én csak annyit kérek, mielőbb adja fel magát a rendőrségen. Még megmenekülhet a lelke, ha teljesen elzárkózik a narkotikumoktól és vallomást tesz, ez csak a baloldal probálkozása volt, hogy a lelke az ördögé legyen. A többség döntött, kérem értse meg, ez a nemzet érdeke, a liberális-bal-bolsevik métely megzavarta önt, pálinka és nem fű. Üdvösséget még nyerhet. A többség döntött, a törvényeket illene betartani.
 
Top